Paddy - Paladin [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Merôx
Class:: Paladin

Paddy - Paladin [NEPRIJATY]

Příspěvekod Merôx » sob 04. dub 2015 0:14:54

Nick:Paddy (Můj normální nick je Merox, ovšem ten je zde obsazen)
Class/ main spec: Ret PvE / PvP
Věk: 19
ItemLvL: 344 (Vici weapon + bloodthirsty chesta)
Link na armory: Momentálně to někdo zDDoSoval, pak doplním. :D
FPS: To jednoznačně říct nejde. Průměrně ~100, na raidu neklesnu pod 50, takže pohoda. :)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Jak dlouho hraju sám netuším, pár let už to bude. :) Hrál jsem hlavně WotLK a to na mnoha serverech. Vždy jsem se ubíral spíše PvP směrem, ovšem z WotLKu mám a sebou i pár raidů: LoD/Bane; Herald of the Titans a jiné. Cata hraju +/- rok (wowcircle, monsterwow, Arena-Tournament), ale o PvE jsem se zatím bohužel nezajímal.

Váš raid time? Jsem student a letos (tedy alespoň doufám :D ) budu maturovat, takže toho času moc nebude. Ale najít si ty 2-3 hodiny si na raid problém není. :)

Definujte svůj PvE skill: Z odstavce, který jsem napsal o své "historii" vyplývá, že zrovna 2x zkušený PvEčkař nejsem. Možná má "troufalost" některé lidi rozesměje, ale já jsem ochoten to risknout. :D Nemá smysl tu psát, jak jsem high-skilled PvE hráč, jelikož by jste na první raidu zjistili, že nejsem. :D PvE na cata jsem nikdy nehrál. Hlavní důvod byl asi ten, že jsem cata začal hrát až na high-endu (HC DS) a bylo dost obtížné se někam zařadit, jelikož všechny guildy na výše zmíněných serverech (samozřejmě krom AT) byly plné. Na WotLKu jsem začal jako PvPčkař a přešel tak i na cata. O PvE jsem se vlastně začal více zajímat až na Twinstaru, kde jsem dostal 85 holy/ret paladina od kamaráda. Chápu, že tato situace pro mě není úplně příznivá, ale snad o sobě můžu říct, že nejsem úplný idiot a taktiky bych se dokázal naučit jako každý jiný. V minulosti (WotLK) jsem PvE hrál a progressnul jsem co se dalo. :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: BH 25 :D

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://oi59.tinypic.com/kbx5yh.jpg

Interrupt bar, Power Auras, PartyAbilityBars, Snowfallkeypress, TellMeWhen, Diminishing Returns, ExtraCD, LoseControl, DBM. Vesměs well-known addony, asi netřeba vysvětlovat. :)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Hraju reta už od TBC, takže o té classe něco málo vím. :) O cata PvE toho ovšem nevím tolik, takže tam už jsem googlil. :) Je to nejrychlejší způsob jak zjistit, který talent build je lepší a proč etc. Tím si jistě každý prošel. :)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: PvP guilda Refuge - PvP only, představoval jsem si to trochu jinak, ale to je asi můj zkreslený dojem z Arena-Tournamentu. Chtěl bych si zahrát i to PvE, ale jde mi hlavně o kolektiv a zábavu, vždyť je to přece jen hra ^^

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Ptal jsem se toho mála lidí, co na serveru znám, která guilda je na tom dobře co se týče kolektivu a vyspělosti. Prošel si webovky..a jsem zde ^^ :D

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Vždy, když jsem byl v nějaké guildě, šlo mi hlavně o kolektiv jako takový, o chování lidí a o zábavu. Hledám kolektiv, ve kterém vydržím po celou dobu svého působení na Twinu. Kolektiv, který se umí chovat ale zároveň má rád humor a umí se bavit. ;)

Koho znáte v <SFU> ? Co jsem z nicků zatím viděl, tak znám asi jen Mortála.

Co nám můžete nabídnout? Těžká otázka, na kterou asi objektivně odpovědět nedokážu. Záleží na úhlu pohledu. Vím, že jako velké mínus bude považován fakt, že nemám až tak dobrý gear a hlavně neznám PvE cataclysmu. Na druhou stranu nejsem (snad :D ) úplný braindead. Jako PvPčkař mám samozřejmě nabindováno vše podstatné a macra jsou pro mě povinnost, bez nich si hru už představit nedokážu. Vesměs mouseover macra na HoP/LoH/Sac/Cleanse/Freedom. Focus Repe/HoJ je taky samozřejmost, ovšem využitelnost těchto spellů oproti např. HoPku nebo LoHku je dost mizivá. :)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Až na ty sluchátka jo, používám bedny. :D Ale ozvěnu nemám, sám jsem na to dost alergický. :D

Vypište svoje alty (stačí level 80): Nemám žádné alty.

Napište nám něco o Vás: Asi není nic, co by Vás nějak moc zajímalo. Takže takové basic info: Bydlím ve Valašském Meziříčí, kde studuju zdejší gympl, rád chlastám, sportuju a občas se snažím vytvořit nějaké video ve Vegasu/GoProStudiu.
Pronet
[ Class Leader ]
Class:: Warlock

Re: Paddy - PvE/PvP Ret ^^

Příspěvekod Pronet » sob 04. dub 2015 10:39:06

Nějaké barvičky, trošku to vylepšit se ti nechce?

První otázka kterou ti položím. Dáš na první dojem?
mellysko
[ SFU Clen ]

Příspěvekod mellysko » sob 04. dub 2015 10:42:15

Jelikož nefungují ty armory tak ti nemá jak co vytýkat takže jednoduchá otázka :
Co je zde na twinstaru na r3 buglé a ovlivňuje to gameplay ?
I'm not racist, I hate all equal
Just Jump On CD
Merôx

Příspěvekod Merôx » sob 04. dub 2015 12:14:56

Pronet píše:Nějaké barvičky, trošku to vylepšit se ti nechce?

Pokud to je problém takto, klidně to předělám. Psal jsem to v noci, takže tam možná bude i pár chyb. :D Barvy jsem tam nedával proto, že mi ta přihláška (nebo obecně jakýkoliv text) potom přijde pak až moc přeplácaná/ý.

Pronet píše:První otázka kterou ti položím. Dáš na první dojem?

Ne. :) Neříkám, že není možné, aby první dojem byl správný, nicméně na něj opravdu nedám. A to z prostého důvodu: Člověk mi něco řekne např. v afektu nebo jen tak ze srandy případně ironicky a já ho nemusím hned pochopit. Když bych to nepochopil a řídil se pak podle toho, co daný člověk řekl v té a té situaci a jaký na mě udělal dojem, to by asi nebylo úplně OK. ;) První dojem může být správný, ale většinou je třeba tu danou osobu lépe poznat a zjistit, jestli byl ten dojem správný a nebo ne. ^^

mellysko píše:Co je zde na twinstaru na r3 buglé a ovlivňuje to gameplay ?

Nejsem zrovna jeden z těch, co by počítali co jde a co ne. Dost divný proc Divine Purpose a Exorcismu co všichni tak strašně hlásili bych připisoval spíše RNG než nějakému bugu. U retriny funguje dost špatně Eternal Glory (u holy nevím, ale to bude asi stejné) ale to v PvE až tak využitelné není. Někdo mi říkal, že je divný přepočet mastery, ale to jsou takové ty řeči a.k.a "jedna paní povídala". Jak jsem psal na začátku - nikdy jsem nebyl z těch, co počítají každý spell. :) Jinými slovy - nevím. :)
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 15. dub 2015 19:08:44

zítra test raid 18:00 napiš na nick dropluk
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Merôx

Příspěvekod Merôx » čtv 16. dub 2015 22:28:28

Chtěl bych se omluvit za nepřítomnost - a i za takto pozdní omluvu. Byl jsem v nemocnici kvůli pooperačním vyšetřením a domů jsem přijel v 10 hodin večer. Bohužel jsem to ani nevěděl předem, jelikož mi zavolali dnes v 11 hodin odpoledne, že se mám dostavit do Brna na vyšetření. Ač jsem auto honil co se dalo, bylo to prostě na dýl. :( Tímto se tedy omlouvám.. :|
Azzinoth
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Azzinoth » pát 17. dub 2015 5:26:37

Čo narobíš ... Ďalšie ID už budeš snáď ready.
Azzinot - Balance/Restoration/Feral Tank/Feral DPS DRUID ala transformeris -.-
Azzitwo - PvP Druid Incoming
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 17. dub 2015 6:46:13

ok repete příští čtvrtek, nech si volná id na bot, bwd a TOtFW v 17:50 se přihlaš na nick Dropluk
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Merôx

Příspěvekod Merôx » pon 20. dub 2015 18:42:23

Chtěl bych se omluvit a tímto i přihlášku stáhnout. Díky vyšetření se ukázalo, že musím na další operaci a vůbec netuším, jak dlouho budu v nemocnici a kdy se dostanu k počítači. :( Tímto bych se chtěl omluvit za čas, který jste u této přihlášky strávili a popřát Vám hodně štěstí v budoucím progressu Firelands. Doufám, že tohle nebude bráno nějak moc negativně. :)

Ještě jednou sorry. ;)
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » pon 20. dub 2015 19:56:08

Dobrá, tak tedy LOCK a já ti taktéž přeji hodně štěstí, aby ses dal co nejrychleji dohromady
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”