Lamicqa - PvP, PvE Feral Druid [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Lamicqa
Class:: Druid

Lamicqa - PvP, PvE Feral Druid [NEPRIJATY]

Příspěvekod Lamicqa » pát 20. úno 2015 1:41:40

Nick: LamicQa
Class/ main spec: Druid / Feral Combat
Věk: 20
GearScore: Nepouzivam addon na GS ale zatim vlastnim jen PvP EQ ILvl: 361.. Vzhledem k rozpadu guildy jsem nestihl chodit a nabrat PvE eq.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Lamicqa
FPS: 60 FPS mam to omezene.

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow hraji od TBC presne jak dlouho to je si nepamatuji.. Ale myslim ze se psal rok 2007 nejak ke konci roku. Moje zacatky se tahnou na server Ice-wow kdy tam jeste bylo Tbccko :) Tam jsem jeste o wow nic netusil a nevedel oc jde :D.. Pote jsem se usadil na serveru Heroes of Fantasy (dnes uz zapomenuty server) Kde jsem zacal s progresem Raidu: Gruul's Lair, The Eye (Tempest Keep), Battle for Mount Hyjal, The Black Temple a uchvatna farma Sunwell Plateau.. presto nejkrasnejsi raid :)) Dale me pusobeni bylo na serveru Drahy.com (wotlk) Kde jsem hral jak PvP tak PvE Kde byl muj prvni PvP titul (Wrathful Gladiator) Za priesta a Warra. Progress krom ICC to na tom serveru neslo :(.. Dale jsem hraval na Arena arena-tournament.com.. Tam jsem hraval predevsim RP(za priesta) a 3v3 RMP, ATC, TSG.. Pote Nam vysel Cata.. Tak jsem hraval na Ice-WoW kde jsem zacal Druida http://icewow.pilsfree.net/armory/char.php?guid=450300 (Dalsi muj PvP Titul a dole je muj prubeh cata co se tyce PvE.. A po prechodu nekolika lidi na twin jsem se pridal :) Po doexpeni postavy prisla asi 3mesicni pauza :( osobni duvody.. Pak jsem znova zacal hrat a pomalu farmit EQ (zatim mam jen PvP protoze se nam guilda pohadala a vicemene cele vedeni odeslo.. a ted se snazi to dat zas dohromady ale me uz tam nic nedrzi...

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) K veceru bych mohl vcelku furt.. nevic by se mi to hodilo kolem 19:00 :) Ale nemel by byt problem dle vaseho planu :)

Definujte svůj PvE skill: Taktiky zde jsou trochu odlisne od Ice-Wowu takze se mam co ucit.. prevazne jsem to chodil jako tank a nebo jako Dps(feral)... Jinac nejsem zadny profik co se tyce BWD a BoT jelikoz tuhle sezonu jsem nejak moc rad na cata nemel :) ale rad se doucim :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) Na twinu moc odchozeno nemam protoze nez jsem nabral nejaky EQ tak guilda byla v troskach..

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://prntscr.com/67c09h - Moje Profi Ui :D
Addonu pouzivam docela dost takze vypisu asi zakladni :) :
Bartender4 - Uprava baru a nasledne vypnuti oskliveho blizz Ui
DBM - Ukazuje mi kdy supak pouziva nejakou abilitu ktera v raidu dost boli :(
DiminishingReturns - Vypisuje mi DRka (PvP)
Gladius - Arena Frame
HealBot - Vzhledem k tomu ze normalni Party frame se mi dost buguji pouzivam HB
Chatter - Uprava a filtr chatu.
InterruptBar - PvP addon asi nazev vypovida za vse.
LoseControl - CC tracker a zaroven dost viditelne ukazuje co muzu dispel
MoveAnything - Uprava bordelu na me " hraci plose " vypnuti nekterych nepotrebnych hlasek a prehazeni nekterych drobnosti
Quartz - Zmeneny a poupraveny Cast bary
Recount - DPS, dmg, hps metr
TidyPlates - Plates a track bleedu
WOOGLED - Enemy CD tracker ( PvP )
XPerl - Asi kazdy zna :)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Ze zacatku asi twitch kdyz jsem se rozhodoval co hrat na cata :) a pak jsem si tak nejak procetl neco na netu abych z toho vymacknul jeste vic

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
nyga stole my eq - Rozpadla se a dost lidi ktere jsem znal utekla do jinych guild a co jsem ted slysel tak se toho ujmul nekdo zas ale bohuzel bez lidi co znam :(
Jezevci se vraci - tam jsem ted ale nekdo mi dal inv takze tu jsem jako ze tu jsem.. jinac tu nikoho neznam..

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? No je to zajimave :D Ale nejak nam zrusili TSko :D tak jsme hledali alternativni nahradu a ouha narazili jsme na vas ts kde se tak obcas slejzame :D a dnes kdyz jsem kliknul na ts a odkazalo me to na vase stranky a koukam ze hrajete na Twinu a na Ali takze asi tak.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? No hledam nejakou dobrou guildu a slysel jsem dost kladnych ohlasu :).. takze pokud by byla moznost rad bych se pridal do Vasich rad. :) A jeste jeda z guild ktera ma PvP a PvE zakladnu coz je presne muj smysl hry :) hrat oboje a ne jen jedno

Koho znáte v <SFU> ? Asi nikoho.. Mozna jsem s nekym byl nejaky DFko nebo v BG..

Co nám můžete nabídnout? Kvalitniho hrace s trochou zkusenosti (jak v cem z vlaste v oblasti PvP).. chut do raidovani a bgckovani..
Casem tank,dps,heal Dle potreby :) Ochotu pomoct..
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Vlastnim jak TS3 tak mikrofon tak sluchatka.. Takze ano :)
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Aweya - Mage / Frost http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Aweya Aktivita nestala jen obcas kdyz je nalada :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
Rat:1987 W: 119 - L: 41 - 2v2
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Chiquittas/Resto Shaman

S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Zatim nehraji
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? Zde 1987

Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? Na twinstaru Jsem jeste 3v3 nesel nebyl k tomu dostatecny EQ

Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Moznost stramovat mam.. Ale vzhledem k reinstalaci pc jsem ztratil vsechny programy k tomu potrebne.. Takze zatim streamy ne.. mozna casem..
Je postava kupovaná (ano/ne)? Ne
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano

Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Na Twinu hraji chvilku takze zde nevlasnim zadny titul.
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano pokud se jde a ma to smysl
Chodíte aktivně BG? Ano BG chodim aktivne jak se jen da.. Ale obcas je tak dlouha fronta ze se mi nechce tak dlouho cekat :(

Jste kolektivní hráč? Jiste ze :)

Za odpovedi dekuji :)
Praedator
[ SFU Clen ]
Class:: Hunter

Re: Lamicqa - PvP, PvE Feral Druid

Příspěvekod Praedator » pát 20. úno 2015 6:21:12

schválil som ti prihlášku, aby si to nemusel písať odznova, ale upozorňujem, že v guilde môžeš mať iba jeden rank (PvE alebo PvP divízia), s tým, že sa samozrejme môžeš venovať tomu druhému ako člen, avšak v prihláške si musíš vybrať, čo je tvoja "main" špecializácia, podľa toho sa bude odvíjať tvoje testovanie... takže sa rozhodni, ktoré chceš nechať a druhé zmaž (ak by to nešlo, neviem aké máte práva, tak napíš, ktoré ti máme odmazať ;) )
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pát 20. úno 2015 8:43:05

V te UI bych si trosku zvecil chat, skoro neni videt pismenka.

Kolik tocis v tom PVP EQ napriklad na dummy? posli i rozpis spell,
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Mergi
Class:: Mage

Příspěvekod Mergi » pát 20. úno 2015 9:35:27

PvP sekce neni zrovna moc aktivní v současné době, ale titul rival není zrovna nic extra(+Ice-WoW), tak nejsem stále moc přesvědčen o tvém skillu. Co se týká 2v2 tam taky nemáš žádnej extra rating, na to že hraješ feral + Rshaman. Proč nemáš 3v3 team a jaké máš zkušenosti s RBG?
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pát 20. úno 2015 10:16:23

Muzem te vzit bud jako PVP nebo PVE

V pvp nejsem presvecen o kvalitach a PVE taky zrovna ne minimalne nemas gear.
Ale verim ze mas nejaky potencial a kdyz uz tak bych to videl na PVE ale to bys musel dokazat ze budes prinosem.

Vypis sem svuj theorycraft.
Jake staty a proc?
jake gemy a proc?
jakou mas rotaci atd

+ten screen s dmg
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Azzinoth
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Azzinoth » pát 20. úno 2015 11:16:48

Ale ale :D druid :DDD ... Mno kde by som zacal... rad vidim ze si konecne podal prihlasku druid, kedze momentalne sme s druidmi skoro v minuse. Co sa tyka tej prihlasky, tak ti chlapci uz pisali ako natom sme ... PvP divizia je momentalne velmi malo cinna, tak by som na tvojom miesto skusil PvE diviziu. V tej by si sa uplatnil za hocico, ale najlepsie by si pochodil s tankom. Viac ti ale momentalne nepoviem, kedze momentalne mas full PvP EQ a co sa tyka feral DPS niesom prave idol :) Yoshi sa na teba pozrie + tie otazky co sa pyta crafty.
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Yoshimo

Příspěvekod Yoshimo » pát 20. úno 2015 13:26:10

Uvidime uvidime,
dal sis praci s prihlaskou, to se mi libi +
vcelku pekne si tam vsecko popsal +

Gear sice chybi to je -, ale neni to az takovej problem

klidne bych si s tebou popovidal, akorat mame problem. odjizdim na delsi sluzebni cestu. sice budu mit ntb a pristup na net, ale nevim, jak to bude s casem, mozna bychom se mohli zkusit domluvit nejak operativne.

Moje predstava je nasledujici:
- nejdriv s tebou prohodim par slov, zjistim, jak si na tom s druidem ( ani mi tak nejde o teorycraft jako o prakticky ukazani, co s tim dovedes)
- pak te poslu na test raid. i s tim bude ponekud problem kvuli HC raidum, ktery jsou tedka v tezkym progress modu. takze to budu muset vymyslet
- posledni slozka by byla pohovor. mnohdy je to jen formalitka, pokud ten clovek uz zaujme na raidech.

Zkus pro zacatek chvili chodit nejaky BHcka. treba tam neco padne. a ja se domluvim s nasima lidma, kam s tebou na test raid ( po nasem soukromym pokecani)

Teda tento postup bude v pripade, ze se rozhodnes pro pve karieru.

Abych to jeste upresnil: pokud se rozhodnes pro pve, tak v case raidu jsi povinny se ucastnit pve, kdyz te zavolame, tak tu musis byt. das li prednost pvp v case raidu, znamena to zpravidla kick. analogicky jako pvp clovek se nemusis dostat do raidu protoze maji pve hraci prednost a jsi povinen se ucastnit pvp akci jako FTA, chodit skupinovy BGcka a reprezentovat guildu na tehle urovni
Yoshimo the Kingslayer
Obrázek
rokkazz
Class:: Shaman

Příspěvekod rokkazz » pát 20. úno 2015 16:19:24

Cau Awe . Ako sa ma majja ?
Edit: preco si presiel na Twinstar ? iba kvôli tomu ze sem sli tvoji kamarati?
Obrázek

Spoiler:

keď sedím doma, Rokkazzko má malé R-ko, no keď vyjdem von, vedia, že Maroško má veľké M-ko, obrana pred svetom, snáď to chápeš, Ferko

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”