Class/ main spec: Mage , Arcane
Věk:16
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5650 Pve, 5630 PvP (v PvE nemam PvP itemy)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Amnea
FPS: většinou 30 +- mimo dungy klidně 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? začínal sem na TBC serveru Vendetta tam sem vyexpil behem pul roku lvl 56 druida vubec sem to zezacatku nechapal coz je cca 5 let zpatky po prepathovani na wotlk sem presel na server Darkmoon kde sem zacal hrat za hordu rogunu kdyz sem udelal lvl 30 presel sem na Ali a server se presunul na Black sun tu sem si dal zase pul rocni pauzu a po te co sem zacal hrat na serveru Black sun vyexpil sem moji prvni postavu Rogunu Humana a v tu chvili me hra zacala poradne bavit kdyz sem se dostal na lvl 80 zacal sem to poradne chapat zacal sem raidovat od Naxx sezony po Toc sezonu pres UD ktery mam vyprogresovany myslim Freya Hodir Mimiron a vsechno predtim (algalona generala yogga sem nezabil nebyli otevreny) a tim se stalo UD mim nejoblibenejsim raidem bratr v tu chvili prestal hrat a dal mi svoji postavu Warriora za kteryho sem se zacal tyhle raidy ucit i za Tanka po roce a pul sem odjel na rok do ameriky kde sem mel hrozne spatne pripojeni na tento server tak sem tam hral jen obcas a jinak sem hral Cataclysm na serveru ICe wow kde sem prestal kdyz sem se vratil a mohl sem hrat zase wotlk prestal sem hrat na serveru blacksun jelikoz postavu sem daroval kamaradovy a zacal sem hrat na Twinstaru kde hraju asi 4 mesice mam tu zatim 2x mage a expim si warriora ...
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) 18:00 - 24:00 v pohodě stíhám až teďka o prázdninách bude možná trochu problém.
Definujte svůj PvE skill: Wotlk znam vsechno teoreticky i prakticky krom Yogga Generala a Algalona a Lich kinga sem bohuzel nezabil ale byl sem na nem a taktiku znam
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) no progress UD uz sem zminil tu sem zatim moc neprogressoval..
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ ) http://tinypic.com/view.php?pic=jt5if6&s=5
DBM: povinost
Bartender: Lepsi prehled a vice moznosti jak si nastavit UI
Move Anything: Quest log mapa atd.. prehled ve hre
ArcHud: pouzivam kdyz hraju Rogunu na lepsi prehled kolik mam CB pointu
Sexymap: vubec nevim proste se mi to libi

Titan panel: vetsi prehled o postave/uctu
Omen: agro
Omni CC : vidim vsechny Cooldowny napsane uzasnej addon do pvp
Recount : asi nemusim zodpovidat
mám i Carbonite kdyz expim vetsinou to zobrazuje Questy lepe nez normlani blizzard quest helper
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Raidy: Tankspot
Classy: já sám nebo jiný hráči popr. youtube
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: budu psat asi jen guildy na tomto serveru
Kadernikova guilda jmeno uz neznam: rozpad
Frozen Legion: rozpad
Order of the silver hand : Odesel Akxutiska tak i já jinak zaclo se to rozpadat
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? : Kamarád + World a Akxutiska
Proč chcete jít právě do <SFU> ? : Nabídli mi to tak proč to neskusit ?

Koho znáte v <SFU> ? : Max. Akxutiska
Co nám můžete nabídnout? : Rád se zapojím do konverzace mam Full Alch na Altovy kdyby byli treba flasky a myslim si ze hrat umim a tak vam pomuzu v progressovani dalsich nezdolanych bossu v ICC

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ano TS3 mumble Raid call , mic . mám
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Unhart: Mage Fire/FFB
GS: 5200 cca EQ je spatnej a gemy taky
kazdy ID zajdu ICC 10 25 Toc 10 25 a Togc kdyz se dostanu
+ vytvarim flasky a kdyztak si pomoci jeho expim alta
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Mám rád sporty jako npr. Sk8ing , Cyklistika , mám rád velký tůry po horách no sem aktivní člověk v osobnim životě