Nick:Sepulture
Class/ main spec: Warlock Demo/Affli
Věk: 22
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 5629 GS
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Sepulture
FPS: 40-50
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Od vzniku Vanilly až do této doby z rozdílem, že to není offic
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) No mám čas kdy je raid. Jinak jsem s přítelkyní. Když vím, že je raid tak tu jsem.
Definujte svůj PvE skill: Tak krom Priesta a resto druida umím hrát za všechno takže můj PVE skill je dost vysoký

Vypište svůj progress na Twinstaru: Na twinu progress 11/12 ale na Anthorii 11/11 (zavřen gunship) a icc 25 hs první 4 bosse
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Naučil jsem se to sám, to je tonejlepší c očlověk může. + Něco od vašich lidí z Anthorie ještě kdysi
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: God of Evil akorát
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Kámoš mi řekl, že jste dost dobří a takovou guildu já hledám
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Jak píši výše tak hledám lidi co mají rádi PVE jako já.
Koho znáte v <SFU> ? Dá se říci, že pár lidí jo, Craftyho a joula hlavně
Co nám můžete nabídnout? Skill, rady asi ne protože jste prý dost dobří

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Áno
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Stormpunch
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jsem klidný hráč, který si rád odpočine u hry a užije si ji s ostatníma. Rád chodím na pivko s kámošema hraji rugby a chodím do práce. Pokud jsem na něco zapomněl rád zodpovím dodatečně.