Hudba pro příjemnější čtení přihlášky (né každému se bude líbit, každý máme jiný vkus

Nick: Therzeus
Class:/ main spec: Ele Shaman
Věk: 21
ItemLvL: 345
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Therzeus
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraji už od prvního vydání, kde jsem začínal na classe Warrior, po delší době jsem přešel na druida, za kterého jsem hrál v podstatě nejdéle, celé TBC až do Wotlku, kde mě velice zaujal class Death Knight, kterého jem si velice oblíbil. Můj první server byl Hell of WoW, dalé WoW Mexis, Spojka a Equilibrium, na kterém jsem působil nejdéle, našel jsem tam mnoho přátel. Po ukončení provozu serveru Equilibrium, jsem s práteli přešel na server Twinstar. Zde na Twinstaru opět hledám fajn guildu s kvalitním kolektivem. Na tom, v jaké jsem guilde mi velmi zaleží, né proto, aby jsem získal EQ, ale aby jsem poznal nové lidi a udržel si určitý řád a úroveň, něco jako v reálném životě práci, ve které člověk taky pozná mnoho lidí. To jsem trochu odbočil, WoW se snažím hrát co nejlépe umím, proto vždy na netu hledám různé "návody" jak se ještě zdokonalit, nyní jsem se rozhodl vydat se na cestu shamana, ze kterého chci vytahnout maximum a ukázat, že jsem dobrým hráčem.
Váš raid time? Mám tří směnný prac. provoz, určitě se nějak přizpůsobím.
Definujte svůj PvE skill: Základní znalost TBC,WotLK dungů a raidů, Cataclysm Raidy téměř nulová, vše plánuji nastudovat.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Zatím žádný. Bude mi ctí začít ve Vaší guildě.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: Xperl, DBM, Reccount, Omen, DKP, PAuras, UI http://tinypic.com/r/2udwf4j/8 (nově aktualizováno,vlastní výroba)
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Volba rasy dranei hit 1%, Hit cap 17%, intel, haste/mastery, crit. Vhodný class do raidů, Heroism, bonus různých totemů, dispelovíní či kontrola pomocí Purge či WiSh
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: guilda "Ja Neviem Us" - důvod odchodu: malá údržba guildy, téměř žádný řád, minimalní aktivita guildy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ve hře z náboru hráčů / world
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Na webu jsem se dočetl mnoho informací, které jsou mi blízké, 1) Kolektiv 2) Loajalita 3) Skill , to vše ve vaší guildě hledám. Dále se mi moc líbí provedení webu, které muselo dát mnoho práce. Dalé hledám fajn kolektiv lidí.
Koho znáte v <SFU> ? Nikoho.
Co nám můžete nabídnout? Spolehlivost, obětavost, věrnost guildě a důvěra na prvním místě, znalost své class, profese pro guildu zdarma.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? mikrofon mám, TS3 nainstaluji.
Vypište svoje alty:
Thorzeus 85 BMHunt - málo aktivní spíše na profky, Eng,Min
Nerniel 85 FeralDruid - opět na profky, Herb, Alchem
(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Mé jméno je Venca, jsem obyčejný vesnický chlapík z Morave, který bere život s humorem a wow bere jako svůj druhý svět ve kterém má za úkol ukázat ostatním, jaký ve skutečnosti je, proto se snažím být dobrým hráčem. WoW beru jako takovou menší školu do života, člověk tu pozná mnoho stránek lidí, naučí se obchodovat (smlouvání či aukce) dále si velice dobře procvičí logiku (různé taktiky raidů/dungů) a mnoho dalšího. Jinak pracuji jako obsluha CnC Laseru v Brně. V každé guilde kde jsem byl jsem vždy vydržel co nejdéle, pokud to byla aspon trochu normální guilda