Class: Hunter
Spec: Survival
Vek: 20
ItemLVL: 360
ARMORY
FPS: dostačujúce
Ako dlho hrám WoW:
WoW hrám takmer 10 rokov, ešte od Classicu. Pobehal som mnoho serverov, niektoré si už nepamätám ani keď počujem ich názov...Aktívne som si občas zahral na ofi (keď bola chuť a peniaze za odovzdaný papier v detstve

Môj raid time:
Víkend - neobmedzene...počas týždňa všetko záleží či musím/nemusím zaskakovať v robote apod...
Môj PvE skill:
Orientujem sa vo svojej aj iných classách...
V raide som pohyblivý a všímavý, nestrácam čas (všetko na binde)...
Mám osvojenú vlastnú rotáciu a pohotovo reagujem na vzniknutú situáciu...
Twinstar Progress:
BoT HC: Halfus | Valiona
BwD HC: Full
ToTFW HC: -
ScreenUI + Addony:
ScreenUI bez Hotkeys(Hide)
ScreenUI s Hotkeys
Addony:
DBM - klasický Deadly Boss Mod
Bartender - úprava barov
OmniCC - číselné znázornenie CD priamo na spelle
ExtraCD - zobrazuje proc/CD trinketov a spellov
Recount - meter
+ blbostičky typu WIM, AddonManager atď
Zdroje informácií:
WoW - väčšinou battle net fórum..
Class - vlastné skúsenosti
Guildy:
Vyšeptalí pardalové -> neschopné vedenie
Source of Divinity A -> hádka s GuM
The Genesis -> hrál som na ofi, bol som neaktívny
Ako som sa dozvedel o SFU:
Od kamaráta cez skype...
Prečo SFU:
Tak ako je prihláška hráčova vizitka, tak je guild web vyzitka pre guildu...guilda, ktorá chce niečo dosiahnuť a chce byť jedna z najlepších si dá záležať aj na webe -> takáto guilda (ako vy) nemôže byť flákač...
Koho poznám v SFU:
Nikoho.
Čo môžem ponukúť:
Kvalitnú a snaživú hru z mojej strany, pohodového a dochvíľneho hráča ochotného v prípade progressu potiahnuť až do rána...(ak bude mať raid parta chuť)-
TS3 + Miktofón:
Mám, používam.
Alti:
Na ALI žiadny - altov na horde už dlhšiu dobu nehrávam.
Niečo o mne:
Volám sa Ľubomír (väčšinou ma oslovujú Ľubo, Ľuboš), mám 20 rokov, som pracujúci človek, mám rád PC hry - hrávam: WoW, CS:GO/1.6, LoL, WoT a občas onlinenovku (Travian). Rád si zahrám športu všetkého druhu od letného tenisu, basketu až po zimné lyžovanie...rád počúvam hudbu väčšinou všetkého typu ale ľudovky alebo metal by sa u mňa nenašiel...Semtam keď sa precením ideme na turistiku a potom keď večer ležím tak toho ľutujem jak ma všetko bolí