Class/ main spec:Night Elf - Warrior (Tank)
Věk:20let
ItemLevel:355ilvl - PvP Itemy nemám, zatim jsem na to neměl čas, ani chut si to zahrát.
Link na Armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Niarka
FPS:80+- podle náročnosti grafického zpracování bosse.
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?:Wowko hraji již od uplný počátků clasicu sice jsem toho moc nestihl, ale byl jsem tam a to se počítá

Váš raid time? :Jsem lehce omezen časem, kvůli práci hlavně přes léto, ale každý den bych měl stíhat být online na 18:00 a zdržet se můžu co to jen půjde ale max tak do 1:00, jelikož ranní vstávání následujícího dne jsou potom horší.Jediný časový úsek, kdy nehraju je od pátka po práci do večera neděle, jelikož přijede přítelkyně a jsou jiné povinnosti.
Definujte svůj PvE skill:PvE skill spočívá v tom hlavně se sehrát s kolegama/koleginěmi z guildy o nic jiné nejde protože taktiky jsou pořád dokola to samé od počátku wowka, jakmile se sehraje celá guilda vše jde po másle, samozřejmě nejsme roboti takže každý někdy udělá chybu. (Samozřejmě jde o to tušit svou classu nesledovat jak magor čísilka kde jsou spelly ale jet už automaticky, ale to už je v top guildách samozřejmé)
Vypište svůj progress na Twinstaru:Zde na Twinstaru jsem si odchodil za krátké časové období vše na normal (BWD,BoT,BH-první+ To4W) a HC Halfus a Chimerion, z offi znám vše ale pouze jen z fast ranu bud solo nebo ve 2 takže taktiky šli celkem bokem, ale na některé achievy vim spoustu fíglů

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:http://tinypic.com/r/2mmhijm/8
Na tento Addon (Elvui ) jsem si zvykl z offi rozmístil jsem si to dle svých potřeb abych měl dobrý přehled co se děje při fightu s bossem a měl také přehled o raidu, k tomuto používám už jen DBM, Recount či Skadu jsem uplně vyřadil protože člověk miluje čísílka a pak se soustředí více na ně.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:Zdroje dat o Wariorovi jsem čerpal hodně od zkušených hráču, co se týče tankování tak tankuju skoro celou dobu co wow hraji, takže vlastní zkušenosti, semtam si přečtu nějaké zajímavé fora kde bych se mohl trochu zdokonalit.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:Zde jsem začal hrát s partou kamarádů že si tu rozjedeme takovou pohodovou guildu bylo nás 10 a zbyli jsme pouze 4 co jsme doexpili, tak jsme šli do jiné guildy kde nám nabýdli zázemí a možnost raidovat, ale dopadlo to trošku jinak než jsme očekávali , stali jsme se totiž trashem a to nemáme rádi tak na raidy docházíme minimálně a nejsme spokojení tak se chystáme odejít.
Jak jste se dozvěděli o <SFU>?:Dnes při náhodném world raidu (Voa- na achiev) jsem potkal hráče Bimmer vůbec jsem netušil kdo to je tak jsme se dali do řeči a nakonec jsme se dozvěděli že jsme dlouholetí spoluhráči z dříve jmenováné tbc guildy tak mi nabídl že bych se mohl k vám přidat.
Proč Chcete jít právědo <SFU>:PRý jste hodně dobří a scháníte dobrého tanka , tak za zkoušku to stojí a rád si zahraju se starým kamarádem, ale také rád poznám pár nových lidí.
Koho znáte ze <SFU>?:Pouze Bimmera.
Co můžete nabídnout?:Můžu nabídnou dlouholetou zkušenost s tankováním a také fajn týpka který se rád pobaví a pokecá na TS.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? :Samozřejmě bez toho se dobrý hráč neobejde.
Vypište svoje alty:Prozatím nemám žádné alty, ale co není může být.
Napište nám něco o Vás:Jsem Wokař 20let "starý" , mám rád zábavu.Školu už jsem dostudoval takže jsem v pracovním procesu, což znamená o trošku méně času na hraní wow, ale i tak si na něj čas udělám.