Druid/Restoration
17
355 (pvp za druida nehraji)
http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Carpiq
FPS-normálně mam kolem 30(na vysoké detaily), ale na raidy mam 60(na fair)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Dohromady s kratšími i delšími přestávkami asi 5 let. Začínal jsem na TBC na serverru Anathema za druida a huntera. Specializoval jsem se na PvP a s hunterem jsem dosáhl ratu 1900. Poté jsem šel jako všichni na wotlk, kde jsem prošel mnoho českých a zahraničních hlavně fun serverů. S holadinem a unholadinem jsme v arenkach na nekolika serverech dosahli i na ramena, na Deffender funu jsem začal chodit ICC s warriorem. Osobně si myslím, že wotlk byl nejlepší datadisk a že to nejlepší má již WoW za sebou. Na Cataclysmu jsem začínal na Monsteru za huntera a hrál jsem tam do doby co se chodilo BoT a BWD. Poté následovalo opět pár fun serverů a pak Freakz, kde jsem hrál až do minulého roku. Tam se jelo hlavně PvP a za holadina, huntera a feral druida jsem dal full cata a rating 2000+ (hunter s r3 -2250). poté následovala půl roční pauza a následně Twin, kde jsem začínal s holadinem, zašel jsem parkrát botko a bwd a poté následovala další pauza. Nyní asi po 5 měsících se zase vracím a hraju za toho resto druida.
Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy, . . .)
Přes prázdniny je to v podstatě kdykoli, ale mám celkem nabitý program v některých dnech. Většina večerů je volná.
Definujte svůj PvE skill:
Tak jak jsem psal 5 měsíců pauzy... vetšina taktik, hlavně z BWD, se mi vytratila, ale učím se rychle, popřípadě kouknu na nejaký videa na YouTube.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT- celý na normal, Halfus HC
BWD- byl jsem po toho draka se zvukem před 5 měsícema, asi 3x.
ten nový dung s 2 boss jsem ještě nebyl..
Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Fekal, Resto Druid, Huntera znám jako své ruce

Raidy.. nemám moc pestrou PvE minulost.. hlavně jsem byl PvP hráč, ale muj partner má teď jinýho dočasně a já nemám náladu hledat jiného, takže jsem zkusil PvE a celkem mě to chytlo..
musím uznat že BWD je pro mě, pro člověka který nemůže srovnávat s TBC a Wotlkem opravdu krásný dung a rád bych ho poznal lépe
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ )
http://i60.tinypic.com/ilm9uf.jpg - tak teď mam skoro jen Xpearl a ten dmg meter, ještě jsem používal Arc HUD, ale nenašel jsem správnou verzi, pak jsem zkoušel healbot a ruzny addony co ukazujou cas hotek, ale zádný se mi moc nelíbil... v případě, že by byl nedostatek addonů překážkou k přijetí

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
tuto otázku moc nechápu.. jako jestli chcete vědět, kde jsem se o wow učil.. tak nejdřív bratr, poté dost videí na YT, pak kámoši a přečetl jsem si talenty, glyphy....(umím anglicky dostatečně..)
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
celkem zoufalí, že nemohu najít G jsem jen tak létal po SW a koukal na lidi.. zahlédl jsem Naillu a napsal jsem mu.. po kratší rozmluvě jsem zjistil, že jste G, kterou hledam už dlouho
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
líbíte se mi a zdá se, že to máte dost zmáknuté, když skládáte uz 2. 25 group
Koho znáte v <SFU> ?
nikoho
Co nám můžete nabídnout?
nevím o ničem co ještě by takto šlapající stroj potřeboval.. mohu nabídnout své healerské zkušenosti a skilly, které doufám se projeví v raidu
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano, ano, ano
Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Carpus-hunter-survival- GS je gear score?

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: jak už jsem psal je mi 17 a mám prázdniny, jsem dost aktivní člověk, co se týče sportu, vzdělávání i her, takže od wow čekám zábavu na večery