Class/ main spec: Rogue - Assassiantion - možná budu přecházet na combat nebo sub (dost to střídam, ale nejčastejš sem byl assa na cata)
Věk: 21
Ilvl: 357
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Hanapana
FPS: 40
WoW hraju 6let s přestávkama jako asi každej. Nebude tu psát esej, ale první postava byla druid na serveru posterus (asi 40x rate) a to sem nevěděl vůbec co dělám a.k.a. agilita na healera. První vážná byla Rogue na Anatheme (3.1.3) guilda BOSS. Na anathemě jsem hrál až do ICC éry, kterou sem vynechal. Na twinu hraju cca 3/4 roku.
Raid Time nejsem schopnej jasně definovat, ale v podstatě každej den od 18:00 cca. Pátek většinou ne, soboty taky jak kdy (mam i real life

Můj PVE skill: Odjakživa se věnuju hlavně PVE. Pvp bylo vždycky takovej vedlejšák, když neni co dělat. Začínal sem hrát na WOTLKU (Anathema / Equilibrium). Hrál sem za všechno kromě priesta. Co se taktik na bosse týče, vždy je pochopim za jeden pull. Příde mi, že cata PVE je dost lehký

Progress na TWINU je FC BOT BWD TOT 10 i 25.
UI: http://tinypic.com/r/4zx4cj/8
Adony: Reccount, ICEHUD (na range a %hp), Bartender momentalne nemam zaplej, samozrejme DBM, auctioneer

Zdroje informací sou zkušenost tady na TWINU, hodiny trenovani na DUMMY a taky google

Předchozí Guildy: Tady na TWINU sem zacinal v guilde Butterfly commandos, kterou sem v podstatě vedl společně s pár lidma (turrok, missmaiik a další). Odešel sem, protože do guildy začli přibejvat nekvalitní hráči a ja byl pro to je kickovat, GuM ne. Potom sem byl dlouho v guildě Aurora a důvod odchodu byl stejný jako v BC. Poslední a aktuální guilda je Ordo Satanas. Chci odejít, protože guilda je na tom špatně, dalo by se říct, že se rozpadá.
O SFU sem se dozvěděl na worldu nebo třeba v RHC. V RHC potkávám většinou kvalitní playery z SFU. Znám ASTALARA - z guildy Aurora.
Můžu nabídnout kvalitního hráče, co maximálně ovládá a zná svojí class. Rogue je moje srdcovka - vždycky u něj skončim at zkoušim co zkoušim.
TS3, MMBL, SKYPE a k tomu Sluchátka i Mikrák.
Alty Expím mága, uvažuju o expení warlocka/priesta
Napište nám něco o Vás: 20let, studuju VŠE v Praze sem z Ústí nad Labem