Nick: Segnal
Class: Hunter
Spec: Survival PvE / BM PvP
Věk: 22
Ilvl: 348 - 0 pvp itemů
Armory: Zde
FPS: Stabilních 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
K WoWku jsem se dostal kdysi dávno, ještě když frčely různé pc herny kde jsem wowko poprvé viděl. Bylo to zhruba 4 měsíce po spuštění v roce 2004. Zhruba půl roku jsme s kamarádem našli free server, nečekaně velmi nefuknční, ale to nám nevadilo. 255 lvl a zabíjeli jsme Molten Core (:
Na střední jsem poprvé hrál retail, bylo to zhruba rok před vydáním WotLKu, pořád s tím stejným kamarádem a propadli jsme pvp. K pve jsem se poprvé více dostal (rozumějte raidy) až na WotLKu. Kde jsem začal chodit naxx a následující raidy. Pak ale došly finance z brigád a museli jsme hledat alternativu. Našli jsme Anthorii, tam zrovna nahazovali WotLK. A tam moje wow toulky dočasně zkončily. Když jsem se po nějaké době dověděl o Twinu, tak jsem ho šel vyzkoušet a následně tam zakotvil. Na Twinu jsem si prošel prakticky celý naxx tehdy ještě před rozdělením serveru v Horde guildě AD Infinitum. Po rozdělení jsem se s pár lidma vydal k novému začátku s pár lidmi z ADI na Phobos, kde jsem nakonec skončil v Černé Ruce, kde jsem členem dodnes. Mezitím co jsem od zhruba EoE aktivně hrál v Černé Ruce, jsem raidoval i na retailu, kde jsem odprogresoval MoP raidy. V současné době jsem semi-aktivní i na WoDku, ale pouze sekundárně - garrison, LFR, dungy, nějaké to pvp atp. Nemůžu si časově dovolit raidovat 5x+ týdně.
Váš raid time?
Váš raid time mi vyhovuje, jak primární, tak sekundární grupa.
Definujte svůj PvE skill:
Od WotLKu mainuju huntera, jak na Twinu, tak na ofi. Za ty roky už mám určité zkušenosti a dokážu hrát huntera tak, jak se správně má - adaptivně. S gearem co mám se snažím maximalizovat dmg output a řekl bych, že s tím co mám to už ani víc nejde (:
Vypište svůj progress na Twinstaru:
WotLK
UD10 Full clear
UD25 Full až na YS+0
ToGC10 a 25 Insanity
ICC10 a 25 Kingslayer
Cata
BoT 4/4N
BWD 6/6N
Tot4W 0/2
Z retailu mám dále Firelandy a Dragon Soul. Z MoPu ToT a SoO. Na WoD zatím nic.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Používám Qulight UI + BigWigs, Recount a Prat.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Hlavně znalosti vlastní, mnou ověřené. Dále ofi fóra, elitistjerks, huntsman lodge apod.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
AD Infinitum - pauza od WoW.
Černá Ruka - rozpad.
Jak jste se dozvěděli o SFU?
O Vaší guildě mám povědomí už dlouho. Hlavně na WotLK jsem rád sledoval Vaše úspěchy a pěkně natočená videa.
Proč chcete jít právě do SFU?
Jste guilda, která vyhovuje jak mým parametrům tak mým možnostem. Většina mých známých odešla do Exalted, kde už to je narváno k prasknutí. A jinde většinou aktivní huntery mají.
Koho znáte v SFU?
Zatím nikoho (:
Co nám můžete nabídnout?
Kolektiv - Jsem hodně společenský člověk, co při hře často vysedává na mumble a potřebuje verbální kontakt.
Loajalita - Nejsem přelétavec, kde vlezu se usadím dlouhodobě.
Skill - Rád Vám ho předvedu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Headset vlastním a TS taky.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Carna - Prot Warrior 83 lvl
Segnalus - Combat rogue 66 lvl
Na alty moc nejsem (:
Něco o mě:
Jmenuji se Jiří. Jsem rozený kysučan, ale český odvlečenec (díky nějakému hloupému sňatku, kvůli kterého jsem vlastně vznikl). Je mi 22 a už několik let pracuji ve firmě Asus na reklamačním oddělení jako technik. Když se pro něco nadchnu, tak v tom nemám konkurenci. Jsem velmi společenský člověk a rád si v dobrém kolektivu vypiju, a někdy si vypiju i za ostatní (: Mám rád brusle, jezdím aktivně 4x týdně několika kilometrové trasy. Mám rád pivo, dobré jídlo a veliké i komorní akce.
Toť ode mě asi vše. Těším se na Vaše příspěvky.