Peterk - ELE Šaman[TEST/POHOVOR/PRIJATY]
Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader
Peterk - ELE Šaman[TEST/POHOVOR/PRIJATY]
Nick: Peterk
Class/ main spec: Šaman ELE
Věk: 44
ItemLvL: 365
Link na armory: http: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Peterk
FPS: 100
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraju 6 let. Začal jsem tady na Twinstaru (první seznámení s wow) na wotlku, kde jsem vyexpil Šamana na 80 lv a po rozpadu guildy Rodina jsem Twin opustil (asi 1,5 rok) s tím, že si vyzkouším catu na iCe WoW serveru. Po nějaké době s partou vynikajících lidí jsem založil guildu Amicis.Tam jsem poprvé zkusil cata raidy BoT,BwD, Firelands.(asi 4 roky)Následuje éra ofi (0,5 roku) pouze zkouška jak to vypadá,když vše funguje jak má, byla to nádhera.Po ohlášeni Twinstáru že otevírá catu jsem se vrátil na své prvotní působiště.Následuje doexpení na 85 lv.
Váš raid time? Jsem byl seznámen a nemám problém jsem k dispozici.
Definujte svůj PvE skill: Průměrný dle věku,spíše jsem sebekritický a nedokonalý avšak se rád přiučím a naučím.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Zde na Twinu jsem začal působit v G:Variato Delecta pouze cata hc dungeony v té době nic víc nebylo.The Fire Clan 25 men BH, BoT 4/4 HC 2/5, BwD 6/6 HC 5/6, ToT4W 2/2 HC 0/0. Endless Agony BoT HC Cho´gall na 10 men
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:[url] http://www.imagehosting.cz/?v=wowscrmsm.jpg[/url]
Addony: Nejdůležitější pro mne DBM,GTFO,Bartender4,AzCastBar,Omnicc,Postal,SexyMap
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google, Tauri-veins, Získání infa od hráčů na serveru a hlavně vyzkoušené a přizpůsobené sobě
Omlouvám se že zde nevypíšu celkovou rotaci snad vám bude stačit ukázka na test raidu pokud dostanu příležitost.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Variato Delecta :Neslušné a vulgární chováni lidí v guildě i na worldu
The Fire Clan : Změna GuM a rozpad na 10 men raidy
Endless Agony : Přechod po domluvě na doplnění raidu 25 men, ovšem šlo se pouze 1 id od té doby jen 10 menky
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Nábor z worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Pravidelné raidy na 25 men a jak máte uvedeno jde vám o člověka a to je podstata této hry.
Koho znáte v <SFU> ? Bohužel nikoho ovšem rád bych poznal
Co nám můžete nabídnout? Jsem týmový hráč,komunikativní spíš na TS než psaním.Pokud mám vyrobím pokud vím poradím.Reprezentativní chovaní
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano a používám
Vypište svoje alty 85 Tazika fire mág tailor,ins 85 Chemoska druid herb,alchem 83 Arsi ing,ench dále mám k dispozici 85 DK lw,skin 85 Paldin bs,min
Napište nám něco o Vás: Jmenuju se Peter, jsem VZ (povolání),věk 44 spokojeně ženatý již 23 let, číslo účtu psát nebudu stejně tam nic není,mé záliby je rodina,dům,myslivost,sport všeobecně (fušér do skoro všeho) WoW
Class/ main spec: Šaman ELE
Věk: 44
ItemLvL: 365
Link na armory: http: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Peterk
FPS: 100
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? Hraju 6 let. Začal jsem tady na Twinstaru (první seznámení s wow) na wotlku, kde jsem vyexpil Šamana na 80 lv a po rozpadu guildy Rodina jsem Twin opustil (asi 1,5 rok) s tím, že si vyzkouším catu na iCe WoW serveru. Po nějaké době s partou vynikajících lidí jsem založil guildu Amicis.Tam jsem poprvé zkusil cata raidy BoT,BwD, Firelands.(asi 4 roky)Následuje éra ofi (0,5 roku) pouze zkouška jak to vypadá,když vše funguje jak má, byla to nádhera.Po ohlášeni Twinstáru že otevírá catu jsem se vrátil na své prvotní působiště.Následuje doexpení na 85 lv.
Váš raid time? Jsem byl seznámen a nemám problém jsem k dispozici.
Definujte svůj PvE skill: Průměrný dle věku,spíše jsem sebekritický a nedokonalý avšak se rád přiučím a naučím.
Vypište svůj progress na Twinstaru: Zde na Twinu jsem začal působit v G:Variato Delecta pouze cata hc dungeony v té době nic víc nebylo.The Fire Clan 25 men BH, BoT 4/4 HC 2/5, BwD 6/6 HC 5/6, ToT4W 2/2 HC 0/0. Endless Agony BoT HC Cho´gall na 10 men
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:[url] http://www.imagehosting.cz/?v=wowscrmsm.jpg[/url]
Addony: Nejdůležitější pro mne DBM,GTFO,Bartender4,AzCastBar,Omnicc,Postal,SexyMap
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: Google, Tauri-veins, Získání infa od hráčů na serveru a hlavně vyzkoušené a přizpůsobené sobě
Omlouvám se že zde nevypíšu celkovou rotaci snad vám bude stačit ukázka na test raidu pokud dostanu příležitost.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Variato Delecta :Neslušné a vulgární chováni lidí v guildě i na worldu
The Fire Clan : Změna GuM a rozpad na 10 men raidy
Endless Agony : Přechod po domluvě na doplnění raidu 25 men, ovšem šlo se pouze 1 id od té doby jen 10 menky
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Nábor z worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Pravidelné raidy na 25 men a jak máte uvedeno jde vám o člověka a to je podstata této hry.
Koho znáte v <SFU> ? Bohužel nikoho ovšem rád bych poznal
Co nám můžete nabídnout? Jsem týmový hráč,komunikativní spíš na TS než psaním.Pokud mám vyrobím pokud vím poradím.Reprezentativní chovaní
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? Ano a používám
Vypište svoje alty 85 Tazika fire mág tailor,ins 85 Chemoska druid herb,alchem 83 Arsi ing,ench dále mám k dispozici 85 DK lw,skin 85 Paldin bs,min
Napište nám něco o Vás: Jmenuju se Peter, jsem VZ (povolání),věk 44 spokojeně ženatý již 23 let, číslo účtu psát nebudu stejně tam nic není,mé záliby je rodina,dům,myslivost,sport všeobecně (fušér do skoro všeho) WoW
Naposledy upravil(a) Peterk dne stř 13. kvě 2015 21:52:22, celkem upraveno 1 x.
Re: Peterk - ELE Šaman
Nazdar, ako sme sa dnes dohodli, zajtra sa hlás 17:50 na nick Dropluk. Pojde sa BwD/BoT

“In war, victory. In peace, vigilance. In death, sacrifice.”
Mám volné BwD budu připraven
Mé hodnocení dnešního raidu: Velice příjemné vedení je vidět,že jste vskutku dobrý kolektiv, sice se to sem tam nepovedlo,ale nebyly zde emoce a nadávky.Z mého pohledu to byla hra pro pobavení a zábavu a o tom je wow.
Příjemné bylo jak jste konverzovali na TS sice bych očekával více klidu při půllu, ovšem chápu že to jdete s alty a tam je volnější atmosféra.
Měl jsem trému jako děcko
Pokud bych měl hodnotit svůj výkon podprůměrný se spoustou chyb.
Cením si možnosti si s vámi zahrát po delší době příjemně strávený čas u wow.
A teď je řada na vás
Příjemné bylo jak jste konverzovali na TS sice bych očekával více klidu při půllu, ovšem chápu že to jdete s alty a tam je volnější atmosféra.
Měl jsem trému jako děcko

Pokud bych měl hodnotit svůj výkon podprůměrný se spoustou chyb.
Cením si možnosti si s vámi zahrát po delší době příjemně strávený čas u wow.
A teď je řada na vás

no jsem rád že se ti to líbilo, mě zase tak ne, tedy ten náš výkon, ale nechával jsem to leadrovat (ve většině případů) Todia, a bral jsem trochu ovlněnější atmosféru kvůli hokeji, na tebe konkrétně jsem nekoukal, ale tím, že jsem tě moc nezaregistroval to bych bral jako pozitivum, protože si většinou všímám těch co umírají...
nechám Heimdala aby se vyjádřil, pro mě jsem za další test raid opět ve čtvrtek
nechám Heimdala aby se vyjádřil, pro mě jsem za další test raid opět ve čtvrtek
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Za mna PRO aspon na dalsi raid ja som si ho vsimal nejak nefailoval snazil sa aj tocit aj ked sa to da este zlepsit ale je viac pozitiv ako negativ 

Takže na včerajšom raide si sa predviedol v dobrom svetle. Vyhybal si sa chybám a celkový moj celkový dojem je pozitívny.
Tvoje DPS patrilo k tým lepším ale určite vieš že sa v tomto smere možeš ešte zlepšiť.
Určite sa priprav na druhý test raid vo štvrtok (21.5.2015) opat sa hlás 17:50 na nick Dropluk.
--------------
A qvíz na dnešný večer.
1.Aké makrá používaš? ak nie prečo?
2.Priorita statov na Ele shamana a akí capy sú pre teba smerodatné?
3.Popíš svoju single/ale rotáciu
4.Skús mi vysvetliť výber svojich.
5.Čo si myslíš o svojich trinketoch?
Tvoje DPS patrilo k tým lepším ale určite vieš že sa v tomto smere možeš ešte zlepšiť.
Určite sa priprav na druhý test raid vo štvrtok (21.5.2015) opat sa hlás 17:50 na nick Dropluk.
--------------
A qvíz na dnešný večer.

Heimdallr píše:Určite sa priprav na druhý test raid vo štvrtok (21.5.2015) opat sa hlás 17:50 na nick Dropluk.
--------------
A qvíz na dnešný večer.
1.Co se týče macrer pouze to co jsem pochytil od známého,jsem pouhý uživatel PC.
Samozřejmě pokud by mi někdo poradil další budu jen rád stále je se co učit a zdokonalovat.
KIK
/stopcasting
/cast Wind Shear
KIK mage
/stopcasting
/cast Purge
KIK tar
#showtooltip Wind Shear
/cleartarget
/targetenemyplayer
/cast [harm, nodead] Wind Shear
Spel
#showtooltip Lightning Bolt
/cast Elemental Mastery
/cast Lightning Bolt
a to samé na Chain Lightning
#showtooltip Unleash Elements
/cast Unleash Elements
/cast Earth Shock
2.
Intel max čeho je možno dosáhnout
Spirit / hit ( hit cap na 17%), dranei by měl být na 16% jenže zatím nefunguje
Haste / Mastery: by měli být vyrovnané, ale momentálně čím více haste tím lépe
Crit je nepodstatný
3.
singl:
Flametongue Weapon na zbraň
Lightning Shield
Udržuju Flame Shock,obnovit když tam jsou 3 sekundy nebo méně.
Stoneskin Totem
Searing Totem na cd,Fire Elemental Totem burst
Mana Spring Totem,Healing Stream Totem
Wrath of Air Totem
Lava burst na cd
Unleash Elements / Earth Shock (macro) , když mám mezi 7 a 9 statech Lightning Shieldu, preferuji 9
Následuje Lightning Bolt
aoe:
Chain Lightning,když mám mezi 7 a 9 statech Lightning Shieldu, preferuji 9
Unleash Elements / Earth Shock (macro)
Stoneskin Totem nebo Strength of Earth Totem
Flametongue Totem nebo Magma Totem
Mana Spring Totem,Healing Stream Totem
Wrath of Air Totem
4. Upřesnit prosím
5.Tak co se týče trynketů tak momentálně není nic lepšího.
Darkmoon Card: Volcano a Theralion's Mirror (raději bych měl HC)
Díky za pěkný večer

pardon, moja chyba , otázka mala byť :
Skús vysvetliť výber svojich glyphov.
Skús vysvetliť výber svojich glyphov.

Glyph of Lava Burst: nesilnějši dps
Glyph of Unleashed Lightning: cast při pohybu
Glyph of Flame Shock: dotka
Glyph of Thunder: doplněni many zkrácené cd, tady ba se dal vyměnit za Glyph of Stoneclaw Totem: štit a absorb
Glyph of Chain Lightning:zvýšení počtu cílů
Glyph of Lightning Shield: není nutná obnova shieldu
Glyph of Water Walking: chůze po vodě
Glyph of Renewed Life: instant reincernace
Glyph of Astral Recall: skrácení cd na port
Glyph of Unleashed Lightning: cast při pohybu
Glyph of Flame Shock: dotka
Glyph of Thunder: doplněni many zkrácené cd, tady ba se dal vyměnit za Glyph of Stoneclaw Totem: štit a absorb
Glyph of Chain Lightning:zvýšení počtu cílů
Glyph of Lightning Shield: není nutná obnova shieldu
Glyph of Water Walking: chůze po vodě
Glyph of Renewed Life: instant reincernace
Glyph of Astral Recall: skrácení cd na port
Re: Peterk - ELE Šaman[TEST/-/-]
Dnes jedu na služební cestu tak snad budu včas na raid,pokud bych to nestihl tak mě prosím omluvte.
Ahoj,
chtěl jsi vědět jak sis vedl na raidu.
Zkusil jsem sestavit porovnání z Chimaerona (vzhledem ke složitosti encounteru se skvěle hodí na porovnání dmg).

1.) Koukni na dmg fire elementála, pokud ho chceš využít na maximum, použij ho když máš nejvíce spellpower tzn. na začátku boje když máš Volcanic Potion+Trinket+Power Torrent+popř. cloak enchant z tailoringu.
Pozn. V tom logu se dmg elementála z nějakého důvodu nezapočítá do celkového dmg. Proto se zdá tvůj součet vyšší.
2.) Tady máme rozepsanou rotaci spellů z boje.
Jediný výraznější rozdíl vidím v počtu použitých Lightning Boltů (o 34 cástů více) a Unleash Elements.
Unleash Elements nedoporučuju používat vůbec, sice zvedne dmg jednoho Lava Burstu o 30%, ale protože způsobuje Global Cooldown je rozhodně lepší místo něj použít další Lightning Bolt, který dá vyšší dmg než 30% z Lava Burstu a ještě má šanci na Overload.

Shrnuto podtrženo bych řekl, že sis vedl velmi dobře. Víc se soustředit na počet vycástěných Lightning Boltů a přesné použití Fulmination a bude to ještě lepší. Na ostatních bossech se pak dmg odvíjí od toho jak dobře znáš taktiky a jak co nejlépe využiješ cooldowny pro maximalizaci svého dmg.
chtěl jsi vědět jak sis vedl na raidu.
Zkusil jsem sestavit porovnání z Chimaerona (vzhledem ke složitosti encounteru se skvěle hodí na porovnání dmg).

1.) Koukni na dmg fire elementála, pokud ho chceš využít na maximum, použij ho když máš nejvíce spellpower tzn. na začátku boje když máš Volcanic Potion+Trinket+Power Torrent+popř. cloak enchant z tailoringu.
Pozn. V tom logu se dmg elementála z nějakého důvodu nezapočítá do celkového dmg. Proto se zdá tvůj součet vyšší.
2.) Tady máme rozepsanou rotaci spellů z boje.
Jediný výraznější rozdíl vidím v počtu použitých Lightning Boltů (o 34 cástů více) a Unleash Elements.
Unleash Elements nedoporučuju používat vůbec, sice zvedne dmg jednoho Lava Burstu o 30%, ale protože způsobuje Global Cooldown je rozhodně lepší místo něj použít další Lightning Bolt, který dá vyšší dmg než 30% z Lava Burstu a ještě má šanci na Overload.

Shrnuto podtrženo bych řekl, že sis vedl velmi dobře. Víc se soustředit na počet vycástěných Lightning Boltů a přesné použití Fulmination a bude to ještě lepší. Na ostatních bossech se pak dmg odvíjí od toho jak dobře znáš taktiky a jak co nejlépe využiješ cooldowny pro maximalizaci svého dmg.
Děkuji ti za vysvětlení, určitě se podle toho zařídím a chtěl bych poprosit o ústní konzultaci.
čau, pokús sa byť zajtra (nedeľa) ingame +/- 17:30

OK budu tady
Termín pohovoru dohodnutý za zajtra (pondelok) 25.2.2015 19:00.

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”