Worgeniik - PVE Hunter [PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

worgeniik
Class:: Hunter

Worgeniik - PVE Hunter [PRIJATY]

Příspěvekod worgeniik » čtv 05. úno 2015 22:02:04

Nick: Worgeniik
Class/ main spec: Hunter / Survival
Věk: 17
GearScore: - PVE mam 355ilvl a v PVP 357 (4/5 vici + zbraň)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Worgeniik
FPS: 45

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko jsem začínal hrát v 8 letech hrál jsem ho asi do 10 let ale přestalo mě bavit tak jsem si dal pauzu a opět jsem ho začal aktivně hrát v 15 letech a hraji ho do dnes :). Dříve jsem hrál na Twinstaru na Woltku a teď hraji na Cata. ;)

Váš raid time? Je mi to vcelku jedno ale spíše o víkendu. Přece jen chodím do školy a mám toho dost. A časy někdy k večeru třeba od 17:00 - 22:00.

Definujte svůj PvE skill: Točím podle mě slušný dmg na můj EQ. Jsem většinou mezi prvníma na raidech.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) - Začínal jsem na TBC a skončil na CATA. :)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
Screen můžu dodat. Addony které používám - Gatherer, Bagnon, Bartender, Atlas loot, DBM, Recount, WIM, Gladius, EPGP, Bang_Bang.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Tak samozdřejmě guidy, YouTube + poradil se a odkoukal od hráčů.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: No tak guildy dříve si nepamatuji nebyly nějak zvláštní ale v poslední guildě co jsem byl byla guilda (Aurora) v pohodě lidi a raidy šli taktéž v pohodě ale bohužel byla malá aktivita a málo lidí... bohužel takže jsme se museli spojit s guildou (Underrated) a u téhle guildy mi bohužel nevyhovuje raid time jinak tu jsou taky fajnoví lidi.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Od kamaráda.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Top pve,pvp guilda + progresuje se HC.

Koho znáte v <SFU> ? Jako že bych někoho nějak dobře znal to ne ale pár hráčů co tam jsou tak o nich vím že jsou v pohodě :) jak komunikace tak progres.

Co nám můžete nabídnout? Můžu nabídnout kvalitu při progresu.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano používám a mikrofon mám. :)

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Na alianci mám jen 75lvl DK / Blood a na hordě ještě od wotlku lvl 80 Wara / Arms

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Měřím 185 cm a vážím 78kg. Jsem sportovní typ. Hraji závodně florbal. Chodím na SŠ do druháku. Koníčky: běhání, florbal, party a holky. ;)
Pronet
[ Class Leader ]
Class:: Warlock

Re: Worgeniik - PVE

Příspěvekod Pronet » pát 06. úno 2015 0:24:48

Myslím, že přihláška celkem odfláklá, ale nejvíce mě pobavilo toto:
Definujte svůj PvE skill: Točím podle mě slušný dmg na můj EQ. Jsem většinou mezi prvníma na raidech.

1) Survival hunter
2) :D
3) taky mám hunta a mačkat 4 tlačítka není až takový skill :D - to je vítka vůči huntoj, ne tobě, tak aby jsi si to hned nebral špatně :D

Proč máš profese takové jaké máš?
Proč hraješ právě survival? Proč ne něco jiného BM / MM ?
Co si myslíš o mě?
Naposledy upravil(a) Pronet dne pát 06. úno 2015 10:41:56, celkem upraveno 1 x.
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Worgeniik - PVE

Příspěvekod Praedator » pát 06. úno 2015 3:53:33

worgeniik píše:...takže jsme se museli spojit s guildou (Underrated) a u téhle guildy mi bohužel nevyhovuje raid time...

Aký je to ten raidtime, ktorý ti nevyhovuje?

worgeniik píše:...A časy někdy k večeru třeba od 17:00 - 22:00...

To väčšinou sedí, ale napríklad primár progressuje, keď je treba aj do polnoci, bol by si schopný tak dlho ostať?

A trochu okolo huntra:
1. Zoraď mi pls tieto staty, ako sa najviac oplatia na huntra: Expertise, Haste, Crit, Mastery, Agility, Strength, Hit (vypíš aj capy tam kde treba)
2. Na čo všetko sa dá hunter použiť v raide okrem dps? Kľudne môžeš uviesť príklad na jednotlivých bossoch...
3. Aký je najvhodnejší pet do raidu? A prečo?
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Worgeniik - PVE Hunter [-/-/-]

Příspěvekod Crafty » pát 06. úno 2015 7:44:32

Jakou školu studujes?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » pát 06. úno 2015 14:13:29

Pronet - neboj se :D nebudu to brát osobně :D je to sice pravda že mačkáš pár tlačítek ale aby si něco natočil tak musíš taky dělat pár věcí ;) :D

Proč máš profese takové jaké máš? Tak koukal jsem na dost hunterů a většina měla tady tu kombinaci Engineering + Tailoring. Engineering mám kvůli tinkerům + Head. A tailoring mám kvůli 1000AP na backu.
Proč hraješ právě survival? Proč ne něco jiného BM / MM ? Dříve jsem hrával BM jak pve tak pvp. Ale po nástupu do Aurory jsem to změnil protože mi to poradil jeden hunt že s tím budu točit více a je tomu tak + většina huntů má Survival v pve.
Co si myslíš o mě? Nic. :D
Naposledy upravil(a) worgeniik dne pát 06. úno 2015 16:46:21, celkem upraveno 1 x.
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » pát 06. úno 2015 14:56:44

Praedator

Aký je to ten raidtime, ktorý ti nevyhovuje?
Ten raidtime je neděle... ale ono jak kdy no, já mám jednou za měsíc florbalový turnaj a zrovna to vyšlo na neděli kdy chodíme raidy... s underrated + v neděli se připravuji do školy... takže jsem byl naštvaný no. Kolikrát jsem psal jestli by se raidtime nedal dat na jiný den... bud neodepsali nebo napsali že neděle je vyhovující skoro pro všechny...

To väčšinou sedí, ale napríklad primár progressuje, keď je treba aj do polnoci, bol by si schopný tak dlho ostať?
Tak podle toho jaký den ale přizpůsobil bych se... udělal by jsem potřebné věci jak do školy tak doma a mělo by to být v pohodě.

1. Zoraď mi pls tieto staty, ako sa najviac oplatia na huntra: Expertise, Haste, Crit, Mastery, Agility, Strength, Hit (vypíš aj capy tam kde treba)
Haste (26,50%)
Crit (24,28%)
Agility (5132)
Hit (8,05%)
Mastery (12,07%)

2. Na čo všetko sa dá hunter použiť v raide okrem dps? Kľudne môžeš uviesť príklad na jednotlivých bossoch...
Tak na nastřelování bossů + na zpomalení a zburstění addek. Bot - Chogall. Bwd - Maloriak. + v bwd ještě třeba u atramedese na zvonění.

3. Aký je najvhodnejší pet do raidu? A prečo?
Když je hunt Survival tak WOLF protože přidává všem v partě/raidu šanci na +5% critu.
Naposledy upravil(a) worgeniik dne pát 06. úno 2015 20:29:13, celkem upraveno 1 x.
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » pát 06. úno 2015 14:59:34

Crafty

Jakou školu studujes?
Vyšší odborná škola ekonomická a zdravotnická a Střední škola - obor Ekonomika a podnikání.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 06. úno 2015 16:14:13

líbí se mě že nejsi nedočkavý, zrovna jsem ti schvaloval 3 příspěvky a ani jednou jsi je nezkoušel psát znovu ze strachu, že se neodeslali....
v neděli je Primár, pokud by jsi se k nám dostal byl by jsi zařazen na sekundár, který je v úterý, takže by to mělo tobě i nám vyhovovat....
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pát 06. úno 2015 17:22:44

Odbornou stranku musi posoudit kluci ale za me mas PRO
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » pát 06. úno 2015 17:26:40

Prečo ja mám stále pocit že ty si mal niekedy hooodne dávno prísť na náš sekundár (nezávazne pred pdoaním prihlášky) a neprišiel si. na mojom papieri niesi, takže ťa riešil Morgulus. Ale niesom si istý.

každopádne viem že skladáš world raidy každú chvíľu niečo, takže za mňa máš zatiaľ asi PRO
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » pát 06. úno 2015 20:20:50

Sarger
S někým si mě pleteš :) a zatím díky.
Morgulus
[ SFU Clen ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Morgulus » pát 06. úno 2015 22:26:43

Sarger píše:Prečo ja mám stále pocit že ty si mal niekedy hooodne dávno prísť na náš sekundár (nezávazne pred pdoaním prihlášky) a neprišiel si. na mojom papieri niesi, takže ťa riešil Morgulus. Ale niesom si istý.

každopádne viem že skladáš world raidy každú chvíľu niečo, takže za mňa máš zatiaľ asi PRO

Sargy, ja na mojom múdrom papiery mám huntra z worldu s nickom Warlocica :-D
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » sob 07. úno 2015 2:19:31

worgeniik píše:1. Zoraď mi pls tieto staty, ako sa najviac oplatia na huntra: Expertise, Haste, Crit, Mastery, Agility, Strength, Hit (vypíš aj capy tam kde treba)
Haste (26,50%)
Crit (24,28%)
Agility (5132)
Hit (8,05%)
Mastery (12,07%)

Nemyslel som hodnoty, ktoré máš ty (ak je to to) ale skôr koľko treba mať, ak daný stat nejaký cap má.. napr taká agilita asi cap mať nebude :) a nie sú zoradené podľa priority, na to som sa hlavne pýtal

worgeniik píše:3. Aký je najvhodnejší pet do raidu? A prečo?
Když je hunt Survival tak WOLF protože přidává všem v partě/raidu šanci na +5% critu a když je hunt BM tak např. spirit beast který přidává v partě/raidu + 549 Strange,Agility.

Si si istý, že práve vlk je najlepší? Ten crit sa nedá nijak inak nahradiť? A ten buff na str/agi môže mať iba BM hunter?
Obrázek
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » sob 07. úno 2015 12:21:41

Praedator

Nemyslel som hodnoty, ktoré máš ty (ak je to to) ale skôr koľko treba mať, ak daný stat nejaký cap má.. napr taká agilita asi cap mať nebude :) a nie sú zoradené podľa priority, na to som sa hlavne pýtal.

Aha sory špatně jsem tě pochopil.
Hit cap (8%) víc není potřeba
Haste cap (20%)
Crit
Mastery
Haste over cap (20% +)

Si si istý, že práve vlk je najlepší? Ten crit sa nedá nijak inak nahradiť? A ten buff na str/agi môže mať iba BM hunter?

Tak ono záleží co je potřeba např. když jsou dva hunteři v raidu tak jeden má vlka a jeden kočku. Kočka bude lepší než vlk protože 540agi/str je lepší než šance na 5%crit. A ten buff na str/agi může mít i survival když má kočku.
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » sob 07. úno 2015 13:06:39

Dneska v 17:00 bude mozna 25 alt run tak se zastav kdyz bude 25 melo by byt misto normalne se totiz beha 10ka
Obrázek
Yoshimo
Class:: Druid

Příspěvekod Yoshimo » sob 07. úno 2015 21:44:32

mas ode me + za dnesni raid
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Worgeniik - PVE Hunter [TEST/-/-]

Příspěvekod Praedator » pon 09. úno 2015 1:21:03

Posúvam ešte na jeden test, opäť v sobotu (14.02.) 17:00
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Worgeniik - PVE Hunter [TEST/POHOVOR/-]

Příspěvekod Praedator » ned 15. úno 2015 0:48:10

Po včerajšom teste ťa posúvam na pohovor, buď prípadne dnes (v nedeľu) večer ingame, dohodneme sa na termíne
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 16. úno 2015 2:30:54

Pohovor by sa teda uskutočnil vo štvrtok (19.02.) po porade cca 21:00 alebo 21:30, podľa toho, ako skončíme ;)
Obrázek
Jerry
[ SFU Clen ]
Class:: Priest

Příspěvekod Jerry » pát 20. úno 2015 18:52:28

Teď jsem s tebou byl BH25, který jsi TY skládal, kde jsi na někdy v průběhu raidu dal leadera / master lootera (ještě než boss padl) paladinovi Freezeronx (který má mimochodem skoro shodný nick s jedním naším paladinem).
Tento hráč dal roll o 4 itemy z 6ti, načež leavnul raid. Když jsem se na to konto ozval, invnul jsi ho zpět a on na reagoval, že prý "zapomněl".
Item pro priesta normálně (náhodou zrovna také členu naší guildy) dal, ale když přišlo na roll o kalhoty na paladina a následně jím prohraný roll, tak opět leavnul a hned na to i ty.
Já ten item zase tak moc nepotřebuji, nebyla to ani má postava, ale zaráží mě, jak jsi to ani dál neřešil a celé mi to zavání ninjováním itemů pro kamarády.
Můžeš mi, prosím, celou situaci a organizaci raidu objasnit? Protože po tomhle máš ode mě velmi výrazný nesouhlas pro přijetí ;)

EDIT: Zvýrazněná část byla na přání Worgeniika opravena

Ve výsledku za to Worgeniik nejspíš nemůže, protože nevěděl, že je to kamarád hráče Freezeron a ne on
Naposledy upravil(a) Jerry dne ned 22. úno 2015 12:34:17, celkem upraveno 3 x.
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » pát 20. úno 2015 20:49:26

Já to skládal to je pravda. Pak jsem dal Leadera freezeronx aby to šéfoval.... nedal jsem mu žádný loot on si ho vzal k sobě a potom pokud vím tak dával roll o 5 itemů. Na kalhoty zapomněl a leavnul tak jsem ho znovu ihned invnul a dal roll o kalhoty ... pak jsem leavnul. Když se rollnulo o vše...
Freezeron
Class:: Paladin

Příspěvekod Freezeron » sob 21. úno 2015 13:52:18

Tak tohle se mi opravdu špatně čte. Jedná se o mýho alta, kterýho mel pujcenej kamos, ptz si chtel zkusit paladina v pve (ptz zvazoval koupi paladina v aukci) a ja mu rekl ze mi je to burt, at si to klidne zajde s mym altem a zkusi kvality paladina... Jsem zásadně proti ninjovani a co jsem koukal do inventare alta, tak je jeste hodina na trade itemu, takže me kontaktuj in game na Freezeron a dam ti legy v tradu, do ty doby freezeronax nelognu. Celou situaci mi kamos vysvetlil, ze ho sralo jak se to pomalu skladalo a tak donutil worgenika at mu da lidra, nicmene kdyz sem se ho zeptal proc ninjnul legy, tak rekl ze mi pujceni postavy chtel oplatit těma legama. Tak snad se to brzy vyřídí.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » ned 22. úno 2015 22:44:16

Pohovor v stredu 20:00
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » pon 23. úno 2015 8:33:13

Jsi schopny si potom kazdy tyden zaridit cas ve CTVRTEK OD 18:00 na raid?
Obrázek
worgeniik

Příspěvekod worgeniik » pon 23. úno 2015 10:28:23

S pohovorem počítám a čtvrtek by měl být v pohodě. Když se mi dá vědět dopředu tak si zařídím každý den.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”