Main spec : Blood Death Knight
Věk : 18
ItemLVL : 359 tankovací set 4/5 (mam vici sword chyba nemal som možnost sa dostať k 2h mace z magmawa)
armory link : http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Ziarovka
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?: WOW hraju asi 4 mesiace pred tym som hraval ešte wotlk občas
cata twinstar hraju 4 mesiace odprogresovane mam BWD/BOT aj TOTFW z HC len BOT halffus
od kedy hrajem catu sa venujem hlavne Blood DK PVE .
raid time :
Pondelok 16:00 do 00:00
Utorok 16:00 do 00:00
Streda 16:00 do 00:00
Štvrtok 16:00 do 00:00
Piatok niesom doma
Sobota 17-18:00 do 23:00 (nieje to vždy 100% isté)
nedela 20-21:00 do 00:00 (je možne že aj skor )
PVE: hrajem od začiatku hrania nemam problemy robit viac veci naraz ako je kick všimať si raid sledovať timery a tak podobne .
Progres : normal :
BWD 10 (full clear)
BOT 10 (full clear)
TOTFW 10 (full clear)
BWD 25 (mam dole magmawa/omnotron system/chimaerona)
Heroic:
BOT 10 (len Halfus)
screen :

addony:
DBM (určite nejlpši vec pro PVE hrače )
Skada (zobrazovanie DMG )
NPC Scan (na vyhladavanie rare mobiek )
Atlas loot ( pre itemy ohladom transomogou )
Quick DKP V2 ( z dovodu v stavajucej gilde som jeden zo spravcou DKP)
Say Sap ( pre občasne PVP na rogune )
info : Blood DK hraju od začiatku hrania na twinstare venujem sa mu v PVE naplno ako plnohodnotny tank ovladam všetky taktiky z normal Raid a 1bossa na heroic
predchadzajuce gildy : Fallen Ancient (momentalne este stavajuca gila)(moj dovod odchodu je nedostatok schopných ludi na progres HC v pripade že sa ide progresovat po 2 nevydarenych pulloch prepinaju na normal.V gilde som momentalne zastupca GUM spravujem DKP a zo začiatku som zkladal raidy prestal som skladat po začati HC )
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? : o SFU som s dozvedel z World chatu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? : do SFU chem ist z dovodu pripojenia sa do progresu HC a zapojenia sa do komunity
Koho znáte v <SFU> ? : z SFU nepoznam nikoho.
Co nám můžete nabídnout? : možem ponuknuť PVE blood DK ktore ovladam spolahliveho človeka ktory nema problem sa naučit rychlo taktiku a vysporiadat sa z roznimy situaciami
TS3: použivam denne sluchdla a mikrofon (Genius Cavimadus) mam komunikujem pravidelne
alt: Naavaari Rogue (Sub) momentalne viuživam ako PVP odreagovanie sa
info o mne : volam sa martin mam 18 rokou onedlho 19 som v 4 triede strednej odbornej školy eletrotechnickej
raid time cez vikend my nevichadza z dovodu že jazdim o vikende na chatu v piatok tam v nedelu naspät v sobotu byvam na mobilnom internete niekedy aj v piatok v nedelu večer som pravidelne doma ale cez tyžden mam najviac času
prepačte mi moju gramatiku (niesom v nej zdatný (som zo slovenska a slovenčina mi vobec nejde )