Class/ main spec: Survival Hunter
Věk: 21 let
ItemLvL: PVE 351 momentalne (pouze pve

Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... is&cn=Ojan
FPS: 45
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Wow hraju přibližně 8 let, hrál jsem na Equilibrium, byl jsem tam jeden z nejlepších hunterů, pak na Monsteru,Ice-wow..
Váš raid time? Bohužel u mě je to takové, že mam nepravidelné služby v práci takže jak kdy, ale teď už by to melo byt 4 dny práce 4 dny volno, jinak chodím na 12 hodinovky 7-19 19-7... Prostě jak se to vyvrbí ..

Definujte svůj PvE skill: Dole mám všechno na normal .. BWD,BoT,ToTFW... Halfus HC,Atramedes,Chimereon,Valiona HC ..
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit) Na Twinstaru hraju už od začátku Cata, jinak jsem hrála na Ice-wow za Paladina,Huntera, a Mage.. Taktiky znám tak jak Rivii ..

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=2wqa982 ... TViYSHtlBc ... Takže DBM je na raidy, Recount na DMG a Heal .. Jinak Carbonite používám hlavně kvuli mapě. Atlas loot na lootu všech low bossů.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Huntera hraju už dlouho, byla to prakticky moje první postava, jinak používám google, a lidi které znám

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: U Ali to byla Atlantida, skládali sme s Rivii raidy, ale každej se na to vyprdl, a my neměli sílu na to je k tomu dohánět.. Teď jsme v Gloria Victoria ale nedostáváme se na žádný raidy.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Z worldu když psal Bohus že příjmáte nový lidi.
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Byl jsem informován na TS od Bohuse že tu nejsou namachrovaný lidi, a pohodovej kolektiv ..

Koho znáte v <SFU> ? Bohus
Co nám můžete nabídnout? komunikativnost, loajalnost a spolupraci
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? ano, mám i MMBLE.
Vypište svoje alty (stačí level 80): u Aliance mám pouze tuto postavu (Huntera)
Napište nám něco o Vás: je me 21 (poradne to nevi ani moje pritelkyne