Môj Nick : ,,Egodestiny,,
Class, Main Spec : Shaman resto (Main), Ele (off)
Vek : 20
Gear Score : 348, každopadne na twine som začal hrať nedávno takže som nemal príležitosť IL doladiť.. Zatial som mal možnosť nazbierať zopár epickov na World Raidoch.
Armory : http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... Egodestiny
FPS : Hrám na stabilnej hernej zostave na čele s NVIDIA black ed. Titan grafikou, čiže uncapnute FPS je stabilne na 25ke okolo 250-300FPS.
Moje skúsenosti s WOW : WOW som začal hrať na polorozbehnutom projekte Shayas (eng) (Vanilla, neskôr TBC), bol to server o populácie cca 200 ludí.. Na začiatku wotlku som sa presunul na oficiálny server Drak Thul kde som účinkoval vo vlastnej guilde menom ,,Enraged Angels,, .. Na začiatku cata som mal možnosť presunu na Ravencrest kde som učinkoval v guilde ,,Slayers,, a ,,WFA confederacy,, .. Vo WFA som účinkoval až po Moshu°gan Vaults contend na MOP. Popritom čo sa týka pvp tak Deffender BG (3000 rate v LS, viem týmto sa nechváliť

PVE skill : Taktiky poznám čo sa týka cata všetky, od BH po heroický madness v DS.. Čo sa týka twinu dopočul som sa, že taktiky sú upravovane dosť často kvôli bugom, takže aklimatizácia na nejake nove tank spoty popripade group movement mi nerobí najmenší problem.
UI : Screen dodam ak je potrebný zajtra, ako som sa zmienil hrám tu veľmi krátko kvôli moralnemu úpadku WOD som sa nechcel vrátiť na ofi tak som dostal shamana od známeho.. Primárne používam Grid, Shadow Unit Frames, Omen, Tricky Logs, DBM a sekundarne addony ako Auctioneer alebo Gatherer..
Profky : Hneď ako bude v poriadku EQ tak plánujem doskilliť Alch. (transmute spec)
Môj dôvod prečo práve SFU : Pravdu povediac som si zisťoval, ktorá guilda má na serveri najvačšiu perspektívu a dozvedel som sa o vás a Endless Agony, vás som si vybral vďaka referenciám, perfektnemu prístupu chlapíka, ktorý robil nábor, žiadnej BLOG stránke a verím, že ak bude záujem bude vaša guilda takým istým prínosom pre mňa ako ja pre vás.
Čo vám môžem ponúknuť : Skúseneho shamana, ktorý nemá problem s akoukoľvek formou upravenej taktiky, disciplinovaného a slušneho človeka, ktorý je ochotný v akomkoľvek smere pomôcť, healera, ktorý si nehoní Healing Done spamovaním linky na CD ale zmýšlajúceho človeka, ktorý vie rozmýšlať nad prioritami spellov a pohybe v raide.
Forma komunikácie : Používam TS3, Mumble, Skype, Raidcall.
Staty : Na twine je to veľmi diskutabilne keďže funguje na DS patchi a prvom contende, čo sa týka mňa osobne v prvom contende mi najviac vyhovoval primárny stat mastery.. Čo sa týka patchu na ktorom teraz funguje twin môj build bol postavený na haste cape a následnom crite, vyskúšal som oba buildy aj mastery aj crit avšak v DS hc geare mi crit proste ukázal viac. Teraz v tejto chvíli preferujem mastery kvôli nedostatku statov na EQ.
Niečo o mne : Som nekonfliktný chalan z Banskej Bystrice, študujem Aplikovanú Informatiku a medzi moje záľuby patrí programovanie, tvorba Web stránok a aplikacii. Vo voľnom čase čo číní vačšinou večery a Raid Time samozrejme hrám WoW a snažím sa o sebazlepšenie každým dňom..
Ďakujem za všetky pozitívne aj negatívne ohlasy a komentáre.
Cheers Egodestiny!