Class/ main spec: Hunter / Survival
Věk: 17
GearScore: - PVE mam 355ilvl a v PVP 357 (4/5 vici + zbraň)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Worgeniik
FPS: 45
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko jsem začínal hrát v 8 letech hrál jsem ho asi do 10 let ale přestalo mě bavit tak jsem si dal pauzu a opět jsem ho začal aktivně hrát v 15 letech a hraji ho do dnes

Váš raid time? Je mi to vcelku jedno ale spíše o víkendu. Přece jen chodím do školy a mám toho dost. A časy někdy k večeru třeba od 17:00 - 22:00.
Definujte svůj PvE skill: Točím podle mě slušný dmg na můj EQ. Jsem většinou mezi prvníma na raidech.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) - Začínal jsem na TBC a skončil na CATA.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Screen můžu dodat. Addony které používám - Gatherer, Bagnon, Bartender, Atlas loot, DBM, Recount, WIM, Gladius, EPGP, Bang_Bang.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tak samozdřejmě guidy, YouTube + poradil se a odkoukal od hráčů.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: No tak guildy dříve si nepamatuji nebyly nějak zvláštní ale v poslední guildě co jsem byl byla guilda (Aurora) v pohodě lidi a raidy šli taktéž v pohodě ale bohužel byla malá aktivita a málo lidí... bohužel takže jsme se museli spojit s guildou (Underrated) a u téhle guildy mi bohužel nevyhovuje raid time jinak tu jsou taky fajnoví lidi.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Od kamaráda.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Top pve,pvp guilda + progresuje se HC.
Koho znáte v <SFU> ? Jako že bych někoho nějak dobře znal to ne ale pár hráčů co tam jsou tak o nich vím že jsou v pohodě

Co nám můžete nabídnout? Můžu nabídnout kvalitu při progresu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano používám a mikrofon mám.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Na alianci mám jen 75lvl DK / Blood a na hordě ještě od wotlku lvl 80 Wara / Arms
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Měřím 185 cm a vážím 78kg. Jsem sportovní typ. Hraji závodně florbal. Chodím na SŠ do druháku. Koníčky: běhání, florbal, party a holky.