Class: Priest (Discipline/Holy)
Vek: 25
ItemLvL: 360 (0 pvp itemov)
Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n+Ancients
FPS: 50 +-10 (hrávam na notebooku, takže to osciluje)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrám od 17-tich, začínal som na iCe, ešte v časoch TBC. Môj prvý char tam bol Warrior a hrával som iba PvP. Potom som prešiel na Anthoriu (WotLK), kde som hrával resto shamana s nickom Voo, affli locka, retri paladina pri každom som mal rating 1800+ v 2v2 a na shamanovi som mal 2200 v 3v3, kde som hrával s Shatterplay s Achylesom a Shakti. Občas som šiel TotC, alebo ICC, nič extra to nebolo, nikdy som nemal všetkých bossov zabitých, na AA som hrával dlhé 4 roky, dokedy neupadla, odvtedy som WoW nehral. Mal som viac ako 2 ročnú pauzu a teraz som začal na Twine od januára. Aj keď v lete som mal chuť skúsiť Cataclysm datadisk, tak som asi 2 mesiace hral znova na iCe elemental shamana, iba čo som ho vyexpil a pár krát som bol BoT a FL trash. Nič extra.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy..)
Pondelok - od 18:00 - 24:00+
Utorok - nemôžem
Streda - od 18:00 - 24:00+
Štvrtok - od 18:00 - 24:00+
Piatok - nemôžem
Sobota - od 18:00 - 24:00+
Nedeľa - nemôžem
Definujte svůj PvE skill:
Stále sa učím. 90% času čo som hrával WoW to bolo iba PvP, takže v PvE som ešte nováčik a zoznamujem sa so všetkými možnými mechanizmami bossov a čo kedy správne použiť. Nemám problém si priznať chybu, keď ju spravím a nabudúce ju neopakovať.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT 4/4 Halfus na HC
BWD 6/6
TotFW 2/2
Progress na iných serveroch viď otázka 1.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Screen na enemy target: http://tinypic.com/view.php?pic=rk0b2g&s=8#.VSj5uvDLJWQ
Screen na friendly target: http://tinypic.com/view.php?pic=2u4h3qp ... Sj57fDLJWQ
Addony: AtlasLoot - loot z bossov, rewardy atď.
Bartender4 - pohybovateľné bary na spelly
OmniCC - zobrazovanie CDs na spell button
PoMTracker - zobrazovanie na kom je PoM
Power Auras - vizuálne zobrazenie buffov/debuffov kdekoľvek na obrazovke
Skada - štatiska dmg/heal/absorb
VisualHeal - zobrazovanie "predpokladaného" množstva healu na daný target, pomôcka, na minimalizovanie overhealu
DBM - ani neviem nájsť správne slová na opísanie tohoto perfektného addonu
X-Perl - zmena Blizzard UI
Určite ste si všimli, že nemám niektoré spelly vytiahnuté na baroch ako napr. Mass Dispel, Shadowfiend nebojte, používam ich

#showtooltip
/cast [modifier:alt, @player] Prayer of Healing; [modifier:shift, @focus] Holy Fire; [target=mouseover,noharm,exists] Prayer of Healing; [help] Prayer of Healing; [harm] Holy Fire; Prayer of Healing
Vysvetlenie ako to funguje: pri alte PoH na mňa, pri shifte target focus a Holy Fire (pozn. toto som používal veľmi na shamanovi v PvP pri purge), mouseover heal PoH, target PoH, enemy Holy Fire, keď nikto v targete, tak PoH. Plus ďalšie macrá, ktoré tu nebudem lepiť, lebo by to bolo na dlho.
Takže môj štýl healovania je pomocou mouseover targetov, zvykol som si na to veľmi dávno, je to rýchle a pohodlné.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
wowhead.com
mmo-champion.com
arenajunkies.com
youtube.com
A inak google.com, kde si klikám na čokoľvek, čo sa mi zdá užitočné.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Fallen Ancients, perfektná guilda, výborný a ochotný kolektív, ale posledné 3 týždne je to pobiednejšie. Dosť ľudí pauzuje, aj keď na raid sa vždy zložíme. Nemám žiadny špecifický dôvod opúšťať guildu, len by som chcel skúsiť 25 raidy, ktoré ma aj na WotLK (síce ich bolo pomenej) vždy bavili a bola to väčšia výzva.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
SFU poznám už z Anthorie a už tam to bola guilda, s ľuďmi, ktorí vedia čo robiť a majú úroveň. Preto keď som zistil, že sú tu ľudia, s ktorými som niekedy pár rokov dozadu hrával, či už v BGs, alebo v arénach, alebo v nejakom dungu, tak to bola pre mňa nostalgia a chcel by som si ju zopakovať.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Kvôli väčšej výzve v raidoch (25-man), kvôli tomu, že je to aj guilda, ktorú som poznal už z AA a ľuďom, pri ktorých viem, že majú úroveň. Prakticky sa opakujem z predchádzajúcich otázok.
Koho znáte v <SFU> ?
Ešte z AA si pamätám nicky: Crafty, Morgulus, Beautysorrow, Tag, Kevan. Osobne som bol s Kevanom v guilde na AA predtým ako odišiel do SFU. Inak teraz na Twine nemám s nikým nejaký bližší kontakt, iba raz som bol so Sargerom BoT.
Co nám můžete nabídnout?
Prácu odvedenú na 100%. Nie som typ, čo len kecá a je bez nejakých výsledkov, snažím sa vždy makať naplno, ako to možnosti dovolia. Nechám si poradiť a vysvetliť, som síce niekedy tvrdohlavý, ale keď je niečo logicky odôvodnené, tak nemám problém v ničom ustúpiť. Hlavne ma baví kolektívna práca, kde je každý pre niečo potrebný.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno, mikrák mám ale iba notebookový.
Vypište svoje alty
Som bez altov, za tie roky mám odexpeného dosť a chcem už iba jednu postavu, ktorú si vyšperkujem raz možno do dokonalosti.

Napište nám něco o Vás:
Volám sa Martin. Pochádzam z dediny v blizkosti Nového Mesta nad Váhom. Študujem geodéziu v Brne. Vo voľnom čase hrávam futbal a divadlo. Nepohrdnem dobrým jedlom, pivom a páleným. Ako stesi všimli, nie som veľmi výrečný, ale nemienim kecať o ničom, vždy sa snažím rozprávať k veci.