Class/ main spec: Warrior / Fury
Věk: 22
GearScore: 5840
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Storrm
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: Wowko hraju +- 6 let ... Moje wow historie začala na serveru Mystiq.org na TBC kde jsem byl tak 4 roky s Guildou Warriors of Aliance ... PVE = Full Clear ... zbylé dva roky jsem tady a potloukám se po raidech jen s random worldem ... pro zabití času a nějákýho toho gearu

Váš raid time? - Pondělí od 17:00 do 23:00, Úterý od 19:30 do 23:00, středa a čtvrtek stejný jako úterý )

Definujte svůj PvE skill: Snažím se vytočit nejvíce co to jde a dělat všechno správně, aby se kvůli mě nechcíplo ... jelikož je to zdržení nejen pro mě, ale i pro ostatní. Taktiky po většinou znám. A když ne tak jsem rychle učenlivej.
Vypište svůj progress na Twinstaru: tak na TBC vezmu jen ty nejlepší dungy BT a Sunwell všechno dole ... a na Wotlku kromě profesora, sindry a LK jsem sundal také vše (nojo co taky s randomem)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: addony skoro žádný nepoužívám ... jenom na zvýraznění cd na spely ... nemám moc rád addony ... mám rád starou tvář wow

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: tak spíš to co mi za tu dobu poradili ostatní ... na TBC jsem hral retri palu .. takže o warrovi se mám pořád co učit

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: tak o TBC jsem již mluvil a tady na wotlku žádná moje guilda nestojí za řeč páč tam jsem jen abych někde byl
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? z World spamu

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Myslím si, že jste guilda na úrovni, co mám kolektiv, kterej ví co dělá. Dále mě nebaví chodit raidy jenom s worldem kde to po většinu nemá moc úroveň ... chtěl bych se podívat i dál než jen na prvních 9 bossů

Koho znáte v <SFU> ? Bavil jsem se Tionem (dostal jsem od něj pár rad)... jinak osobně nikoho
Co nám můžete nabídnout? Nabídnout můžu leda svoji maličkost

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? používám Mumble, ale to se dá všechno dát do kupy

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) alty nemám ... jo vlastně priesta lvl 19

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Tak jsem Student VUT (hnus) ... jsem z Třebíče, mám rád sport, humor, lidi, zábavu, Wowko