Class/ main spec: Rogue - Assasination/Subtlety
Věk: 20
Item Level: 361, Vicious wristy pretože Murphyho zákon.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Verdade
FPS: Dúfajme že dosť na 25ky
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Presne to povedať neviem, na Twinstar som prešiel z Anthorie kde som začal hrávať približne od spustenia WOTLKu. Hrával som sporadicky až dokým Anthoria neprešla na Cataclysm, vtedy som prešiel na Twinstar a kúpil huntra. Odvtedy som hral viac menej aktívne, hlavne počas ICC sezóny. Po prechode Twinstaru na Cataclysm som predal huntra a vyexpil rogunu ktorú mám doteraz.
Váš raid time?
Keď bude treba budem pripravený, ak nie dám vždy včas dopredu vedieť.
Definujte svůj PvE skill:
Myslím že môžem povedať že mi to celkom ide. Hrával som síce prevažne huntra ale až taký podstatný rozdiel to nieje. Som zvyknutý na "podradné služby" počas raidov - veci ktoré sa musia spraviť a nikto iný to robiť nechce/nemôže, napríklad chytanie guliek u Val'kyr v ToC, Tauntovanie a blbnutie s bossmi ako Professor v ICC, Iron council v UD a podobne, kitovanie - nespočetne veľa encounterov, solovanie Rohasha a teraz momentálne mám v Twilight Realme u V&T v Botku prechodné bydlisko
Vypište svůj progress na Twinstaru:
AA- Všetko od Naxxu až po ICC
TS- ToC+TOGC, ICC+ICCHC (10man HC mám celý progressnutý, 25man mi chýba HC king), BWD (HC Magmaw, Chimareon ostatné normal), BoT (Halfus, dá sa povedať že aj V&T aj keď ich ešte nemám dole, ostatné normal), TOFW normal
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Spoiler:
Prakticky len nejaký Bartender, Power Auras a ArcHUD, potom už len nejaké drobnosti...
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Keď sa opýtate na worlde na nejakú vec ohladne vašej classy a WoW obecne, kam vás pošlú? Áno Google.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Dragonslayers - Chodil som s nimi 25ky+HC progress, fajn guilda, dalo sa. Po prechode na Cata som predal huntra a keďže sú ID na 10 a 25 man raidy na cata spojené nemal som dôvod tam ďalej ostávať.
Boosted Bunnies - GuM Odbornika poznám už od čias ToCka, progressovali sme spolu desiatky, či už ToC alebo ICC, vtedy sme mali, dá sa povedať "world grupu", že z jednej guildy tam neboli ani dvaja ľudia... Po prechode na Cata založil guildu a tak som sa pridal k jeho desiatkovej grupe v ktorej som doteraz. Problém je taký že tieto desiatky tvoria prakticky štyria-piati ľudia ktorí to ťahajú a potom asi ďalších 20 ludí ktorí sa pravidelnie striedajú a nechávajú sa ťahať vyššie zmienenou skupinou ľudí.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Ale veď ten lfg/world spamujete pomaličky odkedy som začal hrať...
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
1. Pretože môžem
2. Ste na celkom slušnej úrovni
3. Vypadáte menej "try-hard" ako iné top guildy
Koho znáte v <SFU> ?
Ťažko povedať kto u Vás stále je a kto nie, každopádne Banditko si ma pravdepodobne bude pamätať, prípadne Praedator si môže spomenúť tiež. Ak je to teda ten ktorý myslím, nieje to predsa moc originálny nick

Co nám můžete nabídnout?
Panáčika ktorý si v raide aj mimo raidu odtiahne to čo má a možno aj niečo viac. No, až na trash.
Navyše mi celkom ide theorycraft za väčšinu classov/specov, keby sa ma spýtate na nejakú mechaniku alebo tak nemám problém odpovedať. Baví ma hrať sa s macrami, addonmi a podobnými srandami. Hlavne s tými macrami asi, keď sa nudím rád píšem dvadsaťriadkové macrá na celú rotáciu ktoré nikdy nevyužijem...
Rád by som sa ale spýtal, čo môže guilda ponúknuť mne? Jasne že kolektív, raidy a tak... ale konkrétnejšie?
Vypište svoje alty: Aramil - mage - každý týžden mám iného takže zatiaľ asi aktívny