Belrath - Balance Druid [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Belthar
Class:: Hunter

Belrath - Balance Druid [NEPRIJATY]

Příspěvekod Belthar » pon 09. bře 2015 21:25:09

Nick: Belthar
Class / Main Spec: Druid - Balance
Věk: 22
ItemLvL: 359 (včetně všech speců)
Link na armory: ZDE
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju od 9. třídy na ZŠ takže to bude 7 let?! Za tu dobu jsem hrál na serverech CzechWoW.net, okrajově kdysi PvP na serveru Deffender a na officiálním serveru, pod realmem Bladefist

Váš raid time?
Zde bych to trochu rozvedl, jelikož sleduji Vaše přihlášky nějakou dobu a často se ptáte jak by lidem vadilo zařadit se do "sekundaru"?! Abych na tuto otázku odpověděl předem, tak obětovat svůj čas / úsilí a pomoc právě sekundaru by pro mě bylo naprosto vyhovující a rád bych se stal právě jeho součástí!

Konkrétně raid time - Pá, So nevyhovující / Ne pokud je mě třeba a včas o tom vím, jsem schopný dorazit / Přes týden asi víceméně ve večerních hodinách kdykoliv

Definujte svůj PvE skill:
Nikdo není a nebude dokonalý včetně mě, stále se snažím zlepšovat ale snažím se za svojí postavu hrát lépe než je průměr. Pokud někde něco pokazím, většinou stejnou chybu neopakuji a vezmu si z ní ponaučení

Vypište svůj progress na Twinstaru: BoT - 4/4 (1HC), BWD - 6/6 (1HC), ToT4W - 2/2

Screen vašeho UI: ZDE

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Elitejerks, Tauri-Veins

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodu:
Mou poslední guildou byla guilda Pandaria na realmu Bladefist, kde se našel příjemný kolektiv nijak nehrotících hráčů. V guildě jsem stále, ale můj acc je již dlouhou dobu frozen a přechod zpět na offi neplánuji.

Zde na Twinstaru jsem v žádné guildě zatím nebyl

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Sleduji Váš web, členy v RHC či na worldě

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Vypadáte jako skvělá banda pro kterou je na prvním místě kolektiv což si myslím, že se dnes vidí již u strašně málo guild a to je škoda. Rád bych zapadl do Vašeho kolektivu, popřitom si užil příjemné PvE raidování a nějakého toho guild srazu :evil:

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho

Co nám můžete nabídnout? Můžu Vám nabídnout člověka co rád pomůže, poradí a může být na většině raidů

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano nemám s tím problém a sluchátka vlastním

Vypište svoje alty: Nemám alty

Napište nám něco o Vás:
Mé jméno je Dominik. Studuji Vyšší Odbornou, kde před sebou mám ještě jeden rok studií poté bych chtěl být zaměstnán jako řidič. Bydlím nedaleko Příbrami a poslouchám Hip Hop a Rap
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Re: Belrath - Balance Druid

Příspěvekod mellysko » pon 09. bře 2015 21:47:47

Tvoje přihláška mě velice zaujala ;)
pěkné přehledné UI +
Raid time ti vyhovuje takže bych tě rád viděl na test raidu (čtvrtek)
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » pon 09. bře 2015 22:09:40

Nadhera :D konecne balance FTW! offtopic ... Prihlaska pekna a strucna ... Raid time si ma potesil co sa tyka sekundaru ... som tu jediny primarny balance a v sekundare by sa hodil (male +), co sa tyka gearu tak mas normalovy gear takze to nebudem vobec hrotit (ten hit asi nemas uplne :D hh 0.01% by ti podla armory malo chybat :D nevadi ) gear mas poskladany trocha inac ako ja (offhand + ringy, trinket sice rare ale perfektny). DMG s dummy ani neposielaj lebo je to absolutne bezpredmetne a kedze tam mas nadmgovane 350k tak to neni ani objektivne(balance na dummy toci ajtak hovno - ja bez starfallu drzim 15-16k).

Zaujima ma len jedna vec. Ako by si upravil bis hc gear(ak si si to uz skusal pripravit) na twinstare ? Kedze ten progres je cely nahlavu co sa tyka Twinstaru, musis brat ine itemy aby si sa udrzel v recounte. Podla statov co mas vidim ze vies aka je priorita ale treba sa zamysliet co na HC ? Napr. trinket etc. Dobry priklad su Councilovia 25HC - trinket ktory uvidime za neviem kolko, etc etc ...

UI mas ovela prehladnejsie ako ja a to sa mi paci velmi :D Jednoduche , bez zbytocnych kravin a hlavne prazdne :D cela obrazovka je volna.
Za mna mas ZA. Sekundar je v Stvrtok o 18:00 , takze ak nebudu ludia proti z nejakeho dovodu tak ta tam ocakavam(teda ak nemas ID este, malo by sa ist zrejme vsetko) - budes kontaktovat hraca Dropluk
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Belthar

Příspěvekod Belthar » pon 09. bře 2015 22:23:46

Děkuji :D
Abych reagoval na tvůj post Azzinothe, tak:
Hit cap tam se vloudila chybička a opravdu jsem měl 1 bod pod hit capem, již je to OK a 6bodů overcap mě stálo 6 haste
Screen z dummy není kvůli DPS, ale kvůli ukázce UI :) Pokud bych chtěl měřit DPS na dummy beru minimálně 2M dmg done, při 5M dmg done se mi povede většinou udržet max těch 15,8k DPS (bez toho aby starfall hitoval jiné targety)
Slovíčko BiS nemám od Cata moc rád, jelikož nám Cataclysm nabízí úžasnou možnost hrát si s gearem víceméně dle našich priorit bez toho aby to zásadně ovlivnilo Max DPS jako tomu bylo na WotLKu. Takže jsem tuto možnost nezkoumal, ale určitě ti rád odpovím co se týče trinketů. Vzhledem k nedostupnosti právě trinketu z Councilů bych viděl priority takto Mirror > Hourglass > HC Mirror > HC Bell > Darkmoonka (na tu teď nemám goldy abych si jí mohl pořídit)
Naposledy upravil(a) Belthar dne pon 09. bře 2015 22:30:39, celkem upraveno 1 x.
Mortal
Class:: Paladin

Příspěvekod Mortal » pon 09. bře 2015 22:25:43

mellysko píše:pěkné přehledné UI +

Všechno je lepší než Azziho UI. :D

Vypadáš celkem slibně, přihláška stručná, to UI je fakt pecka.
Navíc jak říká Azzi, je jediný main balance, takže další se určitě hodně hodí. Uvidíme na test raidu.
Gorthawer
Class:: Death Knight

Příspěvekod Gorthawer » úte 10. bře 2015 10:03:30

to BS by dle mě chtělo dodělat, na ty bonus sockety aspoň
dle mě trošku stručnějsí, ale zase na tu stručnost jsi nám řekl vše = velmi malé +
a ode mě má každý koho baví hrát bala (a běhat v tý strašný slepičí formě) velké +
Budeš Předvoj tmy, Posel noci, v jižním jazyce Gorthawer
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » úte 10. bře 2015 10:19:46

přihláška vypadá přesně tak jak by přihláška hráče co to myslí vážně měla vypadat, samozřejmě jak zmiňuješ čteš ostatní přihlášky, takže jsi si z toho mohl udělat obrázek o tom, co máme rádi, nadruhou stranu si říkám, že pokud jsi napsal jen to co chceme slyšet čistě z vypočítavosti, tak by jsi stejně dřív nebo později narazil a zjistil, že jsi nespokojený a stejně by jsi nás opustil, takže věřím tomu, že to co píšeš, píšeš ne proto, že to chceme slyšet, ale proto, že takový skutečně jsi... jinak jsi sám proti sobě :-)

pro mě ZA, a pokud máš už tento týden volné ID tak ve čtvrtek začínáme od 18:00, předpokládáný konec (resp raid time) je 23:00, ale cíl je po znovurozchození sekundáru alespoň zlepšit čas o proti minule, takže skončit cca ve 21:00 - 21:30, ozvi se na nick Dropluk
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Belthar

Příspěvekod Belthar » úte 10. bře 2015 10:30:11

Zdravím,
2Gorthawer: BS mám dodělané právě na ty bonus sockety :) BS je jediná profka tuším co potřebuje nízký skill k boostu
2Joul: Nemyslím si a doufám, že jsem se ničím extra nenechal ovlivnit v přihlášce, právě krom často dotazovaného sekundaru, který jsem rovnou zmínil

ID nemám, budu zde ve čtvrtek!
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » stř 11. bře 2015 20:23:05

Doraz ve CTVRTEK 18:00 na TEST RAID
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Belthar

Re: Belrath - Balance Druid [TEST/-/-]

Příspěvekod Belthar » stř 11. bře 2015 21:15:51

Pokud se nějak nezhorší situace což už snad ne (mám ode dneška antibiotika) tak Potvrzuji, že zde budu ;)
Azzinoth
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Azzinoth » čtv 12. bře 2015 21:49:53

Celkovo to vyzeralo velmi pekne. Co sa tyka dmg tak tocis o 5-10% menej (boss od bossa menej(ale niekde si tocil skoro ako ja :D) ) odomna . Co sa tyka priebehu tak som si nevsimol ziaden fail, taktiky a ostatne veci v poriadku. Akurat ku tym combat ressom - ten Rebirth davas ako prvy , vidis ze niekto umrie tak zahlasis TS, odpocitas a ressujes(kvoli HC) - ak to bude tak ako dneska tak si jediny druid a mas potom poruke este 2 DKcka. To je ale len malickost. Celkovy dojem si urobil velmi dobrý. Tak ci tak by som ta chcel este na dalsiom test raide. Ak ten prebehne rovnako ako teraz, dohodneme pohovor s CLkom.
Belthar

Příspěvekod Belthar » čtv 12. bře 2015 21:56:39

Vyjádření k raidu:
Jak s raidem, tak průběhem celkově (hlavně kolektiv na TS) jsem spokojen :) Nějaké chyby na mojí straně určitě byli / jsou (pomalý rebuff - 1 druid v raidu, rychlejší ressnutí člověka co se označil jako ten co se nemá zvedat apod), ale doufám že nic co bych nemohl zlepšit. Některé bosse jsem šel pro mě novou taktikou, tak tam možná zaskřípalo DPS. Co se týkalo mé smrti na Valioně, tak tam bohužel s agrem jsem nic udělat nemohl multi-dot při těchto bossech je povinnost :?
Azzinoth
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Azzinoth » čtv 12. bře 2015 21:57:33

EDIT : Takze sme sa dohodli, ze ta posunieme rovno na pohovor. Pondelok - 19:00 - Potvrď či prídeš.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » čtv 12. bře 2015 22:02:58

logy už mam, neobnovuj zde ten link
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Belthar

Příspěvekod Belthar » čtv 12. bře 2015 22:10:48

Budu tu
Azzinoth
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Azzinoth » úte 17. bře 2015 18:06:09

Neprisiel si na pohovor... vyjadri sa k tomu.
Azzinoth
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Azzinoth » čtv 19. bře 2015 21:14:02

http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Wildriper ... myslím že sa nemame o com bavit ... neaktivita + tranfser k horde .... LOCK

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”