Class/ main spec: Rogue assassin/Sub jsem používal na expení, tak mi není uplně naznámý (expim DK)
Věk: 31
ItemLvL: (Je dobré zmínit množství PvP itemů) 355 iLvl do toho nepočítám pvp eq, kterej zatim stejně za nic nestojí.
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Hemloo
FPS: 50
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? tak hraju asi 7 let. Začal jsem na icewow na TBC serveru a přešel po nedoexpenym warrovi za kamošema na Mystiq TBC( warr, shaman, pala, druid, priest), Kde jsem s horďáckou guildou Bídníci progresoval od KZ, Magtheridona, TK, SSC a BT+HS, pak nám otevřeli Sunvel a to jsme se v progresu dostali někam k Muru a pak jsem odešel na twin. Twin za wotlku mě moc nenadchnul, s tim ze se počítalo do budoucna s Cata jsem ho ale přetrpěl. Teď jsem před asi Půl rokem opustil hordu a vrhnul se vyzkoušet něco nového. Rogue mne baví a rád bych se věnoval s ním v PvE a možná někdy PvP, popř až doexpim DK budu se snažit kombinovat obě postavy.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..) jsem schopnej bejt každej večer +- o pul 7. a někdy i před 6. připraven na raid, záleží na kdy se na raid přihlásim a jak to má Vaše guilda s raid time. A do kolika? no nejspíš do půlnoci pokud mám druhej den ranní a do nevim kolika pokud nemám

Definujte svůj PvE skill: No za rogunu se učím i po vyexpení, nekoupil bych vyexpenou postavu. Nepoužívám makra ale equip mám snad dobře nastaven pro PvE(glyphy, talenty, sockety, enchanty) každopádně potřebuju aspoň chvilku pokuď máte někoho jako CL pro rogue
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) V horde guild progres jen trochu ICC jinak jsem neměl na guildy štěstí. Doteď jsem se snažil spíš postavu vyexpit s tím že se k Vám po doexpení přihlásím na raidování. Na Cata mám za hordu archiv BH 25, BoT10(halfus HC), taktiky na BWD a TotFW v tom mám jisté slabiny, ale není problém se doučit.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ ) DBM, Omen, Recount, atlas loot, gatherer a prsc http://imageshack.com/a/img913/941/3owu1f.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: ruzné guide na netu, wowwiki, wowhead
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Bídníci (horde), Refuge(doexpil jsem tam a chtěl se zapojit do raidovacích procesů ale kvuli nepohodnutí se PvE hráči odpojili a to následující uskupení se rozpadlo.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Na worldu když jsem přešel od Hordy byl nábor a zaujalo mne co progresujete, tak jsem si řekl že až doexpim, dám se k Vám.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Chci si užít progres 25man raidů a poznat nový a očividně schopný kolektiv lidí
Koho znáte v <SFU> ? nikoho
Co nám můžete nabídnout? Nabízím svůj čas, ochotu a kázeň na raidu, profese a zase ten čas
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano Ts používám už od TBC
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita) zatim nemám alty, jan na hordě pár charů 85 za který už nehraji.
DK worg Hemmlo 68lvl
Priest Undead Machno 85
Warr tauren 85 Hemlo
Shaman Goblin Hemloroid 85
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: jsem mladý muž z metropole Jižní moravy, mezi moje koníčky patří turistika, cykloturistika, rybaření a rád se učím a poznávám všelijaké sportovní odvětví které jsou spojené s přírodou. Pracuju na 12hod směnách tak na nočních jsem semtam online, no vlastně téměř imrvére.