Therzeus Ele Shaman [TEST/-/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Therzeus
Class:: Shaman

Therzeus Ele Shaman [TEST/-/NEPRIJATY]

Příspěvekod Therzeus » pon 02. bře 2015 2:37:09

Zdravíčko

Hudba pro příjemnější čtení přihlášky (né každému se bude líbit, každý máme jiný vkus ;) ) : https://www.youtube.com/watch?v=3_chXhrXAC0

Nick: Therzeus
Class:/ main spec: Ele Shaman
Věk: 21
ItemLvL: 345
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Therzeus
FPS: 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraji už od prvního vydání, kde jsem začínal na classe Warrior, po delší době jsem přešel na druida, za kterého jsem hrál v podstatě nejdéle, celé TBC až do Wotlku, kde mě velice zaujal class Death Knight, kterého jem si velice oblíbil. Můj první server byl Hell of WoW, dalé WoW Mexis, Spojka a Equilibrium, na kterém jsem působil nejdéle, našel jsem tam mnoho přátel. Po ukončení provozu serveru Equilibrium, jsem s práteli přešel na server Twinstar. Zde na Twinstaru opět hledám fajn guildu s kvalitním kolektivem. Na tom, v jaké jsem guilde mi velmi zaleží, né proto, aby jsem získal EQ, ale aby jsem poznal nové lidi a udržel si určitý řád a úroveň, něco jako v reálném životě práci, ve které člověk taky pozná mnoho lidí. To jsem trochu odbočil, WoW se snažím hrát co nejlépe umím, proto vždy na netu hledám různé "návody" jak se ještě zdokonalit, nyní jsem se rozhodl vydat se na cestu shamana, ze kterého chci vytahnout maximum a ukázat, že jsem dobrým hráčem.

Váš raid time? Mám tří směnný prac. provoz, určitě se nějak přizpůsobím.

Definujte svůj PvE skill: Základní znalost TBC,WotLK dungů a raidů, Cataclysm Raidy téměř nulová, vše plánuji nastudovat.

Vypište svůj progress na Twinstaru: Zatím žádný. Bude mi ctí začít ve Vaší guildě.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Xperl, DBM, Reccount, Omen, DKP, PAuras, UI http://tinypic.com/r/2udwf4j/8 (nově aktualizováno,vlastní výroba)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Volba rasy dranei hit 1%, Hit cap 17%, intel, haste/mastery, crit. Vhodný class do raidů, Heroism, bonus různých totemů, dispelovíní či kontrola pomocí Purge či WiSh

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: guilda "Ja Neviem Us" - důvod odchodu: malá údržba guildy, téměř žádný řád, minimalní aktivita guildy.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ve hře z náboru hráčů / world

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Na webu jsem se dočetl mnoho informací, které jsou mi blízké, 1) Kolektiv 2) Loajalita 3) Skill , to vše ve vaší guildě hledám. Dále se mi moc líbí provedení webu, které muselo dát mnoho práce. Dalé hledám fajn kolektiv lidí.

Koho znáte v <SFU> ? Nikoho.

Co nám můžete nabídnout? Spolehlivost, obětavost, věrnost guildě a důvěra na prvním místě, znalost své class, profese pro guildu zdarma.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mikrofon mám, TS3 nainstaluji.

Vypište svoje alty:
Thorzeus
85 BMHunt - málo aktivní spíše na profky, Eng,Min
Nerniel 85 FeralDruid - opět na profky, Herb, Alchem

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Mé jméno je Venca, jsem obyčejný vesnický chlapík z Morave, který bere život s humorem a wow bere jako svůj druhý svět ve kterém má za úkol ukázat ostatním, jaký ve skutečnosti je, proto se snažím být dobrým hráčem. WoW beru jako takovou menší školu do života, člověk tu pozná mnoho stránek lidí, naučí se obchodovat (smlouvání či aukce) dále si velice dobře procvičí logiku (různé taktiky raidů/dungů) a mnoho dalšího. Jinak pracuji jako obsluha CnC Laseru v Brně. V každé guilde kde jsem byl jsem vždy vydržel co nejdéle, pokud to byla aspon trochu normální guilda ;) Budu se snažit co budu moci, aby jsem zapadl do vašeho kolektivu. Budu se těšit na Vaši odpověď. Omlouvám se za pravopisné chyby, jsem jen člověk ;)
Naposledy upravil(a) Therzeus dne pon 09. bře 2015 18:31:26, celkem upraveno 9 x.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Re: Therzeus Ele Shaman

Příspěvekod Crafty » pon 02. bře 2015 11:02:26

Vypadas jako kolektivni hrac, ve Ctvrtek 18:00 se dostav na TEST RAID, kontaktuj nick DROPLUK
A bud ready na TS "ts.sixfeetunder.cz"
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Mortal
Class:: Paladin

Příspěvekod Mortal » pon 02. bře 2015 11:31:04

Dodej screen UI prosím tě. Jinak vypadáš slibně, jen škoda toho gearu, ale to je ten nejmenší problém.
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » pon 02. bře 2015 15:11:20

Kdyz rikas ze mas tři směny provoz to znamená ranní-odpoledni-nocni... Jak si to zvladnes zariditaby si mohl chodit každý čtvrtek od 18:00 do 23:00??
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pon 02. bře 2015 18:07:41

Čauko, napíš mi niečo k tvojej rotácii single/aoe
A vypíš mi tvoje bindy(ak máš)
Obrázek Obrázek
“In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.”
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » pon 02. bře 2015 18:11:38

Zdravíčko,
po důkladném pročtení mnoho přihlášek jsem došel názoru, že ještě nejsem připravený dostat se do Vaší guildy. Proto bych chtěl poprosit, o dočasné odložení přihlášky. Musím pořádně projít všechny Raid taktiky, aby jsem nedělal zbytečné chyby a nedělal si tak ostudu. Děkuji za pochopení. S pozdravem Therzeus.
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » úte 03. bře 2015 4:36:39

Zdravíčko, k té rotaci:

Single rotace:
Nahození Searing totemu (totemic wrath 10% sp raidu) , Flame Shock, Unleash Elements (né vždy, dle CD) , Lava Burst (používat co to jen jde pokud se ressne cd díky earth shocku), a po 7 lépe 9 stacku Lighting Shieldu použít Earth Shock, pak spam Lighting boltu. Dále musím udržovat Flame Shock, díky němu Lava Burst vždy critne. Do toho používat Elemental Mastery a Spiritwalker Grace dle potřeby a druhu bosse. Neměl bych zapomenout na Fire Elementála (né vždy se hodí) ;)

Zkráceně: FS,UE,LBu,ES,LBo,LBo

Vždy musí být zapnutý Lighting Shield a Flamentogue weapon.

AOE:
Flame Shock a spam Chain Lightingu popř. Earthquake (pokud je v talentech, záleží na druhu raidu, někdy se šance na knock docela hodí).
Magma Totem taky není na škodu.

Bindy prozatím nemám, moje denní činnost je chození RHC, na které nejsou až tak potřeba, s přechodem do raidu určitě bindy vytvořím a vypíšu.

Snad jsem nic nezapomněl, popř. se rád přiučím ;)

S pozdravem Therzeus
Naposledy upravil(a) Therzeus dne stř 04. bře 2015 2:07:01, celkem upraveno 2 x.
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » úte 03. bře 2015 8:52:17

Therzeus píše:Zdravíčko,
po důkladném pročtení mnoho přihlášek jsem došel názoru, že ještě nejsem připravený dostat se do Vaší guildy. Proto bych chtěl poprosit, o dočasné odložení přihlášky. Musím pořádně projít všechny Raid taktiky, aby jsem nedělal zbytečné chyby a nedělal si tak ostudu. Děkuji za pochopení. S pozdravem Therzeus.

Libi se mi ze to beres zodpovedne :)

Skus do Ctvrtku nastudovat co jde a prijd v 18:00 na test raid, podivame se na tebe a rekneme ti na cem jeste zapracovat :)

Osobne ocenuji kdyz se nekdo na sobe snazi pracovat, tudiz te urcite nezazdime pokud udelas chybu a budes se ji snazit potom naprvit
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » úte 03. bře 2015 16:39:47

Yoslin: ano přesně tak, při odpolední směně se budu muset smířit s tím, že na žádný raid nepůjdu. Na noční směnu mám čas do 20:35 h. , což je celkem bída, ale něco by se určitě dalo stihnout, záleží na domluvě, či to má cenu jít raid na 2.5 hod ;) Nejlepší je tak ranní směna, kde mám čas, do kdy budu chtít. ;) Z toho plyne závěr, že raidy budu moct ideálně chodit každých 14 dní, na ranní směnu, pokud by to nebyl problém?

Mortal: zde přikládám screen UI: http://tinypic.com/r/11942rk/8 (omlouvám se za první popletený link)

Crafty: Děkuji toho si moc vážím. K tomu raidu, momentálně mám noční směnu, proto bych chtěl poprosit či by to šlo až příští týden, kdy mám na ráno. Budu mít tak dostatek času na to, aby jsem vše nastudoval ;)
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » stř 04. bře 2015 1:31:55

Dnes mi dnešní pracovní den dopřál více volného času ;) využil jsem ho k nastudování taktiky raidů BdW a BoT. Koukal jsem na různé videopříručky a pročetl několikrát taktiky, jen chci poprosit o vypsání bossů které progresujete, aby jsem věděl na které bosse se mám nejvíce zaměřit. Pak už jen otestovat teorii v praxi ;) Předem děkuju.

S pozdravem Therzeus
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 04. bře 2015 7:43:25

tak sekundár díky progresu už nějaký ten týden nebyl, krom toho jsme tu měli měnší fluktuaci, takže na sekunádru bude spousta lidí na test raid, takže v tuto chvíli je cíl dát vše normal (uvidí se jak to půjde s Nefarianem) a Halfuse zkusit na HC...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Ruin
[ Class Leader ]
Class:: Hunter

Příspěvekod Ruin » čtv 05. bře 2015 11:23:06

Ahoj,
- přihláška se mi moc líbí +
- vypadáš jako zodpovědný člověk +

jen se zeptám na pár otázek ohledně Elemental spec:
1.) Priority statů a reforge
2.) Opener na bosse (aneb jak maximalizuješ svůj dmg při/před startu boje)
3.) Priority spellů během boje (i s totemy)
4.) Proč nepoužíváš Glyph of Lightning Shield ?
5.) Macro na Wind Shear nějaké máš? pokud ne tak proč?
6.) Co si myslíš o Unleash Elements? Vyplatí se používat (během boje) ?
7.) Jaké trinkety (momentálně dostupné) bys považoval za nejlepší na ele shammy ?

- pokud nějaké otázky už zazněly tak nevadí, chci to tu mít pohromadě ;)
mellysko
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod mellysko » čtv 05. bře 2015 13:23:36

Si originální hudbu k přihlášce nám ještě nikdo nedal +1 ! :D
Jinak asi souhlasím z ostatníma že bych se na tebe rád podíval na raidu ;)
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » pát 06. bře 2015 0:34:01

Mellysko: Tak to jsem rád, děkuju.

Ruin: Zdravíčko

1.) Na prvním místě je určitě hit cap 17%, díky kterému nebudu missovat do bosse, ten pokud nemám, tak se ho budu snažit získat pomocí Reforge, díky kterému převedu Crit na Hit. Na druhém místě Intellect, který nám přidává Spell Power, manu a nějaký ten crit, čím více SP máme, tím lepší DMG Lava Burstu a ostatních spellů. Na dalším místě je volba Haste nebo Mastery, mě osobně je bližší Haste který nám snižuje Global CD spellů. Masty nám zase dává šanci na seslání útočných spellů, které způsobí 75% normálního DMG bez jakéhokoliv Threatu. Na posledním místě je Crit, ten není až tak moc důležitý, díky spellu Flame Shock, jeho tikání totiž způsobuje 100% crit našeho hlavního spellu Lava Burst.

Reforge: pokud není Hit cap, crit změníme na Hit. Je li nadbytek hitu, reforgneme spirit/hit na Haste či Mastery dle potřeby, u mě osobně Haste. Zbylí Crit či Mastery převedeme na Haste, opět dle potřeby.

2.) Pokud budu chtít maximalizovat svůj DMG, nahodím Heroism, trinkety, Elemental Mastery, Spiritwalker Grace v případě potřeby, cástění v pohybu a Fire Elementala. Snad jsem nic nezapomněl, přeci jen nejsem žádný profesionál, je pořád se co učit ;) pokud by bylo něco špatně, rád se přiučím :)

3) Důležité je mít vždy nahozené Lighting Shield, Flametongue Weapons, Searing Totem.
Single priority
Flame Shock, Lava Burst, Earth Shock (při 7-9 nábojů), Lighting Bolt.
Totemy: dle potřeby raidu. Searing Totem, Wrath of Air totem, Stoneskin totem či Strength of Earth, záleží na sestavě raidu. Poslední totem zvolíme dle potřeby, bu'dto Healing Stream totem, nebo Mana Spring totem.

AoE
Používáme Earthquake (pokud máme v talentech, přetalentuji) a než dojde CD spamujme Chain Lighting, do toho používáme Magma totem.

4.) Nad tímto glyphem dlouho přemýšlím, rozhodl jsem se tak, že dokud nechodím raidy, není glyph tolik potřeba, v 5manech mi Lighting Shield málo kdy spadne pod 3 náboje, pokud se tak stane, ihned jej nahodím. Při přechodu na raidy, je volba tohoto glyphu nezbytná.

5.) Jediné macro které zatím mám, je macro Win Shear na Focus. Při přechodu na raidy budu vytvářet nová macra.

6.) Tento spell se vyplatí jen tehdy, když někam přebíhám, nevyplatí se totiž plýtvat Global CD, navíc bonus tohoto spellu není až tak velký.

7.) Omlouvám se, ale na tuto otázku odpovím později, zatím nevím co v Cata raidech padá za věci ;) pak dodatečně dopíšu.

Měl bych ještě menší dotaz, raid taktiky jsem četl na několika web. stránkách, tato mi však vyhovuje nejvíce http://nrf.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=382426&TabID=3220039&Article=39733#Library
jsou tam taktiky na všechny bosse a chci se zeptat, či to tak funguje i na twinstaru? :) Děkuji za odpovědi.
Ruin
[ Class Leader ]

Příspěvekod Ruin » pát 06. bře 2015 11:41:21

Odpovědi se mi celkem líbí ;)

Jen u toho AOE dps, pokud máš Glyph of Chain Lightning, tak se vyplatí jen vyhodit Magmu a spamovat chain na global minutu :D
Earthquake je dost ztráta ( - malý dmg, - cast time, - mana cost)

To focus macro se občas hodí, ale spíše jsem myslel mít /stopcast v macru na WS kvůli zkrácení reakční doby na interrupty.
Přecejen se shamanem se počítá jako s hlavním interrupterem.

Co se týče taktik, já preferoval taktiky od WoWfan, mají k taktikám moc pěkná videa, z kterých se to chápe líp než z jakéhokoliv textu.
Určitě se podle toho dá ta taktika naučit. Na twinstaru je to občas jinak, ale nic tak zásadního abys nevěděl o co jde :)

A určitě jsem PRO test raid. ;)
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » stř 11. bře 2015 17:23:45

Zítra v 18:00(Čtvrtek) budu připraven na test raid, musím se přiznat že mám trochu strach, i když jsem taktiky několikrát četl + videa k tomu. Přece jen je něco jiného, když to jde člověk úplně poprvé ;) Mohu počítat s tím, že mi když tak někdo poradí kdybych nevěděl? ;)
rokkazz

Příspěvekod rokkazz » stř 11. bře 2015 17:36:31

Kludne sa pytaj urcite ti niekdo poradi .
Obrázek

Spoiler:

keď sedím doma, Rokkazzko má malé R-ko, no keď vyjdem von, vedia, že Maroško má veľké M-ko, obrana pred svetom, snáď to chápeš, Ferko
Therzeus

Re: Therzeus Ele Shaman [TEST/-/-]

Příspěvekod Therzeus » čtv 12. bře 2015 22:51:34

Zdravíčko ;)

Dnešní Raid se mi moc líbil, i když jsem udělal nějaké chyby, za které se omlouvám (musím přiznat, že i přes to, že jsem taktiky několikrát četl + videopřiručky z wowfan, se mi některé věci při akci úplně vymazali z hlavy ;) ) pro příště jsem poučen a budu to neustále pilovat k lepšímu. Dále bych chtěl poděkovat za všechny itemy, které jsem od vás dostal, moc si toho vážím. Po době strávené na TS si myslím, že jste fajn kolektiv a je zde i místo pro srandu ;) Byl bych rád, kdyby jste mi řekli váš názor na to, co jsem v raidu páchal ;) či mám nějakou šanci dostat se do vašeho kolektivu ;) předem děkuju za všechny odpovědi ;)

S pozdravem Therzeus
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » čtv 12. bře 2015 23:08:26

Máš pravdu tých chýb tam bolo veľmi vela . Priprav sa ale na to že druhý test budeš pod dôkladnejším dohľadom nie len mnou ale aj ostatnými členmi raidu. Takže musíš taktiky vypilovať k dokonalosti , tiež musíš pozornejšie sledovať dianie okolo teba a aj to čo práve robí boss. EQ si si boostol slušne takže očakávam aj lepšie dps (+menej smrtí). Rátaj s druhým test raidom budúci týždeň.Keby ti mal nejaké otázky treba prísť n TSko a môžeme si to prejst.
Obrázek Obrázek
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 13. bře 2015 8:25:38

očekávám zlepšení do příště, pokud bude, tak bych dal ještě jeden test raid, pokud na druhém i třetím bude znatelné zlepšení dal bych ti šanci
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » sob 14. bře 2015 10:58:16

Určitě to bude lepší než ten první ;) přeci jen to byl můj úplně první raid, teď už vím, jaké chyby jsem dělal a budu si na to dávat pozor. Jen bych chtěl poprosit, na další Test Raid budu moct jít až za 14 dní, jelikož teď budu mít odpolední směnu a další noční. Děkuji za pochopení.

S pozdravem Therzeus
Ruin
[ Class Leader ]

Příspěvekod Ruin » sob 14. bře 2015 14:29:36

Ahoj,
tak si chtěl vědět co jsi páchal na raidu. Hodím ti sem jeden screen, který ukazuje použití spellů s porovnáním s mím na stejném bossovi.
Obrázek
1) Lightning Bolt(LB) -> použil jsi ho 52x za boj, já ho použil 125x.
- zaprvé si sežeň Glyph of Unleashed Lightning, bez používání LB za běhu se neobejdeš
- vymaxovat haste rating na gearu (reforge, enchanty)
- používat LB pokaždé když se musíš hýbat, to je výhoda shamana, casting za všech okolností

2) Flame Shock(FS) + Lava Burst(LvB)
- zbytečně máš víc FS než je nutné, obnovuj ho jen pokud už zmizel z targetu
- málo použitých LvB, více si hlídat procy talentu Lava Surge(existují na to i addony) a používat LvB při každém resetnutí

3) Fulmination
- je důležitý abys používal Earth Shock na každých 7-9 stacích Lightning Shield
- použil jsi Earth Shock jen 1x za tenhle fight, to je asi nejvýraznější chyba :!:

4.) Fire Elemental a Searing Totem (nepoužil jsi je v boji)
- fire elemental je nejlepší ofenzivní abilita u shamana (vysoce doporučuji používat na začátku boje při procu trinketů)
- Searing musí být vždy, pokud není venku Fire Elemental

5.) A co ten meele atack?
- u bosse jako ranged nemáš, až na výjmečné situace, vůbec stát
- a pokud se koukneš na položku [Engulfing Magic], tak to je kolik dmg jsi dal spoluhráčům kolem sebe, když jsi dostal tenhle debuff od bosse ( to se healeři museli pěkně prohnout :D )
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Příspěvekod Pepíkus » ned 15. bře 2015 15:36:54

Proti, teorii máš možná zvládnutou, ale v praxi neovládáš ani nejmenší základy (díval jsem do logu i na jiné bosse), takže pokud se na příštím raidu nestane nějaký zázrak, svoje stanovisko nezměním. Postavu jsme ti tak krásně vygearovali, že bych se za tvůj výkon i styděl. Máš 2 týdny čas se zlepšit a poradit se s Ruinem nebo Vrankou. GL
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » ned 15. bře 2015 18:31:40

Musím říct že mi je zle, když koukám na to co jsem tam vyváděl. Chápu i to Proti , já bych byl stejného názoru. Budu pracovat na nápravě. Chtěl bych proto poprosit o dočasné uzavření přihlášky, až budu dostatečně připraven, opět se ozvu, nerad bych předvedl něco podobného, jako u prvního raidu. Děkuju za pochopení.

S pozdravem Therzeus
Vojel
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue

Příspěvekod Vojel » pon 16. bře 2015 2:03:20

Ale já chci "pana děkuji" i nadále na raidech a v guildě, je to tak pozitivní človíček :3 jinak mno nic moc , dps low, taktiky nic moc , ale aspoň umí poděkovat ne.? :D
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » pon 16. bře 2015 7:57:41

:D Tak to mě těší, já bych se velice rád dostal za vámi, ale k čemu Vám je člověk který to nezvládá. Naučím se chodit raidy a opět se ozvu ;)
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pon 16. bře 2015 8:15:55

odchyť si hemidala na TS... případně ve hře
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » stř 18. bře 2015 14:04:23

Jen co budu mít po odpolední směně, hned se mu ozvu ;)
Therzeus

Příspěvekod Therzeus » čtv 02. dub 2015 17:12:01

Zdravíčko, chtěl bych poprosit o dočasné uzavření přihlášky, děláme rekonstrukci domu, určitě každý pochopí, že tohle je teď důležitější než WoW ;) Děkuju za pochopení.

S pozdravem Therzeus
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » čtv 02. dub 2015 17:37:35

ano ona rekonstrukce domu obnáší to, že nemůžeš jednou týdne na 5 hodin lognout...
Heimdallr

Příspěvekod Heimdallr » pon 06. dub 2015 20:23:03

Neaktivita a neochota z tvojej strany. To že budete robiť rekonštrukciu si musel vedieť ďaleko dopredu , alebo si si myslel že ta hneď vezmeme a potom si pojdeš kludne na par mesiacov "afk"?
Na základe tvojeho postoja Neprijaty.
Prajem ti Vela zdaru v dalšom živote.
Obrázek Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”