Storrm - warrior [Neprijaty]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

kucera10
Class:: Warrior

Storrm - warrior [Neprijaty]

Příspěvekod kucera10 » čtv 21. lis 2013 16:38:49

Nick: Storrm
Class/ main spec: Warrior / Fury
Věk: 22
GearScore: 5840
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Storrm

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: Wowko hraju +- 6 let ... Moje wow historie začala na serveru Mystiq.org na TBC kde jsem byl tak 4 roky s Guildou Warriors of Aliance ... PVE = Full Clear ... zbylé dva roky jsem tady a potloukám se po raidech jen s random worldem ... pro zabití času a nějákýho toho gearu :D

Váš raid time? - Pondělí od 17:00 do 23:00, Úterý od 19:30 do 23:00, středa a čtvrtek stejný jako úterý ) ;)

Definujte svůj PvE skill: Snažím se vytočit nejvíce co to jde a dělat všechno správně, aby se kvůli mě nechcíplo ... jelikož je to zdržení nejen pro mě, ale i pro ostatní. Taktiky po většinou znám. A když ne tak jsem rychle učenlivej.

Vypište svůj progress na Twinstaru: tak na TBC vezmu jen ty nejlepší dungy BT a Sunwell všechno dole ... a na Wotlku kromě profesora, sindry a LK jsem sundal také vše (nojo co taky s randomem) :D

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: addony skoro žádný nepoužívám ... jenom na zvýraznění cd na spely ... nemám moc rád addony ... mám rád starou tvář wow :) takže něvím jestli má cenu sem dávat obrázek kde nic nebude :D

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: tak spíš to co mi za tu dobu poradili ostatní ... na TBC jsem hral retri palu .. takže o warrovi se mám pořád co učit :) jak jsem zjistil už od Teonita :D

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: tak o TBC jsem již mluvil a tady na wotlku žádná moje guilda nestojí za řeč páč tam jsem jen abych někde byl

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? z World spamu :D

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Myslím si, že jste guilda na úrovni, co mám kolektiv, kterej ví co dělá. Dále mě nebaví chodit raidy jenom s worldem kde to po většinu nemá moc úroveň ... chtěl bych se podívat i dál než jen na prvních 9 bossů :) ... a chci už konečně sundat toho vysedávače na zmrzlím hajzlu! :D (Lich king) ;)

Koho znáte v <SFU> ? Bavil jsem se Tionem (dostal jsem od něj pár rad)... jinak osobně nikoho

Co nám můžete nabídnout? Nabídnout můžu leda svoji maličkost :D jinak fakt nevím ...

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? používám Mumble, ale to se dá všechno dát do kupy ;)

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) alty nemám ... jo vlastně priesta lvl 19 :D je to Humanka a je to kus ;)

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Tak jsem Student VUT (hnus) ... jsem z Třebíče, mám rád sport, humor, lidi, zábavu, Wowko :D .. ale né už tolik ...
Ataecina
Class:: Paladin

Re: Fury Warr

Příspěvekod Ataecina » čtv 21. lis 2013 17:02:28

Něco jako DBM bys aspon mohl mit. Screen i když tam nic nebude dodej...nejlepe z boss fightu.

VUT? obor?
kucera10

Příspěvekod kucera10 » čtv 21. lis 2013 17:19:17

Jasný tak DBW mám ... ale většinou ho nezapínám páč ho má někdo jinej ... jinak obor Elektroenergetika :D a obrázek teda udělám až budu někde na bossovi :)
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » čtv 21. lis 2013 18:32:55

Já myslím, že není co řešit. Sekundár, co chodí ve čtvrtek začíná v 18:00. To, že nemáš addony a proto ani radši nechceš ukazovat UI taky na mě nepůsobí dobře. Jak potom chceš mít dokonalý přehled toho, co se kolem tebe děje na Profíkovi a na LK? Navíc jestli mám aktuální info, tak další warrior se neshání, ne takový, kterého bysme museli doučovat a equipovat. Nezlob se, proti.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
teonit

Příspěvekod teonit » čtv 21. lis 2013 18:45:17

To ze nektery veci neznas by nebyl az tak problem ... holt bych si stebou dal praci kdybys mel snahu coz si zatim projevil. takze nebudu ani rozebirat to co sem chtel ohledne tve postavy ui etc... vis ze jsme spolu mluvili o nejakejch vecech a ze to neni v poradku...ale v pohode se stebou dalo mluvit a mel si snahu...
ale kdyz jsem ti rikal o raid timu ctvrtek od 18:00 tak si rikal jo to ej v pohode ...
Pokud nemas cas tak to nema cenu ani dal posouvat.
Jestli se to zmeni muzeme se bavit dal, ale v tuto chvili jsem PROTI... mohl si to rict rovnou kdyz jsme spolu mluvili a nemuseli jsme oba ztracet cas ;)
kucera10

Příspěvekod kucera10 » čtv 21. lis 2013 19:10:26

čtvrtky jezdím domů no ... jednou za 14 dní brzo a jednou za 14 zase asi v 8 večer ..
kucera10

Příspěvekod kucera10 » čtv 21. lis 2013 19:13:20

Jinak Pepikus ... jsem nevěděl, že potřebuješ hned všechnu top ... tí myslím taktiky (což se dá lehce naučit) a eqip ... to mi příjde trošku vtipný to tvoje vyjádření ... omlouvám se
Ratslayercz
Class:: Rogue

Příspěvekod Ratslayercz » čtv 21. lis 2013 22:52:10

ICC taktiky jsou na youtube jak dlouho? jedina odpoved co ti na douceni taktik muzu rict
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » pát 22. lis 2013 10:11:55

Nepožaduji přímo, aby si byl hned ve všem top. V tvojí přihlášce teď vidím okolnosti hrající proti tobě, a tak očekávám něco, co by to vyvážilo a zaujalo natolik, abych změnil názor a dal ti alespoň neutral. Jak ti psal Teonit, když budeš schopnej si zařídit časy, pořád tu máš šanci.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 27. lis 2013 7:43:47

umíš už aspoň teoreticky taktiky na HC bose ? byl jsi za tu dobu co tu je přihláška na nějakém world raidu, aby jsi si to procvičil ?
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”