Class / Main Spec: Druid - Balance
Věk: 22
ItemLvL: 359 (včetně všech speců)
Link na armory: ZDE
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju od 9. třídy na ZŠ takže to bude 7 let?! Za tu dobu jsem hrál na serverech CzechWoW.net, okrajově kdysi PvP na serveru Deffender a na officiálním serveru, pod realmem Bladefist
Váš raid time?
Zde bych to trochu rozvedl, jelikož sleduji Vaše přihlášky nějakou dobu a často se ptáte jak by lidem vadilo zařadit se do "sekundaru"?! Abych na tuto otázku odpověděl předem, tak obětovat svůj čas / úsilí a pomoc právě sekundaru by pro mě bylo naprosto vyhovující a rád bych se stal právě jeho součástí!
Konkrétně raid time - Pá, So nevyhovující / Ne pokud je mě třeba a včas o tom vím, jsem schopný dorazit / Přes týden asi víceméně ve večerních hodinách kdykoliv
Definujte svůj PvE skill:
Nikdo není a nebude dokonalý včetně mě, stále se snažím zlepšovat ale snažím se za svojí postavu hrát lépe než je průměr. Pokud někde něco pokazím, většinou stejnou chybu neopakuji a vezmu si z ní ponaučení
Vypište svůj progress na Twinstaru: BoT - 4/4 (1HC), BWD - 6/6 (1HC), ToT4W - 2/2
Screen vašeho UI: ZDE
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Elitejerks, Tauri-Veins
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodu:
Mou poslední guildou byla guilda Pandaria na realmu Bladefist, kde se našel příjemný kolektiv nijak nehrotících hráčů. V guildě jsem stále, ale můj acc je již dlouhou dobu frozen a přechod zpět na offi neplánuji.
Zde na Twinstaru jsem v žádné guildě zatím nebyl
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Sleduji Váš web, členy v RHC či na worldě
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vypadáte jako skvělá banda pro kterou je na prvním místě kolektiv což si myslím, že se dnes vidí již u strašně málo guild a to je škoda. Rád bych zapadl do Vašeho kolektivu, popřitom si užil příjemné PvE raidování a nějakého toho guild srazu

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho
Co nám můžete nabídnout? Můžu Vám nabídnout člověka co rád pomůže, poradí a může být na většině raidů
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano nemám s tím problém a sluchátka vlastním
Vypište svoje alty: Nemám alty
Napište nám něco o Vás:
Mé jméno je Dominik. Studuji Vyšší Odbornou, kde před sebou mám ještě jeden rok studií poté bych chtěl být zaměstnán jako řidič. Bydlím nedaleko Příbrami a poslouchám Hip Hop a Rap