Class/ main spec: Mage/Fire
Věk: 19 let
ItemLvL: 345 (Itemy jsou jen a pouze na PvE)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... rostboltka
FPS: Stabilních 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Má WoW historie sahá až do dob, kdy byl v čele Archimonde a Illidan. Tím, že hraju od TBC samozřejmě neříkám, že jsem nějaká "WoW veteránka", ale nějaký ten pátek už se tady pohybuji.

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí: - 7:00 do 12:00 poté cirka 14:00 až do sleep (tzn. pozdní hodiny ranní) Po - Pá (to samé)

Definujte svůj PvE skill: Hraji prakticky jen PvE, vždy jsem byla spíše na PvE, než na PvP, tak se skromně označím za celkem slušnou PvE hráčku.

Vypište svůj progress na Twinstaru: BoT - 3/4
BWD - 4/6
BH - 1/1
Bohužel jsou to jen 10 man. Chodila jsem to jen s worldem, takže bohužel žádán sláva. Ale tomu jistě rozumíte.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: http://tinypic.com/view.php?pic=a09zwy&s=8#.VTPpoSG8PGc
Předem bych se chtěla omluvit, že jsem Vám neposlala fotku z Raidu, jelikož jsem si nic během raidů nescreenovala a teď mám čerstvé ID, tak snad sami uvidíte mou schopnost.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Fire mága hraji už nějaký ten pátek a při skládání talentů apod. vycházím ze zkušeností a vlastních zážitků.

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Já jsem Guildu na Twinstáru doposud nevyhledávala. Až teď na World chatu jsem se dozvěděla, že je možné nechat si u Vás přihlášku, tak mě tady máte.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> Viz. co jsem psala v předchozím dotazu. World Chat.

Proč chcete jít právě do <SFU> Kvůli dobré pověsti Guildy, dobrému kolektivu, kvalitnímu raidování a rozvíjení se.

Koho znáte v <SFU> Obávám se, že nikoho. Potkávám sice hráče z Vaší Guildy, ale nikoho jsem nekontaktovala ani nenavazovala kontakt.
Co nám můžete nabídnout? Skvělou náladu, dobrý přístup, komunikaci, přizpůsobím se časově, naplním GB surkami a lektvary a snad se ještě něco najde jak budu užitečná.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Požívám a mikrofón mám.

Vypište svoje alty (stačí level 80): 85 lvl Tank/fury - Pacifista 355il.

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jsem slečna, která je na vysoké škole. Chodím občas do fitness na výpomoc. Jsem přátelská, komunikativní, vstřícná a občas i zábavná. Nevadí mi ani sexuální narážky co se týče v raidu na TS, MB apod. ale jen s určitou mezí.