Verdade - Rogue [UZAVRENO]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Verdade
Class:: Rogue

Verdade - Rogue [UZAVRENO]

Příspěvekod Verdade » čtv 12. úno 2015 21:47:53

Nick: Verdade
Class/ main spec: Rogue - Assasination/Subtlety
Věk: 20
Item Level: 361, Vicious wristy pretože Murphyho zákon.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Verdade
FPS: Dúfajme že dosť na 25ky

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Presne to povedať neviem, na Twinstar som prešiel z Anthorie kde som začal hrávať približne od spustenia WOTLKu. Hrával som sporadicky až dokým Anthoria neprešla na Cataclysm, vtedy som prešiel na Twinstar a kúpil huntra. Odvtedy som hral viac menej aktívne, hlavne počas ICC sezóny. Po prechode Twinstaru na Cataclysm som predal huntra a vyexpil rogunu ktorú mám doteraz.

Váš raid time?
Keď bude treba budem pripravený, ak nie dám vždy včas dopredu vedieť.

Definujte svůj PvE skill:
Myslím že môžem povedať že mi to celkom ide. Hrával som síce prevažne huntra ale až taký podstatný rozdiel to nieje. Som zvyknutý na "podradné služby" počas raidov - veci ktoré sa musia spraviť a nikto iný to robiť nechce/nemôže, napríklad chytanie guliek u Val'kyr v ToC, Tauntovanie a blbnutie s bossmi ako Professor v ICC, Iron council v UD a podobne, kitovanie - nespočetne veľa encounterov, solovanie Rohasha a teraz momentálne mám v Twilight Realme u V&T v Botku prechodné bydlisko

Vypište svůj progress na Twinstaru:
AA- Všetko od Naxxu až po ICC
TS- ToC+TOGC, ICC+ICCHC (10man HC mám celý progressnutý, 25man mi chýba HC king), BWD (HC Magmaw, Chimareon ostatné normal), BoT (Halfus, dá sa povedať že aj V&T aj keď ich ešte nemám dole, ostatné normal), TOFW normal

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Spoiler:
Obrázek

Prakticky len nejaký Bartender, Power Auras a ArcHUD, potom už len nejaké drobnosti...

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Keď sa opýtate na worlde na nejakú vec ohladne vašej classy a WoW obecne, kam vás pošlú? Áno Google.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Dragonslayers - Chodil som s nimi 25ky+HC progress, fajn guilda, dalo sa. Po prechode na Cata som predal huntra a keďže sú ID na 10 a 25 man raidy na cata spojené nemal som dôvod tam ďalej ostávať.
Boosted Bunnies - GuM Odbornika poznám už od čias ToCka, progressovali sme spolu desiatky, či už ToC alebo ICC, vtedy sme mali, dá sa povedať "world grupu", že z jednej guildy tam neboli ani dvaja ľudia... Po prechode na Cata založil guildu a tak som sa pridal k jeho desiatkovej grupe v ktorej som doteraz. Problém je taký že tieto desiatky tvoria prakticky štyria-piati ľudia ktorí to ťahajú a potom asi ďalších 20 ludí ktorí sa pravidelnie striedajú a nechávajú sa ťahať vyššie zmienenou skupinou ľudí.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Ale veď ten lfg/world spamujete pomaličky odkedy som začal hrať...

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
1. Pretože môžem
2. Ste na celkom slušnej úrovni
3. Vypadáte menej "try-hard" ako iné top guildy

Koho znáte v <SFU> ?
Ťažko povedať kto u Vás stále je a kto nie, každopádne Banditko si ma pravdepodobne bude pamätať, prípadne Praedator si môže spomenúť tiež. Ak je to teda ten ktorý myslím, nieje to predsa moc originálny nick :D

Co nám můžete nabídnout?
Panáčika ktorý si v raide aj mimo raidu odtiahne to čo má a možno aj niečo viac. No, až na trash.
Navyše mi celkom ide theorycraft za väčšinu classov/specov, keby sa ma spýtate na nejakú mechaniku alebo tak nemám problém odpovedať. Baví ma hrať sa s macrami, addonmi a podobnými srandami. Hlavne s tými macrami asi, keď sa nudím rád píšem dvadsaťriadkové macrá na celú rotáciu ktoré nikdy nevyužijem...
Rád by som sa ale spýtal, čo môže guilda ponúknuť mne? Jasne že kolektív, raidy a tak... ale konkrétnejšie?

Vypište svoje alty: Aramil - mage - každý týžden mám iného takže zatiaľ asi aktívny
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Re: Verdade - Rogue

Příspěvekod mellysko » čtv 12. úno 2015 22:13:08

Roguna je momentálně celkem dost potřebná a kvalitní ještě víc ! Z wotlku mi tvůj nick něco říká a to v kladném slova smyslu ;) Každopádně pár otázek by tu bylo .
1) Díval si se jak to u nás v guildě chodí ? máme primár a sekundár který se momentálně snažíme rozběhnout na úroveň jaký byl na woltku a i tam potřebujeme snaživé dušičky ;) každopádně pořád potřebujeme druhou sub rogunu na valionu viz 2 bod
2) Zkušenosti na hc ? konkrétně valiona Sublety ?
3) Plánuješ jít toto ID ještě se svojí stávající guildou nebo by si mohl v sobotu jít na test raid ?
Naposledy upravil(a) mellysko dne pát 13. úno 2015 7:31:52, celkem upraveno 1 x.
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pát 13. úno 2015 3:11:24

Tvoj nick mi niečo hovorí, a rozhodne je to niečo kladné. Až som si povedal "no konečne niekto normálny" keď som uvidel na prihláške tvoje meno :D
A síce je pravda že ťa prakticky nepoznám, viem že si na wotlku vždy hral dobre.

Ale ajtak ...
Prosím, skús konkretizovať ten svoj raid time, lebo toto nám hovorí skoro každý, a potom sa nevie dostaviť na každý tretí raid, a to je proste problém ... čím si obmedzený? prečo by si niekedy nemohol ? ... proste niečo napíš :)

ale ajtak som rozhodne ZA na test raid :)
Verdade

Příspěvekod Verdade » pát 13. úno 2015 11:52:50

1) Áno, viem že máte primárny a sekundárny raid, a nevadilo by mi ani keby som bol umiestnený do toho sekundárneho, AK by to nebolo o tom o čom boli raidy v prechádzajúcich guildách - zopár ludí ťahá a zopár sa vezie.
2) Tak ako sa môžeš pozrieť mám naklikané sub talenty priamo na V&T, aj keď nemám skúsenosti s 25man verziou, predpokladám že to bude podobné. Na desiatke sa tam dokážem udržať stále, nemusím vychádzať z realmu ak sa nestane niečo zlé (Chytí ma valiona breathom, vybuchne viac orbov ako zvládnem) takže to tam môžem stále čistiť. Keď tak na mňa kľudne môžete pustiť tú druhú rogunu a porozprávame sa čo a ako.
3) Myslím že im to ešte toto ID dlžím, minimálne teda BoT a BWD, takže ak vám to nebude prekážať tak toto ID (13-19.2) sa nebudem môcť dostaviť, ibaže by ste ma chceli na test do ToFW.
4) Môžem v akýkoľvek deň od šiestej-siedmej kľudne do jednej. Tie výnimočné prípady sú fakt výnimočné, za celú dobu raidovania na cata som sa nemohol dostaviť asi len na 2 raidy.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pát 13. úno 2015 14:14:20

Cim myslis e se nase guilda odlisuje od ostatnich guild?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Vojel
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vojel » pát 13. úno 2015 19:25:55

Ten chlapec má stajl (dwarfík) za mě PRO :3
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Ebenaz

Příspěvekod Ebenaz » pát 13. úno 2015 22:41:40

Líbí se mi s kterými lidmi si hrál a s kterými se znáš (Odborník, Dragonslayers atd)...nikdy přihlášky nekomentuju, ale tobě sem píšu, protože tě chci podpořit :-)
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » sob 14. úno 2015 10:12:24

No v podstatě Vojel je první roguna a já chodím za tu druhou ;) jestli tak rád bych se s tebou pobavil na in-game (měl bych být online od 5) nebo na tsku (budu tam loglý celý den)
Just Jump On CD
Verdade

Příspěvekod Verdade » sob 14. úno 2015 10:56:42

Crafty - Názvom guildy, inkonkou a členmi guildy. A samozrejme nesmieme zabudnúť na obsah guild banky!
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » sob 14. úno 2015 11:29:30

Trulo :D No dneska jsem se s ním bavil na ts v podstatě nemám výtky proč toto ID nejde vysvětlil a příští ID bych ho šoupnul na sobotu na bwd a jestli to pude tak bych si ho vyzkoušel v tu další neděli v botku přece jenom valiona je skoro jediný boss kde si ho můžeme pořádně otestovat ;) po dnešním pokecu PRO
Just Jump On CD
Verdade

Příspěvekod Verdade » stř 18. úno 2015 14:27:14

Vyskytli sa nečakané okolnosti v osobnom živote. Budem neaktívny dlhšiu dobu a preto musím prihlášku stiahnuť. Je mi ľúto že k vám do guildy momentálne nemôžem a ospravedlňujem sa za vzniknuté problémy.
Prosím teda o uzatvorenie prihlášky. Ďakujem.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”