Class/ main spec: Ret PvE / PvP
Věk: 19
ItemLvL: 344 (Vici weapon + bloodthirsty chesta)
Link na armory: Momentálně to někdo zDDoSoval, pak doplním.

FPS: To jednoznačně říct nejde. Průměrně ~100, na raidu neklesnu pod 50, takže pohoda.

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Jak dlouho hraju sám netuším, pár let už to bude.

Váš raid time? Jsem student a letos (tedy alespoň doufám

Definujte svůj PvE skill: Z odstavce, který jsem napsal o své "historii" vyplývá, že zrovna 2x zkušený PvEčkař nejsem. Možná má "troufalost" některé lidi rozesměje, ale já jsem ochoten to risknout.

Vypište svůj progress na Twinstaru: BH 25

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://oi59.tinypic.com/kbx5yh.jpg
Interrupt bar, Power Auras, PartyAbilityBars, Snowfallkeypress, TellMeWhen, Diminishing Returns, ExtraCD, LoseControl, DBM. Vesměs well-known addony, asi netřeba vysvětlovat.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Hraju reta už od TBC, takže o té classe něco málo vím.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: PvP guilda Refuge - PvP only, představoval jsem si to trochu jinak, ale to je asi můj zkreslený dojem z Arena-Tournamentu. Chtěl bych si zahrát i to PvE, ale jde mi hlavně o kolektiv a zábavu, vždyť je to přece jen hra ^^
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ptal jsem se toho mála lidí, co na serveru znám, která guilda je na tom dobře co se týče kolektivu a vyspělosti. Prošel si webovky..a jsem zde ^^

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Vždy, když jsem byl v nějaké guildě, šlo mi hlavně o kolektiv jako takový, o chování lidí a o zábavu. Hledám kolektiv, ve kterém vydržím po celou dobu svého působení na Twinu. Kolektiv, který se umí chovat ale zároveň má rád humor a umí se bavit.

Koho znáte v <SFU> ? Co jsem z nicků zatím viděl, tak znám asi jen Mortála.
Co nám můžete nabídnout? Těžká otázka, na kterou asi objektivně odpovědět nedokážu. Záleží na úhlu pohledu. Vím, že jako velké mínus bude považován fakt, že nemám až tak dobrý gear a hlavně neznám PvE cataclysmu. Na druhou stranu nejsem (snad

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Až na ty sluchátka jo, používám bedny.

Vypište svoje alty (stačí level 80): Nemám žádné alty.
Napište nám něco o Vás: Asi není nic, co by Vás nějak moc zajímalo. Takže takové basic info: Bydlím ve Valašském Meziříčí, kde studuju zdejší gympl, rád chlastám, sportuju a občas se snažím vytvořit nějaké video ve Vegasu/GoProStudiu.