Gemdriel - Surv.Hunter [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Gemdriel
Class:: Hunter

Gemdriel - Surv.Hunter [NEPRIJATY]

Příspěvekod Gemdriel » stř 25. bře 2015 20:31:15

Nick: Gemdriel
Class/ main spec: Hunter / Survival (podľa potreby čo treba)
Věk: 26
ItemLvL: 357 / 1pvp item (ring)
Link na armory: Gemdriel
FPS: HW mam relativne novy tak 50-60 v pohode

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Pokiaľ mi pamet siaha tak som zacinal na 1.0.5 co daky ten rok bude.. asi na Planet Klendathu (ci ako sa to volalo), no a odvtedy som si presiel kazdym dalsim datadiskom az po Cata na xy roznych serveroch. Na TS som hral uz davnejsie v case TBC, na WOTLK som siel prec na AA az kym vlasne AA(RIP) Cata nezanikla.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)

Uprimne narovinu poviem ze Vase raid time primaru/sekundaru mi momentalne nevyhovuju :) .. aspon zatial
inak..
Pondelok 16:00 - 22:00
Streda 16:00 - 22:00

Vikendy su momentalne otazne nakolko sa blizi leto/teplo

Definujte svůj PvE skill:

PvEčkarit som zacal az od wotlku, dovtedy to bol taky mix. ale sam sa nedokazem objektivne ohodnotit, to necham na Vas. Jedine si mozem mysliet ze za tie roky sa co to na mna nalepilo ;)

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)

BoT BwD ToTF Normal - full clear
BoT HC - Halfus
BwD HC - Atramedes, Chimaeron

BoT/BwD Normal som farmil aj na AA kde to slo relativne dost rovnako

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )

Obrázek

Zial z raidu som ziaden screen nenasiel :? vela addonov tam nemam.. Xperl, Skada, Atlasloot, Gatherer, TitanPanel a na heal Healbot - myslim ze tieto addony kazdy pozna tak ich netreba nejak vysvetlovat.
A skoro som zabudol.. ak si niekto mysli ze som zabudol na DBM tak nie nezabudol.. DBM nemam.. imho pride mi to uz dost zbytocne(aspon teraz na cata)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:

obecne? tak to iba google.. nemam ziadnu konkretnu stranku/forum ktoreho by som sa drzal a sledoval ho. vsetko co som potreboval si zistit som si vygooglil
nemam problem si nehat poradit a nemam problem sa opytat ked neviem

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

na TS som bol/som iba vo Veterans of Anthoria - rozpad gildy

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?

SFU "poznam" uz z Wotlku z AA

Proč chcete jít právě do <SFU> ?

jediny dovod preco prave Vy je ten ze gildu zakladate na kolektive, ja momentalne hladam gildu v ktorej by som mohol zapustit korene na veky vekov a dozit tam posledny datadisk ktory (dufam) planujem hrat. myslim ze u Vas by som si ho uzil najviac.. nejde mi o itemy ani o first killi.. skor hladam tu spravnu atmosferu pri hrani

Koho znáte v <SFU> ?

Seba? :mrgreen: .. veru zatial nikoho

Co nám můžete nabídnout?

co sa hry tyka.. tank/heal/dmg ..skusenosti mam za tie roky celkom dost ale aj tak niesom 100% zo vsetkymi troma , som len clovek.. ale ucim sa :)
co sa mimo hry tyka.. lojalneho cloveka, kamarata?

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?

momentalne nemam skym pouzivat ale mam vsetko ;)

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)

Shurado 85 - DK blood/frost ilvl 350
Bizy 85 - Shaman resto/enha ilvl 343

(nepovinné) Napište nám něco o Vás:

sam neviem kde by som zacal, vysku a vahu asi nepotrebujete vediet :P .. len tak v skratke, Priatelka>zvysok, pracujem ako CNC programator/operator, zatial nastastie iba na 1 smenu. Povazujem sa za nekonfliktneho cloveka.. sem tam flegmoša ale inak fajn. WoWko beriem s nadhladom, na raidy sa tlacit nebudem, koli itemom plakat tiez nebudem. Ked mozem a viem, rad pomozem. Rad si zahram aj inu hru na odreagovanie.. TF2,WoT,l4d2. Tot asi vse v skratke. na cokolvek dalsie rad odpoviem

P.S. gratulujem, dostali ste na zaver mojej prihlasky. Dakujem velmi pekne za komentare/nazory a za Vas cas.
P.S.2 na strednej som prepadol zo slovenciny tak prosim berte ohlad kde som ake i/y napisal :oops:
Gashi
[ Class Leader ]
Class:: Death Knight

Re: Gemdriel - Surv.Hunter - PVE

Příspěvekod Gashi » čtv 26. bře 2015 1:24:59

Gemdriel píše:Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)

Uprimne narovinu poviem ze Vase raid time primaru/sekundaru mi momentalne nevyhovuju :) .. aspon zatial
inak..
Pondelok 16:00 - 22:00
Streda 16:00 - 22:00

Čo myslíš tým momentálne? Od čoho závisí, že by ti začali vyhovovať štvrtky a kedy by to bolo? Ako plánuješ absolvovať test raid, ktorý by bol pravdepodobne vo štvrtok na sekundáre?

"Momentálne" mi príde ako zlá doba na podanie prihlášky, keďže na ňu nemáš čas, nie?
You win or you learn.
Pronet
[ Class Leader ]
Class:: Warlock

Příspěvekod Pronet » čtv 26. bře 2015 5:51:30

Proc si podavas prihlasku, kdyz ti nevyhovuje raid time, ktery je jeden z nejdulezitejsich
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » čtv 26. bře 2015 7:45:50

Pokud si pravidelne neudelas cas ve CTVRTEK v 18:00 na sekundarni raid tak neni co resit
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 30. bře 2015 7:45:26

Na to, aby sa prihláška hýbala aspoň nejakým smerom je potrebná interakcia oboch strán, prosím odpovedz na vyššie uvedené otázky, inak budeme nútení, z dôvodu tvojej neaktivity, prihlášku uzavrieť
Obrázek
Gemdriel

Re: Gemdriel - Surv.Hunter [-/-/-]

Příspěvekod Gemdriel » pon 30. bře 2015 20:05:26

Gashi píše:Od čoho závisí, že by ti začali vyhovovať štvrtky a kedy by to bolo? Ako plánuješ absolvovať test raid, ktorý by bol pravdepodobne vo štvrtok na sekundáre?

zavisi to od toho ci by som si vedel prehodit posilku na daky iny den, resp chodit tam castejsie ale na menej hodin. dojst na test raid by myslim nemal byt problem

Crafty píše:Pokud si pravidelne neudelas cas ve CTVRTEK v 18:00 na sekundarni raid tak neni co resit

co sa tohto tyka tak odpoved je skoro rovnaka ako vysie. pri najhorsom by mi zatial nevadili ani alt 10tky ktore skladate.

Praedator píše:Na to, aby sa prihláška hýbala aspoň nejakým smerom je potrebná interakcia oboch strán, prosím odpovedz na vyššie uvedené otázky, inak budeme nútení, z dôvodu tvojej neaktivity, prihlášku uzavrieť

ospravedlnujem sa, mam sa na co vyhovorit ale viem moja chyba
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » pon 30. bře 2015 20:17:14

Problém je, že my 10-ky nechodíme a veľmi málo sa skladajú alt 10-ky... a pravidlo guildy je, že musíš byť zaradený aspoň v jednom z dvoch hlavných raidov, t.j. primár, alebo sekundár, teba konkrétne je týka sekundár, teda každý štvrtok od 18:00 do 22:00/23:00 a požaduje sa 100% docházka s tým, že samozrejme raz za čas sa môžeš ospravedlniť, keď sa kvôli nejakej výnimočnej situácii nemôžeš dostaviť, ale pravidelne by si na raid mal mať čas
Obrázek
Gemdriel

Příspěvekod Gemdriel » sob 04. dub 2015 11:09:14

no ta 100% dochadzka je teda pre mna momentalne problem, tak teda zatial pozastavim prihlasku a skusim to nabuduce ked tak, aj tak dakujem za vas cas ;)
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » sob 04. dub 2015 17:13:16

V poriadku, ale nakoľko je to dlhodobejšia záležitosť a pozastavenie prihlášky sa väčšinou robí na 2 týždne - mesiac, tak túto prihlášku uzatváram so statusom neprijatý, aby tu nebola freeznutá pol roka, alebo koľko a keď sa ti zmenia podmienky, tak si založ novú
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”