Class/ main spec: Druid / Feral Combat
Věk: 20
GearScore: Nepouzivam addon na GS ale zatim vlastnim jen PvP EQ ILvl: 361.. Vzhledem k rozpadu guildy jsem nestihl chodit a nabrat PvE eq.
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Lamicqa
FPS: 60 FPS mam to omezene.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow hraji od TBC presne jak dlouho to je si nepamatuji.. Ale myslim ze se psal rok 2007 nejak ke konci roku. Moje zacatky se tahnou na server Ice-wow kdy tam jeste bylo Tbccko

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) K veceru bych mohl vcelku furt.. nevic by se mi to hodilo kolem 19:00

Definujte svůj PvE skill: Taktiky zde jsou trochu odlisne od Ice-Wowu takze se mam co ucit.. prevazne jsem to chodil jako tank a nebo jako Dps(feral)... Jinac nejsem zadny profik co se tyce BWD a BoT jelikoz tuhle sezonu jsem nejak moc rad na cata nemel

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) Na twinu moc odchozeno nemam protoze nez jsem nabral nejaky EQ tak guilda byla v troskach..
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://prntscr.com/67c09h - Moje Profi Ui

Addonu pouzivam docela dost takze vypisu asi zakladni

Bartender4 - Uprava baru a nasledne vypnuti oskliveho blizz Ui
DBM - Ukazuje mi kdy supak pouziva nejakou abilitu ktera v raidu dost boli

DiminishingReturns - Vypisuje mi DRka (PvP)
Gladius - Arena Frame
HealBot - Vzhledem k tomu ze normalni Party frame se mi dost buguji pouzivam HB
Chatter - Uprava a filtr chatu.
InterruptBar - PvP addon asi nazev vypovida za vse.
LoseControl - CC tracker a zaroven dost viditelne ukazuje co muzu dispel
MoveAnything - Uprava bordelu na me " hraci plose " vypnuti nekterych nepotrebnych hlasek a prehazeni nekterych drobnosti
Quartz - Zmeneny a poupraveny Cast bary
Recount - DPS, dmg, hps metr
TidyPlates - Plates a track bleedu
WOOGLED - Enemy CD tracker ( PvP )
XPerl - Asi kazdy zna

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Ze zacatku asi twitch kdyz jsem se rozhodoval co hrat na cata

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
nyga stole my eq - Rozpadla se a dost lidi ktere jsem znal utekla do jinych guild a co jsem ted slysel tak se toho ujmul nekdo zas ale bohuzel bez lidi co znam

Jezevci se vraci - tam jsem ted ale nekdo mi dal inv takze tu jsem jako ze tu jsem.. jinac tu nikoho neznam..
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? No je to zajimave

Proč chcete jít právě do <SFU> ? No hledam nejakou dobrou guildu a slysel jsem dost kladnych ohlasu

Koho znáte v <SFU> ? Asi nikoho.. Mozna jsem s nekym byl nejaky DFko nebo v BG..
Co nám můžete nabídnout? Kvalitniho hrace s trochou zkusenosti (jak v cem z vlaste v oblasti PvP).. chut do raidovani a bgckovani..
Casem tank,dps,heal Dle potreby

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Vlastnim jak TS3 tak mikrofon tak sluchatka.. Takze ano

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Aweya - Mage / Frost http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Aweya Aktivita nestala jen obcas kdyz je nalada

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aktuální rating / bilance v 2v2 + 3v3?
Rat:1987 W: 119 - L: 41 - 2v2
S kým hrajete 2v2 (nick/spec)? Chiquittas/Resto Shaman
S kým hrajete 3v3 (nick/spec)? Zatim nehraji
Nejvyšší dosažený rating ve 2v2 (podle statistik!)? Zde 1987
Nejvyšší dosažený rating ve 3v3 (podle statistik!)? Na twinstaru Jsem jeste 3v3 nesel nebyl k tomu dostatecny EQ
Máte možnost streamovat (v případě, že ano napište link na stream + kvalitu streamu)? Moznost stramovat mam.. Ale vzhledem k reinstalaci pc jsem ztratil vsechny programy k tomu potrebne.. Takze zatim streamy ne.. mozna casem..
Je postava kupovaná (ano/ne)? Ne
Vlastníte e-maily od všech postav, které hrajete (ano/ne)? Ano
Získal jste v minulé sezoně nějaký PvP titul? Na Twinu hraji chvilku takze zde nevlasnim zadny titul.
Účastníte se For The Alliance (ano/ne)? Ano pokud se jde a ma to smysl
Chodíte aktivně BG? Ano BG chodim aktivne jak se jen da.. Ale obcas je tak dlouha fronta ze se mi nechce tak dlouho cekat

Jste kolektivní hráč? Jiste ze

Za odpovedi dekuji