Class/ main spec: Death Knight Frost
Věk: 17
ItemLvL: 353 (pvp relic/wrist)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Fortane
FPS: 50-60 na stoláku, 30-40 na notebooku
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow jsem začal hrát zde na twinstaru při ulduar season, vyexpil jsem druida přibližně na level 40 ale nebavilo mě to, tak jsem začal hrát fun servery. Po dvou měsíců fun serverů jsem se vrátil zpět na twinstar a když jsem udělal level 55 vytvořil sem Dk. Když jsem vyexpil level 80 ujala se mě guilda Mighty Kingdom, zde jsem strávil přibližně rok..poté jsem prošel více guildama ale za zmínku stojí až Kingdom of Dragons kde jsem progressoval ToGc, ke konci ToGc jsem přešel do Coolu a zde jsem byl do skončení Icc (přestal jsem hrát když se progressoval Lich King), začal jsem hrát zase na Cata v guildě HornyHeadHunters ale hrál jsem stylem 2-3 dny online měsíc offline. Bohužel nebylo místo na raidech a z nikým jsem se neznal takže jsem odešel, poté jsem šel do guildy The Fire Clan od kuď jsem včera odešel při masivním leavu (byl jsem tam 3 týdny a nekoukl jsem se do raidu). Nyní jsem v guildě s lidmi se kterými jsem odešel z Fire Clanu.
Váš raid time?
Přes prázdniny můžu prakticky kdykoliv, přes školní rok jsem na Intru kde je slabá wifi, ale od příštího roku by měla být nová a rychlá, takže by nebyl problém.
Definujte svůj PvE skill:
Tak z PvE mám určitý počet zkušeností od progressu Naxxu až po BwD, ale je podle mě důležité si rozumět s lidma v raidu/guildě a nemít jenom půl mozku.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Naxx-Complete
Ulduar-Complete
ToGC-Complete
Icc-Lich king až na Cata
Ruby Sanctum jsem nebyl
BwD-Vše krom Neffa
BoT-Ještě jsem nebyl
BH-Vše co je tam otevřené
Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti?
Cata jsem hrál prvně až tady na twinu
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Nyní jsem na NTB u kámoše a nemám zde žádné screeny, domů se budu vracet až zítra (zítra uploudnu screen). Používám-Grid (Sledování raidu)/Omen (Měření aggra) /Recount (občas je dobrý kouknout se na dmg) /Atlas loot (Když hledám transmog

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Informace většinou čerpám z EliteJerks a nebo od zkušenějsích hráčů
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Na cata stojí za zmínku pouze The Fire Clan, odešel jsem protože jsem se nedostal na raid.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Od Vojela a z worldu
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Zkušená guilda co chodí 25 many.
Koho znáte v <SFU> ?
Vojel, Azzinoth.
Co nám můžete nabídnout?
Zkušené frost dk, pohodové člověka kterému nevadí progress a je sním sranda.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
ano, používám a mám headset
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Fortenert-Paladin Prot/Retri, moc na něj nechodím maximálně daily RHC.
Napište nám něco o Vás: Jmenuji se Jiří, je mi 17 let studuji ekonomiku a jsem z Jihočeské kraje z malé vesničky u hranic s Rakouskem. Krom wow hraju LoLko,Hearthstone,Heroes of the Storm