Class/ main spec: Survival Hunter
Věk: 19
ItemLvL: 363 bez pvp itemov
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Temnorr#
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wowko hrajem 5 rokov. Začal som keď ešte bola na twine stará dobrá naxx sezóna, najlepšie obdobie. Strašne velký problém bol pre mňa vyexpiť level 20... Dobre že už vtedy bola aukcia postáv.. Na pár mesiacov som si dal prestávku, kvôli rodinným problémom. Znovu som začaľ hrať počas ICC. Expiť sa znova nedarilo, svoje útočisko som si našiel na Aukcí Postáv (znova). Od vtedy som pekne s worldom progressoval ICC 10 HC... Konečne prišiel cataclysm.
Váš raid time? Pondelok od 15:00 do 22:30, Utorok od 15:00 do 23:00.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Naxxík full, Ulduar 3 bossov

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://oi57.tinypic.com/wlr4hv.jpg DBM, Recount, Gatherer, Atlasloot, Bagnon.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Po prvý raz sa mi podarilo vyexpiť prvú postavu na level 85. Hurááááá (za týždeň som ju aj tak vymenil, za huntera). Od toho momentu keď som dostal huntera do svojich rúk, som si povedal: "Prečo som to len spravil, prečo som to vymenil za huntera?" Aukciu postáv som spammoval celý týždeň, no nik to nechcel... To znamenalo len jednu vec. Nechať si ho a zdokonalovať sa. 2 mesiace som trávil len na dummy a googly, Už si nepamätám aké stránky som už navštívil.. Buď maďarské, buď ukrajinské, fakt moc ich bolo... Na googly som bol až na 20 strane (Kto chodí na 20 stranu?). Ale, vyplatilo sa...
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Syndicate (rozpadnutá guilda), HoY (nevyhovuje mi RT), Warriors of Freedom (nevyhovuje mi RT)
Jak jste se dozvěděli o <SFU> : Cez world.
Proč chcete jít právě do <SFU> : Moj wowkársky sen bol vždy byť vo Vašej guilde. Dúfam, že sa ten sen splní ^^.
Koho znáte v <SFU> Nikoho

Co nám můžete nabídnout? Skúsenosti, DMG, Ochotu a o zábavu na TS bude postarané (pokial bude nálada

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano
Vypište svoje alty: Nemám
Napište nám něco o Vás: Volám sa Maťo, chodím ešte na strednú školu v Trnave. Záluby: Plávanie, bicyklovanie, basketball a wowko