Qwixinka - Restoration Shaman [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Qwixinka
[ SFU Clen ]
Class:: Shaman

Qwixinka - Restoration Shaman [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Příspěvekod Qwixinka » úte 24. úno 2015 20:16:13

Nick: Qwixinka

Class/Main spec: Shaman / Restoration /Enha

Věk:
Podla mna clovek je taky stary, na kolko sa citi a aj ked som nedavno oslavil 30, citim sa stale na 20 :D

ItemLvL: Resto 358 / Enha 350

Link na armory:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Qwixinka

FPS: 30-50

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
S Warcraftom som zacal na Twine, v momente ked sa v plnom prude progresoval naxxramas, neviem kolko to je, asi 3-4 rokov dozadu s paladinom a stale ma to bavi viac a viac :) Co ma mrzi ze kamos co ma ktomu dostal uz skoncil a ostal som na vsetko sam takze som taky sam vojak v poli.

Váš raid time?
Posledne mesiace pritom sedim cely cas, kedze je este "zima" a este take 2 tyzdne budem doma kym pojdem do prace, ale potom nevidim problem v tom kazdy den.

Pondelok: 18:00 - 00:00
Utorok : 18:00 - 00:00
Streda : 18:00 - 00:00
Štvrtok : 18:00 - 00:00
Piatok : upresnim
Sobota : tak ten piatok a sobotu by som dokazal upresnit este podla vasich raidov alebo RK
Nedela : 11:00 - 00:00

Definujte svůj PvE skil:
V PvE mam odohrane skoro vsetky classy okrem warriora a samozrejme ako spravny wowkar snazil som sa z kazdej classy dosiahnut maximum v ramci eguipu.

Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxramas, OS, EoE, VoA, UD, ToC, TOGC, Onyxia, ICC, ICCHC, BoT, BWD, To4w, BH ale poznam aj tie starsie a pre mensie lvly, v podstate na Twinstare poznam asi vsetky co su funkcne.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i59.tinypic.com/4izomv.jpg

Za vysvetlenie stoji akurat addon VuhDo, v ktorom mam nastavene vsetky healovacie ability a macra, preto v UI aj chybaju.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Ako som uz spominal, jediny kamos ktory mi sem-tam poradil s warcraftom definitivne skoncil, takze som na vsetko sam, takze vacsinou o svojich classach zistujem informacie cez google, najsledovanejsie videa na youtube a ak som nieco nevedel tak dost mi pomohli aj ludia z guildy.. vacsinou som sa obracal na ludi o ktorych som vedel, ze to vedia.. ale samozrejme clovek sa uci cely zivot a kludne si necham stale poradit a som vdacny za kazdu radu a viem ju ocenit.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Keepers of Eternity bola moja prva guilda, ktora sa neskor zmenila na No Remorse, po uplnej rekonstrukcii si az teraz vsimam, ze si to vzal niekto na seba a pozeram, ze zase je aktivna aj ked dlho nebola, lebo sme sa rozpadli.. momentalne som v Cernej ruke, ktora zaziva asi tiez trocha krizovu situaciu a raiduje sa tu priliz malo na moje potreby, kedze by som potreboval so svojimi charmi behat guildovnych raidov ovela viac...

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
So SFU som sa stretol X krat nahodne, vsetko v pozitivnom duchu a taktiez viac o vas viem od toho spominaneho kamosa ktory s tym sekol, tak mi vas odporucil aj ked u vas nebol, ale mal vas odsledovanych este skôr este z cias Anthorie a vsimal si tiez velmi dobre vase vypracovanie sa z novej gildy na Twine, na top guildu na Twine.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Tak viem este o vas ze ste jedna z top guild, s kvalitnym progresom a aj ked som bol nejaky ten raid s vami, tak ste mi prisli ako celkom sympaticki maniaci, ktori beru WoW len ako hru a zabavu a celkom som sa na tom raide bavil, takze mi pridete ako celkom top kolektiv dobre naladenich ludi poniektori asi aj dost ujety :D

Koho znáte v <SFU> ?
Osobne nepoznam nikoho, aj ked prave dnes som trochu pisal zo Sargerom, takze trosku ma pozna z wotlku este z nejakych raidov.. aj ja si ho trochu pametam a urcite sa najdu nejake nicky u vas co mi budu nieco hovorit a ktorym bude nieco hovorit niektory z mojich nickov..

Co nám můžete nabídnout?
Enormne mnozstvo aktivity, farmenia surovin, napr. guild banky, neobycajna chut raidovat a zbierat achievmenty kedykolvek a kdekolvek.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano pouzivam aj mumble aj TS a samozrejme mam aj mikrofon.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

Qwixina - DK 85 -> blood 358 / frost 357
Fdrmel - Paladin 85 -> retri 358 / holy 358
Casian - Rogue 85 -> combat 357 / assasination 357
Rexor - Hunter 85 -> survival 352

Aktivne s kazdou aspon jedno HC denne pre valor.. a s kazdou sa snazim BOT a BWD aspon odbehnut, no nie stale sa to podari.

Postavy ktore velmi uz nehram:

Blanche - Priest 85 -> holy 352
Blanch - warlock 85 ->afli demo 353
Qwixi - mage 80
Fudrmel - druid 79

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Ako som uz spominal citim sa na 20 rokov :D Mam uz aj snubenicu a 11.aprila ma postretne konecne stastie, pridte sa somnou rozlucit :D Co je vyhodou aj pre guildu, lebo mi uz asi skonci ponocovanie a pod. aktivity, takze u wow budem sediet asi este castejsie :)
WoW hram uz viac nez 3-4 rokov, za tu dobu som vyexpil 6 postav, jednu kupil a jednu som dostal :) som priatelsky clovek z malebnej dedinky na vychode Slovenska, pre niekoho "Saleny vychodnar" :D Rad travim svoj volny cas hranim za paladina, shamika a DK ale bavia ma aj ostatne postavy... ak bude potreba nemam problem lognut hocico co bude potreba do raidu ci uz 10 man alebo 25 man.
Bol by som velmi vdacny ak by ste ma prijali aspon na skusobnu dobu, pocas nej Vas dufam nesklamem ;)

Taktiez sa vopred ospravedlnujem za vsetky mozne gramaticke chyby v prihlaske a v buducnosti, pretoze slovencina nebola nikdy moja silna stranka :oops:
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Re: Qwixinka - Restoration Shaman

Příspěvekod Sarger » stř 25. úno 2015 1:22:05

Dnes som s ním písal, a u mňa je to tak .. keď mi napíše mne známy nick, a je mi známy v dobrom zmysle, tak sa vždy poteším, a rozmýšľam, čo asi bude chcieť. :) A tu som bol milo prekvapený ;)

Debatili sme v hre, odomňa máš PRO

Prihlášku som celú nečítal, zajtra si to pozriem, ale ak to tam náhodou nieje, tak len dodám, že je ochotný hrať za ktorúkoľvek classu, s ktorou písal že aktívne hrá. Čiže taký roug / dk by boli asi prijatelnejší (hlavne rog) ak ďalší shaman. Takže sa tu o tom nejak asi ešte zvrhne téma :)
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » stř 25. úno 2015 7:15:06

Pěkná přihláška a dobré reference ;)
rád tě uvidím na nějakém raidu
PRO
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » stř 25. úno 2015 9:14:14

Ahoj, prihlášku máš kvalitne spracovanú, takže Ti dám ešte pár otázok.
Ako na tom budeš časovo počas plnej pracovnej vyťaženosti?
Prečo si myslíš že keď vstúpiš do chomúta budeš mať na wow ešte viacej času?
Po prípadnom prijatí by si bol priradený k sekundárnemu raidu, ako si predstavuješ raidovanie so svojími ďalšími postavami?
Akú úlohu má podľa teba shaman v raide?
Odôvodmi výber svojej rasy.
Obrázek Obrázek
“In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.”
Qwixinka
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Qwixinka » stř 25. úno 2015 18:01:55

Ako na tom budeš časovo počas plnej pracovnej vyťaženosti?
Az doteraz som pracoval v zahranici a stale na nejakom inom mieste, takze stretol som sa sem-tam s problemom, kym som si poriesil na novom mieste internet..
Momentalne som uz pol roka doma a chcem ostat doma, kedze som si nasiel pracu poblizku, takze mal by som byt doma ready na akykolvek raid uz okolo 18:00 samozrejme ak nepocitam nejake komplikacie v urcite dni..

Prečo si myslíš že keď vstúpiš do chomúta budeš mať na wow ešte viacej času?
Kedze poznam viacero kamosov, ktori po svadbe pekne zkrotli, mam silne vnutorne tusenie, ze ja nebudem vynimka.. takze sa mi asi skonci aktivne ponocovanie, ktoremu som sa teraz casto venoval ;D a po veceroch budem mat viac casu hravat, raidovat a pod. aktivity, ktore budu buducej manzelke vadit minimalne :)

Po prípadnom prijatí by si bol priradený k sekundárnemu raidu, ako si predstavuješ raidovanie so svojími ďalšími postavami?
Predstavoval by som si to asi tak, ze ked budem mat svojho maina/mainov odraidovaneho, tak ak sa budu skladat nejake 10 guildovne a bude miesto, nemam problem sa kludne pridat s inou mojou postavou.. asi ako doteraz world raidy, ktore som stale chodil s ludmi ktorych som uz tak trochu poznal a vedel som ze sa vedia o raid postarat.

Akú úlohu má podľa teba shaman v raide?
Totem aury podla potreby, Heroism, Dispel, Control...

Odôvodmi výber svojej rasy.
Draenei vs Dwarf, siel som do draeneia kvoli 1% hitu.
rokkazz

Příspěvekod rokkazz » stř 25. úno 2015 18:47:00

Napis mi na akych bindoch mas Vho du.
Vysvetli preco pouzivas taku kombinaciu trinketov?
Obrázek

Spoiler:

keď sedím doma, Rokkazzko má malé R-ko, no keď vyjdem von, vedia, že Maroško má veľké M-ko, obrana pred svetom, snáď to chápeš, Ferko
Qwixinka
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Qwixinka » stř 25. úno 2015 19:06:01

stlacenie kolieska = dispel
lavy klik = healing wave
pravy klik = greater healing wave
shift + lavy klik = earth shield
shift + pravy klik = riptide
shift + koliesko = chain heal
ctrl + pravy klik = healing surge
R = healing rain

Snazim sa na kazdej postave co ma heal bindovat vsetko cca rovnako, male velke healy, rychle healy, dispely.. aby som si zvykol na rovnaky config a nemal v tom chaos.

K lepsim trinketom som sa bohuzial este nedostal, no necham si poradit spravnu kombinaciu, akonahle bude sanca lootnut si nejaky. (no myslim ze lepsi jak s drutom do oka :D)
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pát 27. úno 2015 16:53:04

My sme už viac menej pokecali v hre čo a ako , takže Ťa posúvam na test raid =>štvrtok 05.03. o 18:00, prihlás sa na nick Dropluk (nechaj si volné ID , okrem BH všetky)
Obrázek Obrázek
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » čtv 05. bře 2015 21:12:21

Jak se nahodí logy tak ještě zkotroluju ale neviděl jsem nějaké faily
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Solestia
Class:: Priest

Příspěvekod Solestia » pát 06. bře 2015 11:46:30

špatný výkon to nebyl , moc nevynikal . Nevím jak to má náš panLeader v plánu , jestli chce chodit na 2 rshamany - ja bych osobně volil 2 holy paladiny - uvidíš podle dalších komentů.
NEUTRAL
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 06. bře 2015 13:52:15

dá se chodit 2 HP a 2 RS, oboje je max OP...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » pát 06. bře 2015 14:33:22

spirit link sa zide naviac ... bozsky spell :D
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pát 06. bře 2015 18:40:37

Nebolo to zlé, ale ani ideálne.Rátam s tebou na další test , opať štvrtok.
+skús si ma odchytiť v pondelok v hre (prípadne navrhni deň ,ktorý Ťi vyhovuje) skúsime predebatovať tvoje nedostatky.
Obrázek Obrázek
Qwixinka
[ SFU Clen ]

Re: Qwixinka - Restoration Shaman [TEST/-/-]

Příspěvekod Qwixinka » čtv 12. bře 2015 22:46:45

notak zase sa mi len potvrdilo, ze raid s vasou guildov je fajn a dufam ze aj z mojej strany to bolo uz lepsie ako minule snad som nesklamal a ste spokojny a aj do buducna sa budem uz len zlepsovat ak som spravil nejaky ten fail
Naposledy upravil(a) Qwixinka dne pát 13. bře 2015 17:14:39, celkem upraveno 2 x.
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » čtv 12. bře 2015 23:01:33

Sledoval som Ťa dôkladnejšie ako predošlí raid a bolo vidno progres k lepšiemu. Nechal si si poradiť čo je tiež super.Ak budeš v nedeľu poobede prípadne v pondelok online dohodneme termín pohovoru.
Obrázek Obrázek
Gashi
[ Class Leader ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod Gashi » pát 13. bře 2015 0:31:20

Keďže dnes, okrem pár bossov fakt nebolo čo healovať, tak som sa díval na teba :) Celkový heal bol dobrý, akurát väčšinou si healoval zbytočne veľa, čo bolo vidno hlavne na mane. Na normáloch to bolo síce bolo v poriadku, ale na HC by si pravdepodobne nestačil s manou (napr. dnes Halfus). To je jediné, čo som si všimol, takže celkovo pekný výkon podľa mňa.
You win or you learn.
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 13. bře 2015 8:24:25

uslyšíme se na pohovoru
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » úte 17. bře 2015 18:59:45

pohovor streda (18.3.2015) 19:00
Obrázek Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”