Class/ main spec: Prot/Fury Warrior
Věk: 25
GearScore:
ilvl 356 na Prot a ilvl 352 Fury
Profese: Mining a Blasmithing full skill
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Rashezz
FPS: obmedzené na 60 FPS cez vertical sync
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow jsem začal hrát na Onlinegamers před šesti lety a když se potom začal rozpadat, přešel jsem na nově vzniklý Twinstar, kde jak je vidět jsem doteď. Odprogresované mám všechny raidy na TBC, WOTLK. Na CATA mám odprogresované pouze BoT a první dva bose v BWD. Co se týká class tak na Onlinegamers jsem hrál za Huntra, ale při přechodu na Twinstar jsem si založil Warriora a toho hraju doteď vyzkoušel jsem sice i jiné class, ale nic jiného mě nebavilo. Co se týká jiných serverů tak jediný kam jsem si chodil zablbnout byl Gigafun.

Váš raid time?
To jak budu mít směny další měsíc, se dozvídám většinou tak týden před koncem měsíce. Jinak dělám den/noc od sedmi do sedmi. Jinak řečeno pokud mám volno nemám problém.
Definujte svůj PvE skill:
Mám rád encountery, kde se musí také trošku přemýšlet a né jen přijít zergnout a odejít.
Co se týká ovládání class tak na TBC jsem jel jen fury od WOTLK jedu primárně Prot a střídám fury a arms. Jsem čistě PVE hráč.
Mým hlavním problémem je to, že nemám kompletní progres na CATA, který je způsoben situací v současné guild. Taktiky mám sice zkouknuté, ale něco jiného je se na ně koukat nebo je praktikovat.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Jak jsem již zmínil komplet TBC na Twinu. Na Deimosu komplet WOTLK a CATA na Artemis pouze BoT a první dva bosové v BWD.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Screen z raidu nemám.
V Raidu nalevo nad chatem mám Grid a v pravo pod mapou DBM
Addony:
Grid - sledování raidu
DBM - sledovanie CD abilít bossa
SKada - primárně jako DMG metr
Omen - threat metr
Bloodsurge - sledování instat slam ve fury
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
info o class no jak jinak než strejda google a kdo hledá najde. Případně ingame od zkušenějších hráčů, hlavně na začátku teď už moc ne.
Co se týká encounterů tak Youtube. Hlavně Tankspot a Paragon.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
<Hammer of Time> - TBC a WOTLK na hordě odešel jsem poté, co se guild až na pár členů rozpadla
<Mizerové> měl jsem půlroční pauzu od WOW a dostal jsem kick
<Ja neviem us> guild ve které jsem vyexpil 85, ale jelikož se tam nic neskládalo odešel jsem
<Ancestors of Elune> Zde se nacházím teď
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O Vaší guild jsem se dozvěděl přes Ebenaze.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledám guild, která nepřešlapuje na místě, ale snaží se něco dokázat.
Koho znáte v <SFU> ?
Osobně znám Ebenaze.
Co nám můžete nabídnout?
Můžu Vám nabídnout zkušeného tanka, který se bude snažit napomoci Guild v progresu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano mám obojí.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
alta jsem na lvl 80 nikdy nedotáhl nebaví mě expit, mám jen Dk lvl 60 a Hunt lvl 33.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Jmenuji se Standa a bydlím na Vysočině, kousek od Havlíčkova Brodu. Pracuju u Policie ČR. A když nejsem u počítače nebo v práci, tak travím čas v posilce, americkým fotbalem nebo v hospodě s kámošema.