Class/ main spec: Holy Priest
Věk: 21
ItemLvL: 354
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... is&cn=Lury
FPS: 60
Moja World of Warcraft história.
World of Warcraft hrám 6 rokov. Začínal som na fun serveroch až som sa prepracoval na Twinstar kde už hrám 4 roky s malými prestávkami ktoré sa týkali sťahovania. Začínal som ako hunter a prešiel som si všetkými classami a najviac ma oslovil práve priest pri ktorom som ostal a ktorého hrám od príchodu na Twinstar.
Môj raid time.
Pondelok: môžem
Utorok: môžem
Streda: môžem
Štvrtok: môžem
Piatok: nemôžem
Sobota: môžem
Nedela: môžem
čas samozrejme podľa potreby raidu
Môj PvE skill.
Človek sa učí celý život nie je tomu inak ani vo WoWku snažím sa koncentrovať a podať maximálny výkon. Takže podstatou pre mňa je byť v dobrom kolektíve a nerozptyľovať sa (tým myslím iné činnosti ako práve WoW) a výsledky sa dostavia.
Môj progress na Twinstare.
4/4 BoT, 5/6 BWD, 0/2 ToT
toto sa týka normálov na HC som sa ešte nedostal ale je lepšie raz vidieť ako sto krát počuť
Screen môjho UI a výpis addonov.
DBM - nutné pre prehľad v raide počas fightu, Recount : dps/heal meter , Omni CC : CD timer

Zdroje a informácie o mojej classe a WoW všeobecne.
Informácie obecne o classe čerpám z portálu Tauri-Veins popripáde postrehy a dodatky z komunity Twinstaru, informácie o WoW čerpám z wowfanu poprípade gúgoľ.

Moje predchádzajúce guildy a dôvod odchodu:
Pôsobil som len v guilde Brotherhood of Alliance ktorá bola založená úzkou skupinou kamarátov medzi ktorými som bol aj ja išlo len o priateľskú atmosféru a nakoľko väčšina kamarátov prestala hrať posúvam sa ďalej.
Ako som sa dozvedel o <SFU> ?
Kladné referencie od komunity čo bolo pre mňa smerodajné + nábor.
Prečo práve <SFU> ?
Oboznámil som sa s vaším systémom a požiadavkami na ľudí s ktorými sa stotožňujem.
Koho poznám v <SFU> ?
Nikoho natoľko aby som mohol tvrdiť že ho poznám.
Čo môžem poskytnúť?
Mojou prednosťou je hlavne charakter na ktorom si zakladám. Nič si nekompenzujem a na nič sa nehrám.
TeamSpeak 3 a sluchátka s mikrofónom.
Samozrejme, mám a používam.
Alty:
Lunfy - feral/resto - 350 - neaktívny
Lufa - assa/combat - 345 - neaktívny
altov využívam len na profesie
Niečo o mne:
Volám sa Lukáš. Pochádzam zo severného Slovenska, bývam kúsok od Žiliny. Momentálne pracujem ako strážnik jedného objektu s výhliadkou na VŠ. Medzi záľuby môžem opomenúť hru na klavír, príležitostne šport a aj pasívne v TV.