RAPTORKO - Paladin [TEST/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Raptorko
Class:: Paladin

RAPTORKO - Paladin [TEST/NEPRIJATY]

Příspěvekod Raptorko » úte 27. led 2015 20:52:21

Nick: Raptorko
Class/ main spec: holy paladin
Věk:17
GearScore: 355 ilvl
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Raptorko
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: Wow som začal hrať koncom Burning crusade datadisku na oficiálnom serveri menom Thunderhorn môže to byť takých 6,7 rokov. Začínal som s holy palom, takže za 6 rokov som nazbieral dosť skuseností o mojom specu. Pred rokom som sa presunul z Thunderhornu na Twinstar.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Po-Štv:18:00 23:00
Ne : 18:00 -23:00
Definujte svůj PvE skill:
Ako som už spomenul mam 6 rokov odohraných na holy palovy takže dokonale ovládam to aké mam mať talenty ,glyphy a aké spelly mam v akej situácii použiť.

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na twinstare som sa nadjdaľej dostal do BoT Hc na Halfusa, ale kedže leader nabral ľudí s low equipom, ktorí este neboli ani na normal, tak to nedopadlo dobre. V BWD som bol po lasta ale nedali sme ho pretože vol vtedy este trocha zabugovaný.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://tinypic.com/r/2zozts2/8
DBM : Sledujem prichádzajúce ability od bossa.
Recount: Sledujem aký mam Healing, alebo ako dispellujú ostatní healery, poprípade aký dps ma jednotlivy hráč v grupe.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Nedá sa povedať akú mám rotáciu healov, pretože to závisí od situácie, ale holy light, hoyl shock,a word of glory je zaklad, holy radiance a light of dawn pri ploske.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
No remorse : dlhšia neaktivita a následný kick z guildy.
Walls of Eternity: Rozpad guildy

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? : Všeobecne na Vašu guildu nieje počuť zlého slova. Už len keď pozrem nejakého Hráča z vašej guildy tak je vidieť, že do guildy nezoberiete len tak hocikoho. :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?: Tak ako guilda ste už na twine nejakú dobu, tak určite sa nerozpadnete zo dňa na deň, čo je určite zásluhou aj dobrých leaderov, takže asi toľko.

Koho znáte v <SFU> ? : Neviem, ale určite niekto prešiel k Vám asi aj z mojej byvalej guildy.

Co nám můžete nabídnout? : Svoje služby ako blacksmither :) Môžem ešte (už) aktívneho hráča, ktorý sa rýchlo prispôsobuje novým veciam.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Sluchadlá s mikrofónom mám a Ts3/Mumble nieje problém.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita): Raptori- hunt 77 lvl
Mortal

Re: Raptorko-holy paladin

Příspěvekod Mortal » úte 27. led 2015 22:09:43

Zeptám se tě na pár otázek.
1) Proč nemáš bindy na abilitách, které je třeba používat co nejrychleji ? ( Bubla, LoH, DF, DP ... )
2) Seřaď mi staty podle jejich důležitosti pro holy paladina.
3) Proč ti chybí enchanty, jaké itemy ze svého gearu bys vyměnil a za jaké.
4) Co set bonus (4) na HC modech a normalech ? Vyplatí se ?
5) Myslíš že tvůj reforge, talenty a glyphy jsou správné ? Proč ?
6) Během encounteru sleduješ hps ostatních ?
7) Proč (krom toho že hraješ h palu dlouho) si myslíš že svou classu tak dobře ovládáš ?
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Raptorko-holy paladin

Příspěvekod Crafty » stř 28. led 2015 10:39:03

Si schopny a ochotny cele svoje pusobeni prvni rok zamerit jen na budovani a vylepsovani anseho sekundarniho raidu?
Popripade proc si to myslis + jake mas pro to predpoklady?
Jak bys pomahal?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Raptorko

Re: RAPTORKO - Paladin

Příspěvekod Raptorko » stř 28. led 2015 17:11:52

1) Mam MMO myšku tak celý rad ovládam jedným palcov (je tam aj LoH) a ostatne ako dp a bubla vlastne starám sa len o tie a nemám s nimi problém.
2) intel,spirit,haste,mastery,crit
3) Ak my chýbaju nejaké enchanty ,rád ich doplním stačí povedať aké. Raidy som začal chodiť tak asi pred 3 mesiacmi a ako som zbieral eq tak s mohlo stať že som nejaký zabudol. Tak urcrče by som vymenil tie modré za podobne ale fialky a samozrejme wepku pretože mi tam chýba spirit.A trinkety spiritové.
4)Tak určite áno spirit 540 na 16 sekund keď mám celý set sa určite vyplatí.
5)Vždy som sa to snažil nakombinovať tak aby mi to išlo podľa toho čo som napísal vyššie ale rád by som si vypočul par rád aj od ostatných holy palov.Ale tak si myslím že by to malo približne vyzerať.
6)Určite nie pri bossovi ale napríklad ako je trashka na začiatku Botka tak si ich trochu všímam a keď nemajú taký aký by mali mať, hlásim leaderovy. Stalo sa mi totiž že leader na BoT hc nabral úplnú lowku a veľa ľudí mu to nepovie pretože väčšina sleduje dps.Samozrejme keď idem s kvalitnou grupou tak sa sústredím len na healovanie.
7) Tak keď som poznal nejakých dobrých holadinov tak som sa pýtal či sedia glyphy, staty, talenty, aj na Twinstari som sa s jedným o tom rozprával ale jeho meno si už nespomeniem. Keď mi niekto vytkne nejakú chybu tak sa ju snažím čo najrýchlejšie odstrániť, neopakovať ju.

Dúfam že som odpovedal na všetko čo si potreboval vedieť.
Raptorko

Příspěvekod Raptorko » stř 28. led 2015 17:20:26

A idem sa vyjadriť ku Craftymu.
Tak určite som si nemyslel že po napísaní prihlášky ma hneď zaradíte do primárneho raidu, pretože keď som videl pár Vašich hrácov tak mi bolo jasné že sú to classy (Sarger :) ) Tak poznám ešte dosť ľudí z mojej predošlej guildy s ktorými mám dobré skúsenosti v raide. Poprípade by som pri vypadnutí nejakého hráča z raidu sa snažil najsť nejakú náhradu. A neprichádzam sem s tým aby som bol v primárnom raide ale aby som si dobre zašiel raid s kvalitným kolektívom. Poprípade v budúcnosti keby Vám niekto vypadol z nejakého dôvodu tak by som tho mohol zaskočiť ak ma viac spoznáte a budete mi v raide veriť.

Ak máte ešte nejaké otázky rád vám ich zodpoviem.
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » stř 28. led 2015 19:47:12

Ahoj,
nebudu rozepisovat vše na co bych se chtěl optat, ale nedá mi to a optám se na to co mě zaujalo nejvíc a to jsou talenty a glyphy.
Zajímalo by mě jaký mají smysl 2 body na Judgement a né třeba na Crusade a nebo Speed of Light přp. Aura Mastery . Osobně si myslím , že je lepší udělat o krok na vic a využít dva talenty mnohem lépe.
Co se glyphu týče, tak beru skoro jako povinné mít Glyph of Divine Favor a Glyph of Divinity. Např Glyph of Beacon of Light je doslova k ničemu, protože pochybuju, že jsi tak nerozvážný, abys ho neustále přesouval na někoho jiného.
Napsal jsi.... "dokonale ovládam to aké mam mať talenty ,glyphy a aké spelly mam v akej situácii použiť " a tak bych chtěl vědět co tě k tomu vede mít to jak to máš.

„Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale, ten, kdo ví, co je třeba.“
Aisópos Ezop
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Mortal

Příspěvekod Mortal » stř 28. led 2015 20:28:17

2) intel,spirit,haste,mastery,crit

Na základě toho co jsi sám napsal, se tě ptám znovu, myslíš že je tvůj reforge správný ? Zkus si s tím pohrát spolu s talenty a glyphy.

3) Ak my chýbaju nejaké enchanty ,rád ich doplním stačí povedať aké. Raidy som začal chodiť tak asi pred 3 mesiacmi a ako som zbieral eq tak s mohlo stať že som nejaký zabudol.

Na to si musíš přijít sám, musíš vidět co ti chybí a co je správná volba. Neodpověděl jsi mi tak docela, jaké itemy konkretně by sis představoval namísto třeba necku atd. ?

(Hodně se mi nelíbí, že nemáš bindy na buble, hopku, hocku, salvě. I když LoH máš, tohle jsou stejně důležité ability a je třeba je používat se stejnou rychlostí.)
Raptorko

Příspěvekod Raptorko » stř 28. led 2015 20:49:21

Glyphy a tie talenty prerobené s reforgom este ench na cloak wrist a gloves a jeto
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » čtv 29. led 2015 11:34:37

Koukám píšeš jasně, stručně a to se mi líbí, ale to není odpovědí na otázku a je potřeba si i umět obhájit svou věc.

Osobně mě zajímala výhoda toho jak jsi to měl nastavené. Psal jsi, že vše přizpůsobuješ podle toho co je právě potřeba a já se stále učím a neumím tak, jak bych si přál. Mě například chybí Mastery Aura, kterou po příchodu Heroiků budu muset doplnit a i vím, kde mi smrdí bod co tam patří, ale protože jsem jelito a často kradu v dungach a raidech cestou k bossovi trash co do mě mlátí, tak ho mám právě tam, kde by normálně být nemusel.
Vím, že 3% haste není moc, ale pokud je to můj primární stat, tak bych to chtít měl + Divine Shield pro healené lidi do kterých jde dmg a možnost rychlejšího pohybu, když lidem kolem teče do bot a já se musím starat ne jen o ně, ale i o sebe.. to přece není k zahození. Popravdě jsem se ještě nesetkal s Paladinem, co by neměl talent Speed of Light 3/3 . Neříkám že to tak nejde, protože co paladin to názor a někdo třeba raději obětuje 1 bod v Blessed Life , což je podle mě spíše do pvp. I přes to tam mam body 2 a uměl bych si to obhájit.
Ale pověz co k tomu vede tebe že to máš tak, jak jsi to přetvořil.
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Raptorko

Příspěvekod Raptorko » čtv 29. led 2015 15:40:10

Samozrejme že aj speed of light si zíde, ale rozhodoval som sa práve pre blessed life lebo sol. Z každého pohľadu sa to dá vidieť inak, napríklad he blessed life pri urgentnom heale je lepší pretozže vylepšuje word glory, tkorý sa ti ako isntant vtedy hodí viac može sa stať že nemáš žiadnu holy power a vtedy keď dostaneš hit tak ti to určite aj s holy shockom pomôže. Správne si pozaznamenal že čo paladin, to názor, určite tam sú talenty ktoré musí mať každý holy pala ale tie ostatné si každý dotvrí podľa seba, preto som si vybral tieto z mojho pohľadu sa tieto vidia lepšie, samozrejme s nikým sa nehádam. A navyše ja mam zatiaľ hastecko aj v trinkete, keby sa mi podarí získať nejaký zo spiritom tak by som nad tím speed of light porozmýšľal.
Mortal

Příspěvekod Mortal » čtv 29. led 2015 17:53:15

Já mám speed of light i blessed life na full. Jak a proč ?
1) Mám 1 point ve enlightened judgement - Judgement se počítá jako melee attack a ne spell, proto je zbytečné do tohoto talentu dávát 2/2, když jediné co si nepřejete jakožto holy paladin missnout je právě judgement a melee attack.
2) Nemám žádný bod v Improved Judgement - Proč? Holy paladin regeneruje manu skrze seal -> autoattacky -> musíš stát na melee range, v tom případě je větší range na judgement hloupost.
Blessed life je výborný talent, v každém encounteru je jakési AoE, které vám procne bonusový holy power a to je prostě super.
Speed of light podle mě nepostradatelná záležitost. Nemůžeš prostě vyhodit 2 nejdůležitější staty ( mobilita a haste ) a vyměnit je za hloupost jako 1) nebo 2).
Když máš haste trinket to na tom nic nemění. Haste na hpalovi je prostě takový stavební kámen a bez něj toho moc nejde. ( vyjímka hard aoe fighty jako HC Ultraxion kde mastery > haste )
Raptorko

Příspěvekod Raptorko » čtv 29. led 2015 18:30:59

Ok tak talenty opravím.
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pát 30. led 2015 10:05:18

Je mi líto, ale moje představa o zkušeném Holy Palovi je trošičku jiná. Čekal bych, že se lépe připravíš. Pokud si dáš přihlášku ve které tvrdíš, že vše dokonale ovládáš, tak by to tak i mělo být. Řekl bych, že místo abys zašel za strýčkem Googlem, tak odchytneš prvního člověka co ti připadá dobrej a necháš si poradit od někoho, kdo tomu rozumí jak koza náklaďáku. Je potřeba číst a promýšlet věci dříve, než je uděláš, protože pak na tebe takové chyby vrhají stín pochybností . My tu nejsme proto, abychom ti pomohli postavu nastavit a říct ti co máš špatně, ale i tak jsem rád, že se celou dobu snažíš dát vše do pořádku

Vypadá to jako by Don Quijote oprášil svou zrezivělou, děravou a rozlámanou zbroj, vyspravil ji papírem, osedlal svou herku Rosinantu a vyrazil do světa hledat svou Dulcineu.

Ode mě máš za tuto nepřipravenost NE
Pokud se rozhodne Guilda vzít tě na test, tak doufám, že se připravíš lépe než na přihlášku.
Za test raid jsem NEUTRAL doporučit tě bohužel nemůžu.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » čtv 05. úno 2015 20:17:07

Uzavřeno, zkus nabrat trochu zkušeností a poté zvaž znovu otevřít přihlášku
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”