Nick: Cryxalis
Class/ main spec: Druid Feral DPS
Věk: 19
ItemLvL: 356-357, 5 veci este PVP
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Cryxalis
FPS: 28 je priemer minimum som mal asi 19 FPS max 45
WoW hram uz 6 rokov zacal som od WOTLKU na Valhale neskor som zacal hravat Catu na Dragonmaw a potom dlhe roky na IceWow kde som zacal s PVE
Všetky pracovné dni od 18:00 do 00:00
Môj PVE skill je myslim na dosť dobrej úrovni niesom nejaky namyslený profik a veľmi rad si neham aj poradiť popripaďe vysvetliť inú taktiku než na akú som zviknutý.
Na Twine som nováčik dlho som hral na spominanom IceWow kde mam odchodené všetký raidy a dungy ktoré boli dostupné 6/7 FL HC
na Cate mam skusenosti s najviac s Paladinom (Holy / R3), Huntrom a Druidom Feral (tank aj DPS), ďalej dokážem zahrat za DK (Blood / Frost) Priest SH a War Arms.
[img]UI[/img]
Na WoW ma najdete na postave Hetbi (paladin) alebo na Cryxalis (druid).
bol som len v guilde F U R Y v ktorej som bol aj na IceWow ale presunuli sme sa sem a už sa nam to rozpadlo ludia už nechodili vôbec online.
o SFU som sa dozvedel z macra na worlde

Pretože mi to príde ako jedna z naj G na twine a veľmi rád raidujem a chcem pokorit vsetkých bossov ktorých sa len dá na všetkých obťiažnostiach a verím že zo SDU sa mi to podarí a na Firelands budeme hneď pripravený.
Nikoho nepoznám zo SFU
Môžem ponuknúť oddaného raidera ktorý nemá problem sa začleniť do kolektívu, a keď sa prihlásim na raid tak tu aj budem. A mam Herbal Alchemy a Fishing
Používam TS3 a mam aj mikrofón aj sluchátka
Môj jediný alt je Hetbi Paladin Holy / R3 340ilvl aktivita je v podstate každodenná pokiaľ sa dá.
Som 19 ročný fanúšik WoWka ale taktiž som športovec a môže sa stáť že raz za cas prídem neskôr keď sa mi pretiehne tréning ale to len zriedkavo.