Lollinko- PVE Holy Paladin [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Lollinko
Class:: Paladin

Lollinko- PVE Holy Paladin [NEPRIJATY]

Příspěvekod Lollinko » ned 22. úno 2015 20:55:39

Nick: Lollinko
Class/ main spec: Holy Paladin
Věk: 22
ItemLvL: 359 (bez pvp itemov)
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Lollinko
FPS: 40+(25man)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wowko hrám s prestávkami už asi 7rokov začínal som na TBC Funnyworlde, potom som preskákal mnoho serverov, na Twinstari hrám od začiatku wotlku

Váš raid time?
Nedeľa až Štvrtok od 18 00

Definujte svůj PvE skill: Večšinu taktík poznám a tanci mi neumrierajú (väčšinou) :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: Začal som hrať od wotlku , ten mám celý prejdený a čo sa týka Cata tak BWD Magmaw a Chimareon HC zvyšok normal a BOT Halfus HC zvyšok normal

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Obrázek
DBM - Boss encoutner info a časovač
Healbot - Heal asist
Skada - Dmg/Heal meter

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Paladin bola moja prvá postava a baví ma doteraz väčšinu vecí poznám a čo sa mi nezdá google alebo osobný test

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Wotlk - Ordo Satanas - Sekol som s wowkom (vydržalo mi to asi polroka)
Wotlk / Cata - Cerna Ruka - v poslednom čase to nieje čo bývavalo

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Hrám na Twinstari už dlho tak mám nejaký ten prehľad o lepších guildách

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vyhovujúci Raid Time

Koho znáte v <SFU> ?
Myslím že zatiaľ nikoho

Co nám můžete nabídnout?
Svoje dlhoročné skúsenosti nervy pri progrese (kľudne aj do rána), prispôsobivosť (striedačka/lognutie alta v prípade potreby)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Lollinecka 85 Disc/Shadow Priest 359/355
Sllayeer 85 Blood/Frost DK 357/351
Roflinko 85 Ele Shaman 345

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Ahoj, volám sa Michal mám 22rokov pochádzam z Námestova , momentálne študujem Aplikovanú Informatiku v Banskej Bystrici (2. ročník) Okrem WoWka hrám hrám aj Hearthstone, občas sa venujem lezeniu po skalách, a obracaniu poldecákov s kamarátmi :D
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Lollinko- PVE Holy Paladin

Příspěvekod Crafty » pon 23. úno 2015 8:35:45

Jsi schopny si potom kazdy tyden zaridit cas ve CTVRTEK OD 18:00 na raid?
jinak jak to mas v ostatni dny?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » pon 23. úno 2015 10:24:23

Štvrtok je fajn, problém mám len s piatkom a sobotou vtedy sa mi vôbec nedá
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 23. úno 2015 12:42:10

Ahoj,
Koukal jsem na tvé talenty a glyphy a chtěl jsem se optat, zda si myslíš, že je vše dobře nastaveno a případně co by jsi změnil. Popravdě tak, jak to teď máš…… se mi to moc nelíbí.
něco je špatně , ale co?...... to nám povez ty 
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » pon 23. úno 2015 13:22:55

Štvrtok je fajn tam sa mi dá vždy, problém je v piatok a sobotu vtedy sa mi nedá vôbec.

Talenty si myslím že sú dobré - v Holy strome nieje čo meniť, v tier 2 protect strome pre holy paladina nieje nič použiteľné, v retri strome môžem ísť pre pursuit of justice ale Movement Speed mám enchant na botách a pre rule of law by som musel odobrať eternal glory (divinity určite nie) a 30% šanca na nezkonzumovanie holypoweru pri wog (15s internal CD) je lepšie ako 10% critchance na WoG navyše
Jediná zmena by mohla byť v Improved Judgement na Protector of the Innocent , ale to by znamenalo že by som musel stáť bližšie pri bosovy takže by sa zmenila moja pozícia a healovanie Light of Dawn by nebolo až také efektívne (ak beriem že by niektoré rangedka stáli zamnou) a nie pri každom bosovy mu môžem stáť pred ksichtom (oproti raidu)

Glyphy - Turn Evil tam mám lebo som bol naposledy nefariana a controloval som jedneho adda inak tam mám Beacon
Holy Shock - hrá sa mi s tým lepšie ako Light of Dawn, ak si myslíš že je lepší skúsil by som zmenu, popravde týmto glyphom som si nie až taký istý
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » pon 23. úno 2015 13:29:28

Lollinko píše:Štvrtok je fajn tam sa mi dá vždy, problém je v piatok a sobotu vtedy sa mi nedá vôbec.

Pátek a sobotu neraidujeme. Každopádně pro na test ;)
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 23. úno 2015 14:50:49

No jsem zastánce, že je lepší si udělat o krok blíž k bossovi a využít ty dva talenty v Improved Judgement mnohem lépe a to v Blessed Life, který ti nahazuje Holy Power. Během boje vždy něco schytáš a energie zadarmo je lepší, než to že se nemusim hejbat. Nehledě na to , že máš už talent v Enlightened Judgements, který mít musíš a ten ti 5yardu přidává. Za raidem, který je v pohybu se bez tak nedokážeš efektivně držet stále a pokud ano, tak to moc rád uvidím, protože tomu moc nevěřím. S tím Glyphem na Turn of Evil jsem si to myslel a doufal jsem, že to řekneš. Ale například Glyph of Cleansing a glyph na Beacon, který jsi měnil na Evil bys měl zaměnit za Glyph of Divinity nebo Glyph of Lay on Hands (Glyph na Bacon tam z5 nedavej to je k nicemu a očisťování nech na jiných co jsou v raidu a maj to plošně ) V Prime popřemýšlej místo Glyph of Holy Shock nebo Glyph of Word of Glory nad Glyph of Divine Favor , kde je tech pár vteřinek dost znát a nemít ho je velká škoda.

Pokud jde o test, tak moc rád uvidím dobrého Holy Palu na Raidu ;)
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » pon 23. úno 2015 15:25:58

Vec sa má tak že sme chodili väčšinou iba 10tky, tam ti tých 20y spraví rozdiel aby si sa mohol správne postaviť (navyše judgement sa ráta ako meele atack a procuje so seal tak aj dopĺňa manu trochu) aby som mohol trafiť Light of Dawnom tých 5 ludí. Glyph na beacon som tam mal preto ,lebo som často menil (striedanie tankov podla faze na lepší proc tower of radiance) Cleansing situačný glyph (ako turn evil) ten mením podľa potreby. Pri 25ách kedy nieje až tak pozícia dôležitá (takmer vždy trafím 5+targetov) bude tvoj setup pravdepodobne lepší.
Mortal

Příspěvekod Mortal » pon 23. úno 2015 17:39:10

Seřaď mi staty podle důležitosti : mastery, haste, intel, crit, spirit a proč to tak je ?

Jaký je vztah mezi mastery a crit, kdy je lepší jedno a druhe ? proč ?

Jakou pozici má nejčastěji holy paladin během encounteru a proč ?

Proč nemáš minimalně 1 point v Blessed Life ? Přijde ti ten 1 holy power téměř každých 15 sekund nepotřebný ?

Proč myslíš že je glyph na cleansing ve stávajícím contentu využitelný a kdy ?

Proč glyph na beacon ? Je lepší než divinity ? V čem ?

Proč nemáš glyph na divine favor ? odůvodni

Jak využíváš divine protection ? příklad.

Čím bys mohl přispět guildě ?
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » pon 23. úno 2015 19:25:27

Mortal píše:Seřaď mi staty podle důležitosti : mastery, haste, intel, crit, spirit a proč to tak je ?

Intel>Spirit>Haste>Mastery>Crit
Intel - Manapool spellpower Critchance(cca 600intelu 1%)
Spirit - Manaregen benefit Judgements of Pure
Haste - Rýchlejší cast ,znížené GCD,ďalšie ticky do Radiance
Mastery - Shield ku každému healu
Crit - Proc Infusion of Light,Conviction, Mastery

Rating Conversions:
Due to rounding errors, these numbers are not exact.
179.2 Crit Rating ~= 1% Crit
128.125 Haste Rating ~=1% Haste
179.2 Mastery Rating ~= 1 Mastery = 1.5% Shields

Mortal píše:Jaký je vztah mezi mastery a crit, kdy je lepší jedno a druhe ? proč ?

Po pridaní holy poweru do hry mi už nepríde crit až tak efektívny ako býval. Pri vysokom crite sa často target overhealuje čo nám už nepridáva ďalší benefit tiež je dosť RNG ale na druhej strane pri critoch procuje mastery a infusion takže stále je to celkom dobrý stat.
Mastery je vždy lepšie mať ako crit pretože sa naň dá spoľahnúť,(aj pri vysokej crit chance je stále moc RNG).
Crit by mohol byť využiteľnejší v nejakých encoutroch kde je len nejaké malé okno na spôsobenie čím najväčšieho možného healu

Mortal píše:Jakou pozici má nejčastěji holy paladin během encounteru a proč ?

Pokiaľ raid nestojí na jednej kope tak je to držanie tankov na žive - krátke silné healy (napr wog ) proc cez tower of radiance a veľa CD +LoH

Mortal píše:Proč nemáš minimalně 1 point v Blessed Life ? Přijde ti ten 1 holy power téměř každých 15 sekund nepotřebný ?

Keď už si dám nejaký talent tak sa ho snažím využiť a konkrétne tento nieje až také ľahké .
Z osobného hľadiska to beriem ako keby som bol odmenený za fail (väčšine dmgu sa dá vyhnúť)

Mortal píše:Proč myslíš že je glyph na cleansing ve stávajícím contentu využitelný a kdy ?

Lollinko píše: Cleansing situačný glyph (ako turn evil) ten mením podľa potreby

Je využiteľný ak za encounter dám cleanse aspon 12x inak divinity

Mortal píše:Proč glyph na beacon ? Je lepší než divinity ? V čem ?

Lollinko píše:Glyph na beacon som tam mal preto ,lebo som často menil (striedanie tankov podla faze na lepší proc tower of radiance)target

Je lepší ak switchnem target viac ako 6x za encounter

Mortal píše:Proč nemáš glyph na divine favor ? odůvodni

Striedam ho s glyph of holy shock na niektoré encountre (council napríklad)

Mortal píše:Jak využíváš divine protection ? příklad.

keď očakávam veľký dmg alebo potrebujem od niečoho zdrhnúť (dazzling destruction)

Mortal píše:Čím bys mohl přispět guildě ?

Lollinko píše:Co nám můžete nabídnout?
Svoje dlhoročné skúsenosti nervy pri progrese (kľudne aj do rána), prispôsobivosť (striedačka/lognutie alta v prípade potreby)

Prosím vás toto už nieje wotlk nemusím bežať do Dala/SW aby som si zmenil glyph. Glyphy sa dajú meniť v podstate pred každým bosom podľa najlepšej možnej potreby, tie ktoré tam mám nedajú najlepší možný healing za najmenej many, ale na daný encounter sú, keď viem že bude nejaký undead ktorého je možné controlovať dám si turn evil, keď je potrebný silný dispel dám si cleansing, keď viem že je tam dlhšia fáza kde je potrebný silnejší healing dám si divine favor, keď viem že bude dlhší encounter (alebo často wipujuci progress) skrátim si CD na LoH.
Mortal

Příspěvekod Mortal » pon 23. úno 2015 21:05:57

Hlásíš se k nám kvůli raid timu ? Kdybychom změnili raid time stáhneš příhlášku popř. leavneš guildu ?

Jaké jsou tvé 3 nejvíce problematické charakterové vlastnosti ?

Jsi kolektivní ?

Nemáš problém komunikovat s lidma nebo řešit problémy ?
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » úte 24. úno 2015 0:20:37

Mortal píše:Hlásíš se k nám kvůli raid timu ? Kdybychom změnili raid time stáhneš příhlášku popř. leavneš guildu ?

Áno, momentálne , ak by sa zmenil váš raid time na piatok a sobotu, stiahol by som prihlášku, ako pre pve hráča by to nemalo väčší význam k vám ísť, ak by som bol prijatý a bol tu už nejaký ten piatok tak by som počkal ako sa situácia vyvinie ale myslím že výsledok by bol ten istý. (všetko brané z momentálneho hľadiska pri ktorom ma k vám nič nedrží)

Mortal píše:Jaké jsou tvé 3 nejvíce problematické charakterové vlastnosti ?

Nepríjemná otázka, odpoviem ti príkladmi
1, Bol som BH 25 nedávno, a tank netušil taktiku , samozrejme wipe (jedna strana 3stacky druha 0 polka raidu IK na firestorme), po wipe mi tank napíše že nevie čo spravil zle, - nevydržal som to zdrbal som ho a leavol: Ak niekto nevie taktiku neh sa spíta PRED wipom nie po nom ....
2, World Group Nefarian parta v ktorej boli 3paladiny jeden priest, možný dokonalý control addov, keď som sa na mumbli spítal prečo to kituje fury warrior a necontroluje sa to cez turn evil/shackle tak mi priest odpovedal "a ako mám stíhať healovať?" - grupa má veľmi dobrú možnosť bosa zabiť úplne vbpohode stačí aby sa traja ludia snažili trochu viac, ale nejak im to nejde, spraviť si focus/ mouse over macro je príliš naročne aj keď vám ho niekto píše - ďalšia vec čo ma úplne vytočila, je trochu viac pochopiteľná pre mňa ako číslo 1 takže som chvíľu počkal a grupa sa nakoniec rozpadla sama.
neznášam keď luďia nepoznajú svoje vlastné spelly a svoj vlastný potenciál
3, Nič čo sa týka wowka ma už viac nenapadá (nevravím že nič nieje) tak z RF, bývam prehnane sarkastický a stáva sa že sa kvôli tomu dostávam do problémov(neviem si pomôcť)

Mortal píše:Jsi kolektivní ?

Mortal píše:Nemáš problém komunikovat s lidma nebo řešit problémy ?

Áno , pokiaľ to nieje niečo až extrémne triviálne, alebo vyššie spomenutý bod 1,2 tak si myslím že dokážem človeku /skupine pomôcť (ak je to v mojej moci :D ) (už sa mi pár krát stalo že som v podstate "odleadroval" niektoré world grupy , dokážem človeku povedať čo a ako má robiť ak už mám s daným encountrom skúsenosti, a ak daný človek počúva a berie si z toho niečo čo mu vravím )
Mortal

Příspěvekod Mortal » stř 25. úno 2015 12:04:53

Doraž 5.3 na test raid, hlas se na nick Dropluk nebo Mortalbad v 17:50
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » čtv 05. bře 2015 21:13:56

S výkonem jsem spokojený ještě zkontroluju logy ;) přesunul bych ho na pohovor ;)
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Mortal

Příspěvekod Mortal » pát 06. bře 2015 0:17:17

Dost věcí se mi nezdálo. Myslím že víš které, protože by mě hodně zarazilo kdyby jsi byl spokojený s dnešním výkonem. Už jen to jak vás solestia naprosto spráskal na každém bossovi co se healing done, aktivity, viditelnosti a celkového hps týče. Tím myslím všechny healery, chci vidět další test a aby jsi předvedl maximum.
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » pát 06. bře 2015 1:17:39

Mortal píše:Dost věcí se mi nezdálo. Myslím že víš které, protože by mě hodně zarazilo kdyby jsi byl spokojený s dnešním výkonem. Už jen to jak vás solestia naprosto spráskal na každém bossovi co se healing done, aktivity, viditelnosti a celkového hps týče. Tím myslím všechny healery, chci vidět další test a aby jsi předvedl maximum.

Holy Priest vs Holy Paladin v čistom Hpsku? ako rly? moja mastery je nič? všetky shieldy s healu, nemám meter so všetkých pulov ale tu máš concilov (hore) a chogala (dole). Nepríde mi že by som nejak zaostával(určite nie až tak ako to popisuješ ty) S raidom som bol celkom spokojný, až na ToFW tam som trocha failil (2x tornáda) :(
Obrázek
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 06. bře 2015 7:41:23

zkuste se do příštího čtvrtka někde na TS seběhnout, a pokecat si o tom proč jsi používal spelly jaké jsi používal, a případně proč by to měl nebo neměl změnit
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Solestia

Příspěvekod Solestia » pát 06. bře 2015 11:36:06

hmm , mě se nezdá že by to bylo nějak moc špatné . ale ani jsem to nějak nesledoval . ale přes H paladiny je tu Mortal a Vision no :)
vždy je tu co zlepšovat.
--------------------------------------------
další test raid
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » stř 11. bře 2015 11:12:24

Co ti dal meeting s mortalem na TS?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » stř 11. bře 2015 12:02:53

Ahoj,
Osobně se mi tvůj výkon celkem líbil. Sledoval jsem tě po celou dobu a až na něco malého nemám výhrady.
Zajímalo by mě, jak se zachováš pokud budeš chodit zatím jen sekundární raid.
Kolik Bossů se jde v sekundáru na HC jsi viděl sám a jistě jsi pochopil, že je to spíše třídění plevele od hráčů co mají potenciál. Neznamená to, že by tam hráli méně kvalitní hráči, než v primáru, ale dáváme tam možnost lidem, aby nás přesvědčili, že nám za to stojí.
Spokojíš se stím, že nebude HC i Boss u kterého víš, že je jednoduchý a vedle tebe stojí hráči v modrém, díky kterým se nejde HC ?
Lollinko

Příspěvekod Lollinko » stř 11. bře 2015 13:37:43

Vision13 píše:Spokojíš se stím, že nebude HC i Boss u kterého víš, že je jednoduchý a vedle tebe stojí hráči v modrém, díky kterým se nejde HC ?

Nadšený s tým nebudem a spokojný by som bol keby sa šiel aspoň jeden HC pull (ak aj to nedáme aspon sa skôr ľudia naučia HC mechaniky)

Ešte by som rád dodal že na zajtrajší raid (Štvrtok 12.3) sa nemôžem s osobných dôvod dostaviť. :|
Crafty
[ Warlord ]

Příspěvekod Crafty » stř 11. bře 2015 20:25:39

Doraz ve CTVRTEK 18:00 na dalsi TEST RAID
Obrázek
Lollinko

Re: Lollinko- PVE Holy Paladin [TEST/-/-]

Příspěvekod Lollinko » čtv 19. bře 2015 17:53:06

Zmenil sa mi rozvrh :( a raid time mi nevyhovuje,
prihlášku teda sťahujem GL and HF :)
Joul
[ Warlord ]

Re: Lollinko- PVE Holy Paladin [TEST/-/-]

Příspěvekod Joul » čtv 19. bře 2015 17:57:03

ano to ti žeru :D
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”