FROSTBOLTKA - mage [NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Firemageka
Class:: Mage

FROSTBOLTKA - mage [NEPRIJATY]

Příspěvekod Firemageka » ned 19. dub 2015 20:08:48

Nick: Frostboltka
Class/ main spec: Mage/Fire
Věk: 19 let
ItemLvL: 345 (Itemy jsou jen a pouze na PvE)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... rostboltka
FPS: Stabilních 60

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Má WoW historie sahá až do dob, kdy byl v čele Archimonde a Illidan. Tím, že hraju od TBC samozřejmě neříkám, že jsem nějaká "WoW veteránka", ale nějaký ten pátek už se tady pohybuji. :)

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí: - 7:00 do 12:00 poté cirka 14:00 až do sleep (tzn. pozdní hodiny ranní) Po - Pá (to samé) :)

Definujte svůj PvE skill: Hraji prakticky jen PvE, vždy jsem byla spíše na PvE, než na PvP, tak se skromně označím za celkem slušnou PvE hráčku. :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: BoT - 3/4
BWD - 4/6
BH - 1/1
Bohužel jsou to jen 10 man. Chodila jsem to jen s worldem, takže bohužel žádán sláva. Ale tomu jistě rozumíte. :)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=a09zwy&s=8#.VTPpoSG8PGc
Předem bych se chtěla omluvit, že jsem Vám neposlala fotku z Raidu, jelikož jsem si nic během raidů nescreenovala a teď mám čerstvé ID, tak snad sami uvidíte mou schopnost. :) Jinak samozřejmě používám Omen a DBM (Bez DBM ani ránu)

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Fire mága hraji už nějaký ten pátek a při skládání talentů apod. vycházím ze zkušeností a vlastních zážitků. :) Nemá smysl Vám sem linkovat něco, co najdu někde na internetu, protože na internet se můžete sice inspirovat, ale kopírovat od někoho je zbytečný.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Já jsem Guildu na Twinstáru doposud nevyhledávala. Až teď na World chatu jsem se dozvěděla, že je možné nechat si u Vás přihlášku, tak mě tady máte.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> Viz. co jsem psala v předchozím dotazu. World Chat. :)

Proč chcete jít právě do <SFU> Kvůli dobré pověsti Guildy, dobrému kolektivu, kvalitnímu raidování a rozvíjení se. :)

Koho znáte v <SFU> Obávám se, že nikoho. Potkávám sice hráče z Vaší Guildy, ale nikoho jsem nekontaktovala ani nenavazovala kontakt.

Co nám můžete nabídnout? Skvělou náladu, dobrý přístup, komunikaci, přizpůsobím se časově, naplním GB surkami a lektvary a snad se ještě něco najde jak budu užitečná. :)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Požívám a mikrofón mám. :)

Vypište svoje alty (stačí level 80): 85 lvl Tank/fury - Pacifista 355il. :)

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jsem slečna, která je na vysoké škole. Chodím občas do fitness na výpomoc. Jsem přátelská, komunikativní, vstřícná a občas i zábavná. Nevadí mi ani sexuální narážky co se týče v raidu na TS, MB apod. ale jen s určitou mezí. :) Mohla bych Vám tady napsat pomalu životopis, ale ukončím to asi takhle. :) Tak snad se Vám to co jsem napsala bude líbit a co nejdříve napište. Děkuji.
Segnal
Class:: Hunter

Re: Fire-magička (Přihláška)

Příspěvekod Segnal » pon 20. dub 2015 4:08:37

Firemageka píše:Nevadí mi ani sexuální narážky co se týče v raidu na TS, MB apod. ale jen s určitou mezí. :)

Pro. Ďakujem.
“My dinner is still in the woods.”
Mortal
Class:: Paladin

Příspěvekod Mortal » pon 20. dub 2015 9:23:27

Jestli nezná Sargera dejte ji inv.

Proč nemáš bindy a byl by pro tebe problém si je pořídit ?
Proč máš dps metr uprostřed obrazovky ?
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » pon 20. dub 2015 9:35:49

PROTI, ženy nebereme jsme 4% guilda

Jak dlouho hrajes:
-bez pauzy wow?
-primo tohoto maga(postavu)?¨
-wow obecne?
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » pon 20. dub 2015 9:48:35

Reaguji na "Craftyho". Pokud neberete ženy, tak nemá cenu odpovídat na vaše další otázky. Nevím co proti nim máte, každopádně je to Vaše Guilda, tím pádem Vaše věc. Mějte se famfárově a snad na změny časem změníte názor. Alespoň děkuji za přečtení přihlášky.
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pon 20. dub 2015 10:23:21

pokud se nenaučíš poznat kdy tě nekdo trolí tak to u nás budeš mít hodně těžký :D
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » pon 20. dub 2015 10:26:03

Myslím, že by bylo vhodnější mě začít "trollit" až po dokončení pozvánky. Crafty bohužel neznám, tak jeho humor prozatím nechápu. :) Pokud to bylo myšleno jako sranda, tak dobře beru zpět. :)
Yoslin
Class:: Shaman

Příspěvekod Yoslin » pon 20. dub 2015 13:42:25

Jestli budeš startovat takhle po každým trollovi v guildě tak jooo vemte jíí aspon bude sranda... Na to že si ženská teda ta přihláška odfláknutá až hamba... :roll:

BTW. a to fakt nezná Sargera??? To je divný ne? :D
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » pon 20. dub 2015 18:03:03

Opravdu ho neznám! Jediné co znám, tak bývalý server na TBC tak 6 let zpátky "Narnias a Sargeras", ale to asi mluvíme každý o něčem jiném. :)
Pronet
[ Class Leader ]
Class:: Warlock

Příspěvekod Pronet » pon 20. dub 2015 18:18:48

Mě nějak přihláška nenatchla (dost odfláklé - přesně jak psala Yoslin) a osobně čekám až odpovíš na otázky, které ti položil Mortál.
BeeWay
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight

Příspěvekod BeeWay » pon 20. dub 2015 19:54:16

Ahoj, psala jsi, že jsi doposud guildu nehledala, ale nyní jsi v guildě <Aurora>, tak bych rád znal důvod odchodu z této guildy prosím?
Obrázek
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » pon 20. dub 2015 19:59:05

Potvrdzujem, nemám tušenia kto to je.... :D tj divné.... :D

Prosím, poodpovedaj na otázky položené vyžšie, nech sa aj niekam posunieme.

- Aký je tvoj najväčší úspech v hre?
- Čo považuješ za svoj najväčší úspech v živote?
- kde sa vidíš o rok? Osobne, profesionálne, herne......
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » úte 21. dub 2015 7:05:13

Píšeš že hraješ od dob TBC... Zde na twinstaru? Jestli ano... To za celou dobu což je nějakých 5let jestli dobře počítám si nebyla v žádné guildě? Celou dobu hraješ za tohoto maga? Nebo si měla jiné postavy? Popřípadě jaké a nicky ;)
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 9:17:39

Proč nemáš bindy a byl by pro tebe problém si je pořídit ?
Bindů moc nemám, na magičku jsem je nikdy až tak nepotřebovala, protože ta rotace se víceméně nemění a není tak těžká abych si to 10 10ti prstama nestačila odklikat. Byla jsem na brigádě jako účetní nějaký ten pátek a umím celkem svižně psát, tak to všechno zvládám. Kdyby byl nějaký problém a nestíhala jsem, hned bych si začala dělat bindy, ale nehraji PvP tak mi to přišlo celkem zbytečné. :) Když se Vám něco nebude zdát, kidně mi napíšete a já se pokusím ty bindy nějak vyřešit. :)

Proč máš dps metr uprostřed obrazovky ?
Na to je jednoduché vysvětlení. Linkovala jsem Vám obrázek z panáka, kde to nestahuji ke stranám jako to dělám na Bossovi, nebo celkově v raidech. Automaticky se mi spawnují addony doprostřed obrazovky a já je pak stahuji ke stranám. :)

Jak dlouho hrajes:
-bez pauzy wow?

Bez pauzy jsme hrála asi tak 3 roky, pak jsem přestala. Pak zase začala a hraji do teď. Už si ani nepamatuju, proč jsem přestala hrát, ale asi to mělo nějaký vážnější důvod, protože jinak bych určitě nepřestala. :) Nebo jsem jen byla hloupá a nechala si ujít krásy herního světa. :P :)
[color=#BF8040]-primo tohoto maga(postavu)?[/color]
Mága hraji tak 2 roky. Víceméně v kuse. Chvíli jsem hrála PvP, ale povětšinou spíš PvE. Ne, že by mě PvP nebavilo, ale taktizovat a burstit bosse je pro mě zábavnější. :)
-wow obecne?
Wow Obecně hraji už dlouho. Zase nemůžu úplně na dni říct jak přesně, ale 5 let to bude určitě. :) Řekla bych, že i něco přes. :P

Ahoj, psala jsi, že jsi doposud guildu nehledala, ale nyní jsi v guildě <Aurora>, tak bych rád znal důvod odchodu z této guildy prosím?
Re: Nyní jsem v Guildě Aurora a to z jednoduchého důvodu a to je ten, že jsem potřebovala portnout kamaráda a sháněla jsem nějkou Guildu s levele 25. Důvod odchodu z této Guildy je celkem irelevantní. :)

- Aký je tvoj najväčší úspech v hre?
Přesně ti nedefinuji můj největší úspěch ve hře. Já beru jako např. složení bosse na HC apod. jako celkem pěkný úspěch. Jinak ti asi neřeknu můj dosavadní nějvětší úspěch,
- Čo považuješ za svoj najväčší úspech v živote?
Jako největší úspěch považuji záchranu tonoucího člověka. Je to celkem dech beroucí vzpomínka, každopádně pomoci druhému, navíc v takové situaci beru jako největší úspěch. :)
- kde sa vidíš o rok? Osobne, profesionálne, herne......
O rok? O rok se vidím osobně pořád stejně. :) Budu sice o rok starší, ale pořád na vysoké škole, tak se to nijak extra nezmění. Profesionálně? Člověk se zlepšuje každým dnem , tak kdo ví. :) Třeba už za rok budu top magička na serveru, necháme se překvapit. :) Herně? Jak jsem psala, asi tak. :*
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » úte 21. dub 2015 9:38:15

A odpovědi na mé otázky?? :o
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 10:01:44

Píšeš že hraješ od dob TBC... Zde na twinstaru? Jestli ano... To za celou dobu což je nějakých 5let jestli dobře počítám si nebyla v žádné guildě? Celou dobu hraješ za tohoto maga? Nebo si měla jiné postavy? Popřípadě jaké a nicky ;)

Nehraji zde na Twinstáru od začátku. :) Jako první server kde jsem hrála, byl Narnias a Sargeras. :P Byla jsem v Guildách. :) Hrála jsem na hordě, jméno postavy natureforcka a byla jsem v Guildě Beasts of Twilight a ještě v jedné ale to už si nepamatuji :) :* Hrála jsem hodně na pacifistovi, postava mého bratra. :* Měla jsem tady i více postav, ale pak jsem je prodala, když jsem přestala na tu chvíli, než jsem se zase vrátila k Wow. Nicky si už ani nepamatuji, myslím že to byla Immortalka a Shadowstepka :) :*
Proudmoure
Class:: Rogue

Příspěvekod Proudmoure » úte 21. dub 2015 10:04:09

Radím ti, seznámit se se Sargim, jinak budeš s ním mít problémy po případném příchodu do guildy :D :D jinak přihláška mohla být napsaná lépe, aspoň nějaké barvičky. I já jsem to udělal trochu barevně, aby to nebylo jen tak :D
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 10:06:27

Proč probémy?! :D V životě jsem ho neviděla, neslyšela o něm a nepotkala ho ve hře asi, nebo jsem si ho nějak nevšimla. :) Nick ve hře: Sargera? :)
Proudmoure
Class:: Rogue

Příspěvekod Proudmoure » úte 21. dub 2015 10:17:51

Firemageka píše:Proč probémy?! :D V životě jsem ho neviděla, neslyšela o něm a nepotkala ho ve hře asi, nebo jsem si ho nějak nevšimla. :) Nick ve hře: Sargera? :)

Nick ve hře Sarger, tak to se pak neboj, že ho nepoznáš :D . A neber to tak, že jako problémy, jako takové. Ale však to zažiješ možná. I když přihláška "neúspěšná) pro mě, tak bych tě chtěl vidět, řádit na raidu :D PRO
ziarovka
[ SFU Clen ]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ziarovka » úte 21. dub 2015 11:34:55

Po tom co sem si to tu prečetl mam pocit že si malinko agresivní (nevim či je to dobré nebo zlé ) ale dejme tomu že na test raidu bych te taky rad videl.(i když se bojim jak dlouho za tu postavu hraješ a maš tak malej prores jo vím je to world a sou lidi co skladaji často i full clear world raidy nebo gildy hledaju na doplneni guild runu. Sem Pro test raid at ukažeš co v sobe máš.
Obrázek
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » úte 21. dub 2015 12:26:25

Já jsem bývala v 19cti taky lehce agresivní a arogantní a co ze mě ted vyrostlo... Hodná, milá, usměvavá, neprotivná madmazéééle :D
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 13:59:44

[color=#FFBF00]Dobrý den. Koupil jsem postavu Frostboltka od jisté hráčky a byl jsem informován, že si zde podala přihlášku. Jinak jméno frostbolka, bylo po zakoupení charu změněno na "vyhulkunda". Má cenu si zde u Vás podávat novou přihlášku? Za vstřícnost a rychlé jednání předem děkuji.[/color] :geek:
BeeWay
[ SFU Clen ]

Příspěvekod BeeWay » úte 21. dub 2015 14:05:35

Nodejme tomu že komunikuješ, to je klíčové, u mě máš malé + , ale ještě nevíme jak jsi na tom ohledně Theorycraftu, takže bych byl rád kdyby se na tebe někdo podíval a vyspovídal tě, já se ohledně mága přiliš neorientuji.
Obrázek
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » úte 21. dub 2015 14:07:37

Rozhodne si podaj svoju novú prihlášku. Ale rovno ti píšem že s takým nickom som bez ohľadu na to čo v prihláške bude rozhodne PROTI
Naposledy upravil(a) Sarger dne úte 21. dub 2015 14:09:50, celkem upraveno 1 x.
BeeWay
[ SFU Clen ]

Příspěvekod BeeWay » úte 21. dub 2015 14:09:38

No koupená psotava se mi zrovna nelíbí, ale třeba to ovládáš, byl by jsi připadně ochoten změnit nick na nějaký řekněme *normálnější* ?
Obrázek
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 14:12:14

Pokud budu přijat a nebudete souhlasit souhlasit s tímto "bizarním geek nickem", pak jsem schopný opatřit si 100* a jméno změnit. :)
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 14:13:28

Ale pokud budete souhlasit, tak během toho výběrového řízení si ho ponechám, abych nedělal ukvapení závěry, jako bych byl dávno přijat. Souhlasíte? :)
Segnal
Class:: Hunter

Příspěvekod Segnal » úte 21. dub 2015 14:15:11

Proti.
“My dinner is still in the woods.”
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » úte 21. dub 2015 14:15:41

Ten nick nieje žiaden "bizardne geek"... Je sprostý, neslušný, a jednoznačne v rozpore s pravidlami serveru (to že na to srv kašle je druhá vec) a v tvojom záujme, to urob hneď ;)
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 14:20:11

Nikde v pravidlech není, že si hráč nemůže dát neslušný nick.
Yoslin

Příspěvekod Yoslin » úte 21. dub 2015 14:30:12

Firemageka píše:Nikde v pravidlech není, že si hráč nemůže dát neslušný nick.

V pravidlech serveru to je... A to vím moc dobře :lol:
Firemageka

Příspěvekod Firemageka » úte 21. dub 2015 14:33:48

Určitě to není nic na zabanování. :)
ziarovka
[ SFU Clen ]
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ziarovka » úte 21. dub 2015 14:34:34

v tomto pripade sem pro Close prihlášky. v Pripadne zaujmu si podej novou pod svoji identitou.
Obrázek
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » úte 21. dub 2015 14:37:46

NEPRIJATY

V podani vlastni nove prihlasky ti branit nemuzeme
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”