Class/ main spec: Rogue Assa (offspec mám Combat), ale podle potřeby

Věk:23
ItemLvL: 360 Ilvl full pve
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... Proudmoure
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wowko hraji již od Vanily většinou jsem hrál vždy tanky a dmg, ale tady mám spíše dmg chary, historie je taková, že jsem na Wotlku zabil TRS 25 HC, LK 25 HC a ostatní raidy jako Ulduar a naxx ToGC jsem měl full clear. S taktikama jsem nikdy neměl problémy.
Váš raid time? Pondělí od 15:00 do 1:00, Úterý od 15:00 do 1:00, o víkendu nemohu, jelikož to se věnuji přítelkyni a chodím na brigády
Definujte svůj PvE skill: Můj PVE skill je dobrý, dokáži se rychle učit taktiky, raději mám teda když neznám taktiku, aby mi ji letmo někdo řekl a učím se v průběhu pullu. V této době umím normál taktiky na BWD, BoT, Toftw. Hc se nemám problém naučil, ale Halfuse, Magmawa a Defend systém už umím.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Můj progres je takový, že Normál raidy co jsou otevřeny (BWD, BoT, Toftw), tak taktiku umím + HC Halfuse Magmáwa a defend systém umím taktiku, i když mám achiev jen z Halfuse, tak progres mám.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Mé UI je jednoduché, více věcí k přehledu na raidu nepotřebuji, hraji takto již od jak živa. Hlavní addony mám DBM, Xpearl a dps meter. Dále tam mám IceHUD a atlasloot. DMB mám kvůli přehledu o spellech bosse a různých upozornění, které tento addon nabízí, Expearl mám z důvodu, že jsem si na něho již zvykl a dps meter mám z důvodu, abych si třeba zjistil, kde dělám chyby v DMG pokud najdu lepší rogue než já a díky tomu vyzkouším novou rotaci třeba.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Zdroje o mé classe jsou z http://www.tauri-veins.tk, zatím jsem neměl problém s ničím co jsem na této stránce našel. Rotaci jsem částečně použil ze začátku z této stránky, ale až jsem se s rogunou seznámil lépe ať už s combat nebo assa, tak jsem rotaci přizpůsobil sobě.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Sacred Legion a aktuální je Fallen Ancients. U obou guild je důvod odchodu stejný, neuspokojují mě raidy, které se chodí, chodí se jen 10 man raidy a to je pořád to samé dokola a žádný pokrok není vidět, proto hledám něco nového a výzvu.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? SFU znám z doslechu od kamaráda, který hrál na Wotlku a chodil s váma PUGY, ale ze své zkušenosti Vás znám až odtud (z cataclysmu), byl jsem s váma pár Pugů a s váma jsem sundal Halfuse HC 25 a tak mě to nějak začalo táhnout k tomu si podat přihlášku.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Hledám výzvy, jako je progres na raidech, dobrý kolektiv a zkušené lidi se kterýma když budu potřebovat poradit třeba změnu rotace, tak se bude dát domluvit. Rád bych ukázal, že dokáži být schopný progressu i jiných HC než jsem uvedl výše a že mé schopnosti nepříjdou nazmar. Jsem PVE založený a PVE mě baví.
Koho znáte v <SFU> ? Joula a Craftyho
Co nám můžete nabídnout? Mohu vám nabídnout zkušenou rogue (vždy se dá naučit něco nového a poučit se), která bude hodit raidy, když pro ní bude místo, na [color=#BF0000]raidech[/color] nejsou se mnou problémy a v guildě taky ne. Ano sem tam se objeví nějaký problém, který se nějak řeší, ale vše řeším s klidnou hlavou, pokud i druhá strana stojí o to, ten problém vyřešit v klidu.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano TS používám a mám Headset
Vypište svoje alty (stačí level 80): Stormpunch - Shaman Ele/Enha (vždy podle potřeby), jelikož je to alt, tak ho používám když je potřeba a místo na raidu, rotaci atd. umím. Ele 351 a Enha 351 Ilvl, Avabaine - Priest Holy/shadow (tady mám ještě malý EQ, ale na normálky by to mělo stačit. Ilvl Holy 350 a Shadow jsem nepořešil pořádně ještě, itemy mám, ale sockety/enche nemám.
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jsem student práv, rád chodím ven s lidma z mého okolí, jsem sportovec, rád hraji hry, abych dokázal vypnout od reality a dokázal se vyřádit ve hře, pobavil se u toho s lidmi a užil si hru. Mimo jiné hraji i League of Legends, kde se mi povedlo dostat se do průměru, díky novým herním podmínkám. Jsem zábavný, ale když člověk nepochopí praví význam mé věty co jsem třeba řekl/napsal, tak není problém se omluvit a vysvětlit mu, jak jsem to myslel. Jsem klidný člověk. Předem děkuji za odpovědi na mou přihlášku, pokud by jste něco chtěli vědět nebo tu něco chybělo, rád to doplním.