Věk: 21
GearScore: PVE EQ mám čistý a slazený na Dema --> Item lvl 352 / 358
Link na armory: --> Opera, chrom a i IE nefunkčnost, omlouvám se, ale to nedodám.
FPS: 60 (Brzy budu mít nové PC 2-3 týdny)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Ah, začínal jsem na TBC jako Sova, kde jsem progresoval od Karazanu po BT. Pak bohužel Spojka přešla na WotK a server šel do háje.
Přešel jsem na Twinstar, kde jsem 31.7.2011 dosáhl levelu 80. Vedl jsem svou guildu přátel a progresoval Ulduar. Později jsem přešel do Moostropers a posléze jsem byl nucen (rozpad) přejít do LofD, kde jsem působyl 3 a 4 sézónu. Po skolení Litch Kinga jsem přestal hrát, kvůli hádkám v guildě. Po otevření Cata, nás GM naverboval zpět a progresovali jsme BOT. Pak to nějak zase šlo do kytek, ale v guildě stále jsme. Bohužel aktivita není žádná a tak hledám nový kolektiv přátel.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Záleží. Jsem student, ale pracuji a občas mám podivné směny. Pondělí a úterý mívám čas Pondělí od 00:00 do 00:00, Úterý od 00:00 do 00:00. Pokud mi do toho nevleze práce. Což je teď v Lednu je problematické.
Definujte svůj PvE skill:
Tak nemám problém progresovat několik hodin v kuse. Vždy mě to bavilo.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
TBC
Karazan - jooo kde je má milovaná opera...
BT, SW... To byly panečku časy.
WotK
Naxx - každý víkend progres q...
Ulduar - myslím že každý miloval mou uspávací taktiku na Hodira! Když usnul Main tank, tak jsem raději přestal.

3. nudná sézóna, aneb stát ve uprostřed a čekat… To mě moc nebavilo, ale Barak padl jak šílený.
Citadela byla božská, a když prvně padl LK, tak jsem byl šťastný jak malé dítě. Krásný pocit.

CATA
BOT - na 10 padlo celé na 25 pouze lasta nemám.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Mám nové wowko, takže UI jsem ztratil… Musím na tom zase zapracovat. Posílám mé starší UI, jak to vždy u mě vypadá.

Uf je tam vše potřebné pro raidování. Předělané UI pro lepší viditelnost, DBM na taktiky, DPS abych viděl, jak to jde, OMEN na viditelnost threetu, pak mam ještě TellMeWhen ---> pro Affli nejlepší, i demo jsem na tom uživil do sytosti.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Class master, pokud jím nejsem sám.... Jinak většinou hledám po fórech a hlavně sám testuji. Přiznávám na Cata ještě tak dobrý, jak bych chtěl být, nejsem. Hodně toho je pro mě nové.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Mos - Rozpad
LovD - Rozpad
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Od Mellyse.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Po dlouhém rozhovoru s Mellysem.
Koho znáte v <SFU> ?
Hledám nový kolektiv a prý jste stálá a dlouho trvající guilda. Už bych rád někde zakotvil na profesní stáří.
Co nám můžete nabídnout?
Support do rajdu, popřípadě pohodáře a ukecaného člověka který miluje taktiky.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
není problém nainstalovat. Sluchátka s mikrofonem.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Alty nemám zatím.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jsem studen z prahy. Studuji vysokou školu a podle toho to také vypadá. xD Rád si povídám a nemám rád nudu.
Bohužel působím u hordy, ale pokud budete chtít, tak rád přejdu. Změna je život, a když se některé dveře uzavřou, tak druhé se otevřou. Eluun je můj mazel a dýchat za něj je málo. Nerad měním guildy, ale bohužel někdy to jinak nejde. Těším se na budoucí spolupráci.
S přáním hezkého dne Eluun.
EDIT_1: Přidány fotky