Class/ main spec: Restoration
Věk: 25
GearScore: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 350
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Yoslin
FPS: PC i Notas 50-60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Tak nějak už od nepaměti
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) V práci sme od půlky ledna nastavili režim 7dní denní 7dní volno 7dní noční 7dní volno... Takže až na ty noční je vše OK

Definujte svůj PvE skill: Občas se mi někde něco potento, ale jinak si myslím že nejsem zas tak marná

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) Od začátku do konce odprogressované všechno co kdy na twinu bylo otevřené...
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ ) Asi sem fakt total lama, ale nemám ve wow složku Screenshots. Každopádně moje UI se skládá z Bartenderu na malinkatou velikost aby nepřekážel... DBM aby mi říkal že jsem slepá a mám se pohnout o pár y vedle... HealBot abych uzdravila každýho chcípáčka v partě... A to je tak nějak asi všechno podstatné... pak Atlasloot...Recount a takový ty nepotřebný addony...
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Něco si pamatuju z offiku, něco si dohledám přez google.com a tam růzdné stránky počtu pročtu a zkouším z toho vyvodit nějaké rozumné závěry
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Na twinstaru Sanguineus Adama který se rozpadl. Nisiar kde sme se kůli TBC serveru neshodli s jednou oficírkou a řešila to trošku drsněji

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Vím o Vás už dlouho...
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Protože to bylo prostě fajn... Za cca 8let co hraju wow vzpomínám na lidi ze dvou guild SA a SFU, a lepší kolektiv a vedení guildy jsem ještě nepotkala
Koho znáte v <SFU> ? Všechny starší členy...
Co nám můžete nabídnout? Můžu nabídnout třeba zrovna Joulovi trošku pocuchaných nervů když se mi při raidu něco trošku potento

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano a Ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) Paladin - Dzoslinka nebo tak nejak nebyla jsem na něm od konce wotlku.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Vím že jsem utekla s rychlým rozloučením a hodně rychle... Ale když mi na něčem záleží a oblíbím si tam i lidi a to i ty které ještě RL neznám mám problém se loučit a radši snažím se to rychle smazat na určitý čas z hlavy aby mi to nebylo líto. Nebudu tady vypisovat lítostné slohy... Jsou to jen slova...