Class/ main spec: Paladin / Holy
Věk: 18
ItemLvL: 355 bez pvp itemů
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Resolved
FPS: 60
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraji +- 9 let kdy začátky byly spíše zaměřeny na PvP. Aktivně PvE hraji řekněme 6 let kdy jsem se začal zajímat o raidy na The Burning Crusade datadisku na patchi 2.4.3. Servery na kterých jsem hrál PvE jsou Sargeras ( http://www.onlinegamers.cz, server kde dříve působilo 50% adminů apod. právě tady z Twinstaru, než se rozhodli založit si svůj ), WoTLK jsem převážně odprogressoval právě tady na Twinstaru s přestávkami na Anathemě. Cataclysm jsem odprogressoval celý na Normal i Heroic (Bastion of Twilight, Throne of the Four Winds, Blackwing Descent, Firelands) vyjma Dragon Soulu na serveru Ice-online, který teď přichází o hodně lidí kvůli dlouho trvající Firelands sezóně. Jak jsem si ale všiml tak taktiky zde na Twinstaru jsou o dost detailů odlišné což mě právě táhlo k tomu si zkusit něco co už dávno odprogressované mám, ale právě kvůli těmto detailům mi to přijde zajímavé, asi takto jsem se právě dostal zpět na Twinstar.
Váš raid time?
Pondělí od 17:00 do 23:00, Úterý od 18:00 do 23:00.
Definujte svůj PvE skill:
Paladina zejména Holy hraji už nějakou tu dobu, řekněme že od WoTLK Ulduar patche až do teď. S Protection mám menší problém, protože tank jako takový co se týče všech class mi nepadl do oka a ani do rukou, právě proto bych chtěl napsat sem, že mám "UNDER CONSTRUCTION" Retri za kterého nemám problém vůbec točit s nějakým slušným equipem. Dále co se týká DPS a HEALů ostatních class, které prozatím expím jsem schopný hrát v podstatě za vše nejlépe za Shamana ( můj starý main ), a ARMS Warriora.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Můj progress na Twinstaru se nějak zasekl poté co guilda s kterou jsem přešel zpět na Twinstar přestala fungovat a skončil jsem se slainem 4/4 BoT N, 1/5 BoT HC, 6/6 BWD N, 2/2 TotFW.
Jak už jsem psal na Ice-Online s progressem jsem byl na tom následovně -> BoT N/HC - 5/5, BWD N/HC - 6/6, TotFW N/HC - 2/2, Firelands N/HC - 7/7.
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

AtlasLoot - Kdo by se nepodíval a nebyl si jistý kde, co padá.
ButtonFacade + Masque - Aby Bartender nevypadal tak obyčejně.
Healbot - Tento addon většinou používám u Holy Paladina z toho důvodu že mi vyhovuje mít nabindovanou myš. Jinak občas přehazuji na Grid, který používám u ostatní heal class.
Mik's Scrolling Battle Text - Přijde mi lepší než klasický Blizzard text, kde pomalu přes zelený spam nevidíte kde, co a jak je.
Recount - Rád se podívám na raid dmg, dps nebo healing většinou si s tím hlídám overhealing s kterým občas bojuji u Holy Paladina.
Power Auras Classic - Používám u bossů, kteří dávají debuff při kterém jsem nucen odběhnout od raidu apod. Nastavený mám timer, popř. stacky.
Deadly Boss Mods - K tomu snad nemusím nic dodávat.. základ pro PvE hráče.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Většinou samouk a pokud jsem si někdy nebyl jistý např. staty a spelly jestli se v daném fightu, chvíli vyplatí tak jsem se koukl na nějakou guidu, rady z officiálních serverů, popř. na nějaký specifický boss fight.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
F U R Y - V této guildě jsem na Twinstar Cataclysm začínal. Po nějaké době začali být hráči neaktivní, nebo je přešla chuť progressovat z toho důvodu jsem odešel.
I See Dead Pixels - V této guildě ještě momentálně jsem ale už jsem rozhodnutý o odchodu. Důvod proč jsem do této guildy šel je takový, že guilda začala skládat 25-man raid, kde se logicky nováček na tomhle patchi může snadno a v celku rychle sehnat equip. Akorát že tyto 25-man raidy se skládali řekněme tak 3 týdny a pak už se přestalo a přešlo se zpět k 10-manům do kterých jsem se posledních několik ID nedostal.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
World Channel
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Hledám skvělý kolektiv, lidi se kterýma by se dalo pokecat i o něčem jiném než o hře a hlavně lidi s mozkem, kteří v raidu umí přemýšlí. V to doufám ve vaší guildě.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Můžu vám nabídnout svoje zkušenosti z raidů současného patche, i když mám občas výpadky, protože je to nějaký ten Pátek co byl na předešlém serveru kde jsem hrál 4.0.6a patch (obsahově). Také vám můžu nabídnout tipy, triky a taktiky pro nadcházející season Firelands.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano používám TeamSpeak 3 a mám i mikrofon se sluchátky.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Bohužel zatím nemám alta od 80+ ale zlehka pomalu expím.