Main: Arms Warrior 365 ilvl PvE
Off: Furry Warrior 364 ilvl PvP/ full vici
Alt: Death Knight 359 ilvl PvE Blood + 358 UH.
Armory link: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Lightsoff
Fps: 60 cca
Věk: 23 let
WoW hraji v podstatě od startu. Kolem roku 2005 jsem to zkusil poprvé a už jsem setrval, tedy 10let.
Avšak se musím přiznat, že Offi. jsem nikdy nezakusil, tudíž veškeré mé zkušenosti jsou z Free serverů.
A co se týče zkušeností s raidy dungeony atd. pak myslím, že za tu řadu let, není žádný co bych neznal.
Výjimkou jsou Firelandy, Ds, Pandy a výše, protože tady je můj první Cataclysm server na Twinstaru.
Doba hraní: chodím do práce, takže jako každý pracující vím, že nelze vědět směny předem, ale nejvíce volna je víkend, Po a čtvrtek.
Pve SKill: vždy se můžu naučit víc, za každou classu

Progress: tak Vanillu, TBC a Wotlk je full clear vše od 40m až po 25m HC či 10hc. A zde na Cata mám BwD 5/6 HC 10/25m --- BoT 10/25m 2/5Hc
norm. je to FC oboje. Tot4w 2/2 n/ hc 0/2.
Co se týče taktik - na momentálně otevřené znám vše a vše jsem zkusil KROMĚ Sindry a Tot4w, které samozřejmě studuji.
Addony + screen screen: http://postimg.org/image/72eeoda6v/
Addony z těch základních pro raid je to např. DBM, Omen, Recount, Power Aure, X-perl ( vím zastaralé, ale mám to od vanilly a jsem na něj zvyklý)
Informace o mojí class: lepší hráči, youtube, internet.
Předchozí Guildy - tak to už si ani nepamatuju všechny, ale byla tam Und.R. Boos.B. zbytek nevím.
pokaždé byl důvod odchodu špatná aktivita, nebo špatný kolektiv.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? - z náborového makra
Proč chcete jít právě do <SFU> ? ze vzhledu stránky, úpravy, Vašeho progressu a podle náborových prověrek, si myslím, že se chcete dostávat dál, tudíž to neflákáte a máte cíl.
Koho znáte v <SFU> ? prozatím nikoho
Nabídka - nabídnu zkušeného kolektivního hráče se zapálením a řekl bych i mírnou inteligencí na to, porazit pár npc a schopnosti zapadnout do kolektivu

Ts3 ano, mikrofon ano
O mě - Muž, nekuřák, přednost gym a pc ( to moc dohromady nejde vím, ale mám v tom harmonogram

Pocházím ze Zlína, momentálně pracuju na hotelu v UK. a jak na práci tak i na progress jsem zvyklý.
Díky za odpověď i případnou kritiku!