Class/ main spec: Death Knight / Tank
Věk: 23
GearScore: 349 iLvL
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Hrochi
FPS: 26+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraji již od doby prvních Classic serverů, více méně je to již 7-8 let. Samozřejmě s přestávkami a někdy to nebylo na Top úrovni, avšak za tuto dobu jsem nasbíral hodně zkušeností hlavně s PvE. V posledních letech jsem převážně hrál na serverech Anathema (Wotlk), Insomnia (bývalý Mystiq, TBC) a IceWoW (Kata). Na Woltku mám odraidováno přes 200 hodin ICC a TotC, normal i HC. Bohužel do Ruby Sanctum a Ulduaru jsem se nedostal. Tenkrát byli ještě zavřené / buglé. Následovala větší pauza a poté jsem se vrátil k základům a začal progresovat TBC raidy. Postupem času jsem si osvojil i leadrování, při T4 a T5 raidech. Po kolapsu komunity Insomnie, půlroční pauze a zjištění příchodu schůdné verze katakylsmu na Free, jsem vyexpil na IceWoWu, ale Mangos už hold není in a tak jsem přešel na TwinStar.
Váš raid time?
Všední dny: 18:00 do 01:00
So + Ne : 13 nebo 18:00 do 01:00 podle brigády.
Definujte svůj PvE skill:
Soustředit se, znát taktiky, poslouchat a nestát po kolena v AoE sračká.....
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Kataklysm dungy normal i HC, BH 25m, BoT 10m pouze progress 1. bosse
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

http://tinypic.com/r/zyhpac/8
DBM - timery a hlášení pro raidy, X-pearl + bartender - náhražka blizzard UI, Fishnig Buddy - statistické zpracování fishingu, gatherer - značkování vein/herb na mapě.
+ Omen na raidy
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
WoWwiki, fóra guild, TankSpot, TwinHead
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
AwHoJQy PoPhIsMeNQujEsH - Horde guilda, bylo to 10 lidí + 990 lidí expících guildu. Nebylo tam dost schopných lidí na R2 a do R1 sem se neměl šanci dostat. Také se mi nezamlouvalo chování některých jedinců
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Od kámoše z Vysoké, kterého sem nedávno potkal a zjistil, že hrajem stejný realm.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledám guildu se schopnými a zkušenými členy, kteří se nebojí progressu a mají chuť hrát na úrovni.
Koho znáte v <SFU> ?
Znám hráče Blazevish, snad mě nezapře

Co nám můžete nabídnout?
Tanka na všechny možné i nepokořitelné instance. Pozitivní přístup, zkušenosti, ochotu pomoct a taky cooking recept za 10k rybek.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Mám TS i Mumble, jen mic mám stolní.
Vypište svoje alty
Hrochy - hunter 66lvl
Napište nám něco o Vás:
Moje oblíbené classy jsou DK, disco PvE prejt, MM hunt a deep resto druid.