Věk: 20
ItemLvL: Zatím 341ilvl (důvod rozepíšu níže)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... mis&cn=Gig
FPS: 35 (stabilní)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?:"Ouky rozepíšu tedy mojí historii wow...Vše to začalo na střední nevinnými spolužáky, který mně k tomu přitáhli a já začal pařit ještě na TBC na mystiq.org. Tam mně to omrzelo, ale netrvalo to dlouho a já do toho znova vlítnul a to po hlavě. Příchod wotlk na mystiq.org mi otevřel znovu brány wow a postavil mi do cesty DK. Byla to moje první doexpená postava(zajímavé bylo,že jsem si vybral gnom race, kterou do teď mám vlastně nejradši), ale hned po ní následoval mage. Bohužel DK mi nesedělo a brzi jsem ho vyměnil za rogunku(znova gnom). Pro mně jakožto lamera super class. Topoval jsem tabulky dmg metru a přišel s tím i úspěch první ali guildy(Kaldorei) co složila Ulduar 25man. Ovšem to byl konec na výsluní. Následovaly různé spojení serverů a vše šlo do kopru. Objevila se tu ovšem možnost..... Informace že twinstar bude rozjíždět CATA nás byla víc než povzbuzující a tak jsme jako guilda přešla sem. Vesměs celé cata jsem hrál za Druida(feral/bala) a přineslo mi to i ovoce v podání Silver rangera pro Druidy v mé bývalé guildě. Ovšem už to nebylo co dřív, většina bývalé guildy byla v jiné a tu naši jsme drželi jen s pár jedinci. Dospělo to do toho stádia, že guilda už není a to je vlastně, už přítomnost."
Váš raid time?: "Bývám tu každý den, ale mám přítelkyni tudíž nedokážu napsat stýlý čas.(Věřím tomu, že raidy bych chodil, ale pokud náhodou budu s přítelkyní, tak sorry, ale real life je pro mně na prvním místě.)"
Definujte svůj PvE skill:"No za warriora bída. Ovšem celkově toho mám nachozíno strašně moc. Mám dlouhodobou zkušenost i s leadrováním raidu(z doby SR) a musel jsem se učit taktiky pro ostatní i navíc co jsem nepotřeboval."
Vypište svůj progress na Twinstaru:"No tak radši bych napsal pouze progress na twinu, jelikož mimo jsem vypisoval již nahoře. Začalo to přechodem naší bývalé guildy na Twin. Zde jsem působyl jakožto jeden z top Feral tank Druidů a byl jsme oceněn SR-kem pro Druidy u nás v Guildě(Na www bývalé guildy bych našel ještě můj rozepsaný topic o druidech na cata). Moje sláva pominula přechodem na VŠ. Nová škola, nové možnosti a málo času. A během toho se stalo to co jsme nikdy nechtěl.... totální rozpad Kaldorei. Od té doby jsem zkusil hordu PVP, ale nebralo mně to a tak jsme se rozhodl začít upeně od začátku s něčím novým a jsem zde."
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
1)IMG]http://i61.tinypic.com/nps10z.jpg[/IMG]
2)

3)

-Myslím že není nutné rozepisovat. Jedná se pouze jen o základní addony. Nepoužívám žádné ultra, už jen kvůli tomu, že většina addonů je již implementovaná do hry.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:"Nevím co si pod tímto mám představit, ale co se týče informací o mé class, tak je získávám skrz youtube.com. DLe mně je nejlepší vidět rovnou jak u dané class fungují spelly, atd..."
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:"Kaldorei->rozpad guildy."
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?:"Z world chatu přímo v wow."
Proč chcete jít právě do <SFU> ?:"Už jen to, že požadujete přihlášku znamená, že neberete každého troubu a tudíž, že jste rozumní lidé a solidní guilda. Btw.: váš web designer by si zasloužil pusu

Koho znáte v <SFU> ?:"Nikoho."
Co nám můžete nabídnout?:"Rád bych napsal zkušenosti, ale raid instance jsou už daleko a já zaostávám. Nic méně vím, že se do toho brzo zas dostanu a tudíž můžu nabídnout do budoucna pevnou ruku, maximální podporu, účast na raidech, zábavu a téměř vše co budete požadovat... Krom přítelkyně

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?:"Rozhodně ano, bez toho by to nešlo."
Vypište svoje alty (stačí level 80):"Nerdik-Undead/mage(až budou * jde k ali); Doriancool-Dwarf/pala(je v aukci)."
Napište nám něco o Vás:"Na toto jsem se těšil nejvíce