Class/Main spec: Shaman / Restoration /Enha
Věk:
Podla mna clovek je taky stary, na kolko sa citi a aj ked som nedavno oslavil 30, citim sa stale na 20

ItemLvL: Resto 358 / Enha 350
Link na armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Qwixinka
FPS: 30-50
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
S Warcraftom som zacal na Twine, v momente ked sa v plnom prude progresoval naxxramas, neviem kolko to je, asi 3-4 rokov dozadu s paladinom a stale ma to bavi viac a viac

Váš raid time?
Posledne mesiace pritom sedim cely cas, kedze je este "zima" a este take 2 tyzdne budem doma kym pojdem do prace, ale potom nevidim problem v tom kazdy den.
Pondelok: 18:00 - 00:00
Utorok : 18:00 - 00:00
Streda : 18:00 - 00:00
Štvrtok : 18:00 - 00:00
Piatok : upresnim
Sobota : tak ten piatok a sobotu by som dokazal upresnit este podla vasich raidov alebo RK
Nedela : 11:00 - 00:00
Definujte svůj PvE skil:
V PvE mam odohrane skoro vsetky classy okrem warriora a samozrejme ako spravny wowkar snazil som sa z kazdej classy dosiahnut maximum v ramci eguipu.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxramas, OS, EoE, VoA, UD, ToC, TOGC, Onyxia, ICC, ICCHC, BoT, BWD, To4w, BH ale poznam aj tie starsie a pre mensie lvly, v podstate na Twinstare poznam asi vsetky co su funkcne.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i59.tinypic.com/4izomv.jpg
Za vysvetlenie stoji akurat addon VuhDo, v ktorom mam nastavene vsetky healovacie ability a macra, preto v UI aj chybaju.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Ako som uz spominal, jediny kamos ktory mi sem-tam poradil s warcraftom definitivne skoncil, takze som na vsetko sam, takze vacsinou o svojich classach zistujem informacie cez google, najsledovanejsie videa na youtube a ak som nieco nevedel tak dost mi pomohli aj ludia z guildy.. vacsinou som sa obracal na ludi o ktorych som vedel, ze to vedia.. ale samozrejme clovek sa uci cely zivot a kludne si necham stale poradit a som vdacny za kazdu radu a viem ju ocenit.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Keepers of Eternity bola moja prva guilda, ktora sa neskor zmenila na No Remorse, po uplnej rekonstrukcii si az teraz vsimam, ze si to vzal niekto na seba a pozeram, ze zase je aktivna aj ked dlho nebola, lebo sme sa rozpadli.. momentalne som v Cernej ruke, ktora zaziva asi tiez trocha krizovu situaciu a raiduje sa tu priliz malo na moje potreby, kedze by som potreboval so svojimi charmi behat guildovnych raidov ovela viac...
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
So SFU som sa stretol X krat nahodne, vsetko v pozitivnom duchu a taktiez viac o vas viem od toho spominaneho kamosa ktory s tym sekol, tak mi vas odporucil aj ked u vas nebol, ale mal vas odsledovanych este skôr este z cias Anthorie a vsimal si tiez velmi dobre vase vypracovanie sa z novej gildy na Twine, na top guildu na Twine.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Tak viem este o vas ze ste jedna z top guild, s kvalitnym progresom a aj ked som bol nejaky ten raid s vami, tak ste mi prisli ako celkom sympaticki maniaci, ktori beru WoW len ako hru a zabavu a celkom som sa na tom raide bavil, takze mi pridete ako celkom top kolektiv dobre naladenich ludi poniektori asi aj dost ujety

Koho znáte v <SFU> ?
Osobne nepoznam nikoho, aj ked prave dnes som trochu pisal zo Sargerom, takze trosku ma pozna z wotlku este z nejakych raidov.. aj ja si ho trochu pametam a urcite sa najdu nejake nicky u vas co mi budu nieco hovorit a ktorym bude nieco hovorit niektory z mojich nickov..
Co nám můžete nabídnout?
Enormne mnozstvo aktivity, farmenia surovin, napr. guild banky, neobycajna chut raidovat a zbierat achievmenty kedykolvek a kdekolvek.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano pouzivam aj mumble aj TS a samozrejme mam aj mikrofon.
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Qwixina - DK 85 -> blood 358 / frost 357
Fdrmel - Paladin 85 -> retri 358 / holy 358
Casian - Rogue 85 -> combat 357 / assasination 357
Rexor - Hunter 85 -> survival 352
Aktivne s kazdou aspon jedno HC denne pre valor.. a s kazdou sa snazim BOT a BWD aspon odbehnut, no nie stale sa to podari.
Postavy ktore velmi uz nehram:
Blanche - Priest 85 -> holy 352
Blanch - warlock 85 ->afli demo 353
Qwixi - mage 80
Fudrmel - druid 79
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Ako som uz spominal citim sa na 20 rokov

WoW hram uz viac nez 3-4 rokov, za tu dobu som vyexpil 6 postav, jednu kupil a jednu som dostal

Bol by som velmi vdacny ak by ste ma prijali aspon na skusobnu dobu, pocas nej Vas dufam nesklamem

Taktiez sa vopred ospravedlnujem za vsetky mozne gramaticke chyby v prihlaske a v buducnosti, pretoze slovencina nebola nikdy moja silna stranka