Nick: Midiian
Class/ main spec: DeathKnight/Unholy
Věk: 19
ItemLvL: 356
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Midiian
FPS: Jedu stable 60-190 Ultra nastaveni/DX11
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Jak už jsem v předešlé přihlášce psal jako Gestrofire-pve fire mage)..Wow hraju od počátku TBC až po Cataclysm. +- zhruba tak hraji už 5-6 let. na Twinstaru jsem začal hrát ud počátku Wotlku kde svuj volny čas trávim doteť. Po nastupu na Cataclysm jsem začal hrat toho mága,kterehé už nemám-SOLD(Duvodem bylo to že jsem ho neovládal tak jak opravdovej PVe mage musí.) Začal jsem hrát na puvodním serveru : Vesper ,kterej měl bohužel malou populaci proto se také naše guilda Wings of Fire s kterou jsem měl Realm 1 Chogal rozpadla. Takže jsem měl 2 až 3 měsiční pauzu na twinstaru a hral na MoltenWowku cataclysm datadisku. Zde jsem složil BWD,BOT,Firelandy-ne Ragnarose . Po té co se Twinstar rozhodnul server Vesper ukončit a sloučit v 1 což je nyni Artemis tak jsem byl rád a vrátil se z5. Pokračoval jsem v hraní mága a snažil se byt lepší a lepší. To se ale bohužel neosvěčilo na vašem Test-Raidu. Do toho pak nahazovali tak zvané 'opravy' a zničily proc Hot-Spreaku to ve mně vyvolalo takovej rage že jsem začal hrát zase a učit se Unholy DK . Hraju ho už zhruba 1 až 2 měsíce.
Váš raid time?
Od středy 4.3 nastupuji do nové práce takže jsi nejsem jisty ohledně timu. Zatím to vidim takhle ponděli až pátek 18-18:30 do ranní hodiny čily 00:00+ a vykendy to vidím stejně.
Definujte svůj PvE skill:
Nechci to psát předčasně jako kdysi za svého mága. Ale myslím si že za unholky DK umim určitě hrát. Mám v tom jasno co a jak správně dělat. S byvalou guildou UndeRRated jsme byli proggres Valiony-HC. Byl zde také váš člen jménem Ebenaz a musím řict že jsme byli jediní 2 co věděli co dělat. Jako jedini jsme se seřidily aspol. Oba 2 jsme se drželi v top tabulce s burstem 40k+ a stale dps ktere sme udržovali od 28k+.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Muj proggres na twinstaru: Prozatim všechny HC-dungy,které jsou přístupné a raidy: Bot 4/4 Normal 1/4 HC, BwD 6/6 normal 3/6 HC oboji 10 man. na 25man Bot 4/4 normal+HC halfus. BWD 6/6 normal. Tof4w 2/2 normal.
Proggress na Moltenwowku: Bot 10+25 man 4/4 stoho 2/4HC,BwD 10+25 main 6/6 stoho 5/6HC, Firelands 6/7 normal--> Byl v tu dobu dost zabugovanej čily to byli také easymody.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
1) Ukázka statu+ focus peta a recount s BH10(dmgovani ze předu,bez Death and Decay,potionu,jidla aspol.) http://tinypic.com/view.php?pic=2z6z3vc ... PJue_mG-cQ
2) Chogal 10n+ switchovani do Addek 3x. http://tinypic.com/view.php?pic=zswtwn&s=8#.VPJvJfmG-cQ
3) 2mega do dummy(zkouška) omylem jsem použil potion na streng+ si nevšiml že mám na sobě jídlo. Chtěl jsem selfbuffed http://tinypic.com/view.php?pic=2vv7uro ... PJvtvmG-cQ
4) Trippel target AoE dmg behem par sec. http://tinypic.com/view.php?pic=35bchhx ... PJ8B_mG-cQ
Obvykle dost často dam burst od 35-48k a udržuji od těch 20k-28K.
Addony:
1) DeadlyBossMod- povinny addon do raidu,kterej pomáhá nejen vám ale všem členum party,raidu.Hlásí všechno co právě boss děla,nebo udělá v dalších minutách počas Fightu.Také vás varuje v čem nestát a s čeho ubyhat apod.
2) Recount- Nepotřebný ale rád vidím svuj postup s DPS+dmgem. Určitě dobry pro Raid Leadry aby věděli kdo co děla špatně a zbytečně chyta s něčeho DMG.
3) Omen- ukazuje mi kdo má momentálně nejvetší aggro na bossovi,kdybych náhodou byl blízko Omen mi to nahlási a já tím pádem spomalím nebo dám jako Night Ellf svou Racialku na zneviditelnění,tím své aggro snížím.
4) Pitbull+KGB- jak mužete vidět mam totalně změněny svuj UI černé okraje aspol.Hraje se mi takhle mnohem lépe.
5) DKIrunes- určitě povinny alespoň pro mě. Super addon pro DK na hlídání svych run a přehled. Také ukazuje kdy dalši Frost,Blood,Unholy nebo Death Runa naskočí.(Bez toho bych jako DK měl problémy.
Pak mám pár dalšich addonu které jsou už pro moji potřebu a opravu stylu hraní.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Početl jsem si spousta historii Forumu jak na offiku tak na private serverech ohledně unholy DK- Díky tomu jsem si vyhledal spoustu pěknych věciček jak ulehčit své hrani za Unholy(Udělal macra,bindy aspol.) Dále jsem koukal a stále občas kouknu na Guide videa na youtube a více méně po celém internetu Google

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Wings of Fire : Rozpad
UndeRRated : Nepohody s pár členmi guildy,(Neustále čekani na hráče než se uráčejí přijit na progress,Slackovani apod.) Hádka s Elfusenem-vyvrcholila tím že jsem mu napsal ať mě kickne už to asi nedal a udělal to.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Už mnohém dávno,web stránky, a World channel/pár hráču.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Chci kvám přistoupit protože už se opravu,ale opravdu chci usadit v pořádné Pve guildě,která něco zabije a má ve všem jasno. Vím, že jsem možná některé sklamal jen tím že jsme mi dali šanci za mága a ja ji promarnil a místo toho tu napsal o stahnuti příhlášky,proto se omlouvám a chtěl bych ještě 1 šanci pravě za Unholy-DK,kterehé ovládám více jak mága.
Koho znáte v <SFU> ?
Worgenik-Hunter byvalí člen UndeRRated
Ebenaz- Paladin proggress Valiony-HC
Tygricka- Mage Strašně moc mi pomáhal za mága a doporučoval mně,člověk kterého jsem asi nejvíce zklamal.
Co nám můžete nabídnout?
Mohu nabádnout svoji postavu,která bude zářit vaším jménem.Moho nabidnout dalši DMG na doplnění raidu/proggresu.Mohu nabídnout 110 % snahu a získat si tak váš obdiv že jste na mně alespon trochu pyšní že vám mohu pomoct pokořit celej Twinstar.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano TeamSpeak 3 mám. V předejší přihlášce za mága jsem psal že mam Beats solo HD-(Urval se mi na nich kabel čili mikrofon nefunguje) Mám náhradní 7.1 sound sluchadla s mikrofonem,kterej jede plynule ale počas doby mi halásí že jsou sluchátka vybité(WIFI) proto je musim zapojit a nebudu moct mluvit nanejvíš 20-30min(Tedy budu ale bude to strašně chrčet.(V budoucnu planuji koupit nové..po výplatě.)
Vypište svoje alty
Rozjel jsem huntera ale prozattím je level 65-Cokaktus Je a bude to spíše takovej Pvp postava na BG+arenky a získávání Achivment Pointu+ dalších ptákotin.
Napište nám něco o Vás:
Pohodovy Gameplayer,kterej to v hlavně má spulky srovnany.Někdy když se daří mám nálady a jsem happy,ale když mám špatny den tak jsem nasrany na celej svět,proto take nemluvim na TSku ale radši pišu whispy apod. Jinak bydlim v Anglii takže se omlouvam za gramatické chyby aspol. Chodim na armádni školu a jako v budoucnu se chci věnovat oboru Police officer: Tedy strážnik anglického národa

Kontaktoval jsem vašeho CL Dkaček Bohuse mám si udělat čas na čtvrtek. Takže doufám že ho mít budu.