In-Game nick: Aelara (Death Knight)
Armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=Aelara
Fps: V raidu 150 až 190 fps záleží na instanci a na efektech, ale v jakémkoliv raidu nemam žádný problém.
Profese: Profese mám Bs / Eng, co se týče DPS tak podle mě je to nejlepší volba. Z bs socket slot do ruk a wristů, takže + 80 strength a z eng Synapse Springs do rukavic + 480 Strength s 1 minutovým CD.
Talent spec: Unholy
Priority - Strength, Hit (8% cap), haste, crit, mastery, expertise - expertise se na tomhle contentu na unholy podle mě nevyplatí.
Equip - Mám full equip z normálu, neměl sem akorát štěstí na token z neffa na headku. Takže mě to nutí nosit setové legy a headku z Cho'galla.
Link Equipu + screen UI: http://postimg.org/image/rg26tqmxz/
Co se týče UI nejsem nějak extra náročný.. stačí mi základních pár addonů, např. (Bartender4, Pitbull, Omen, DBM). Na reforge tak používám addon Reforgelite, takže reforge mam udělane přesně.
Ohledně macker tak si myslím že na DK nejsou potřeba, dá se to vše vpohodě umačkat bez.. Kromě macra na CD, ale to už je spíš na dotyčném jedinci co komu víc vyhovuje.
Rotace:
1) Alternativa: Na target nahodit dotky: Icy touch (Frost Fever), Plague strike (Blood Plague) a pod bosse hodit Death and Decay.
2) Alternativa: Na target hodit Outbreak který dá na bosse oboje dotky automaticky, pod bosse hodit Death and Decay a pokračovat v níže uvedené rotaci.
Potom pokračovat Scourge Strikem dokud nedojdou Unholy runy, pokračovat festering strikem který změní dvě runy na Death rune která umožňuje dát Scourge Strike.
V Případě že se začne Outbreakem, tak je lepší dát prvně festering strike, aby se změnily runy na death. Potom totiž procne 4tý set bonus který dá 1% Attack power, a může se stacknout až 3x.. takže logicky potom bude DPS o něco lepší.
když chybí RP tak použít ERW ktere i ressne runy a pravidelně házet HoWko. Na změnu run na Death runy tak použít Blood tap.
Samozřejmně používat Death Coil, když procne talent Sudden Doom dávat prioritně, protože nic nestojí.
Pet by měl být nastaven tak aby zbytečně nepullnul bosse, takže na assist. Až se petovi nastackuje 5x Shadow Infusion který mu zvedá dmg v % tak peta změnit pomocí Dark Transformation, který ho ještě víc boostne.
AoE: Co se týče AoE rotace, tak při dvou a více targetů používat Pestilence, Death and Decay a Blood Boil, jinak pokračovat v klasické rotaci.
Cooldown: CD pálit nejlépe při zapnutím heru a procnutých boostech + jako takovej docela dobrej doplněk potka co přidá 1200 strength na 25 sec. " https://cata-twinhead.twinstar.cz/?item=58146 "
Proč jsem hledal zrovna Vás: Z doslechu z worldu jsem se dozvěděl že máte dobrý progress a od pár zdrojů jsem se dozvěděl že ste nejlepší volba btw. máte dobrý web, to je pro mě taky +
Hledám dobrou aktivní guildu která bude přátelská a ochotná pomoct. Před nedávnem jsem byl taky na hordě a snažil se najít guildu tam. Guilda by se tam našla, ale je problém že většina lidí z hordy je podle mě arogantní..
Tak sem nakonec dospěl k názoru že se vrátím z5 na svojí původní frakci.
WoW Zkušenosti: WoW sem začal hrát na TBC od patche 2.4.0 kde sem hrál rogunu, převážně PvP. Poté co vyšel WoTLK na Twinstar. Tak sem tam šel a začal hrát DK protože mě ta Classa zaujala.
Ale po nějaké době mě to na twinu přestalo bavit, tak sem šel hrát jinam kde sem odprogressoval celé ToC, ICC. Měl sem na WoTLKu kromě DK taky huntera, paladina, priesta, rogunu, warriora.
Jakmile mě přestal WoTLK bavit tak sem si říkal že půjdu zkusit něco nového a stáhnu Cataclysm, kterým sem se zase vrátil na Twinstar.
Celkově WoW hraju tak 7 let. Na cata jsem přišel před minulým rokem a půl, kde sem se DK docela rychle naučil. Ale pokud v něčem nemám pravdu, nechám si rád poradit..
[Tu přidávám pár věcí o kterých sem se opomenul původně zmínit]
1) S Raidtimem přez celý týden nemám problém.
2) Informace o DK tak čerpám různě z internetu z různých forek o DK + od pár lídí přímo in-game.
3) Nejvíce mě baví jako raid asi BwD, podle mě je to totiž největší výzva, z těch 3 raidů.
4) Co se týče presence jednoznačně používat unholy presenci, protože dává 15% attack speed a snižuje global CD o 0,5 sec. v případě největšího burstu, tak bych použil spíš Frost presenci, protože při buffech a zapnutých CD
si myslím že v unholy už bych měl zbytečně moc hastu a spíš by to mohlo škodit.
5) Bossové kde se vyplatí víc frost, kde je třeba více AoE dmge: BwD - Onmotroni, Magmaw, Atramedes, Maloriak. BoT - Halfus, Cho'gall. ToTfw - Conclave.
6) Unholy hraju, protože se mi víc líbí, už od wotlku mě unholy zaujalo víc než frost.
7) Nad frost DK tak sem popravdě mockrát zatím nepřemýšlel, hrál sem ho když sem čerstvě doexpil. ale až bude Fire Lands tak tam se prý frost vyplatí nejvíc. Takže tam nebudu mít asi na vybranou.
Co bych mohl nabídnout: Jsem schopný a přátelský hráč, který je trpělivý, a rád se přiučím novým věcem.
S dlouhým progressem nemám problém. TS3 + Mic. mám. Preferuji slušnost a ohleduplnost k ostatním, když bude potřeba a bude s čím tak rád poradím.
Co mám odchozeno: BWD 6/6 (Normal), ToTfw 2/2(Normal), BoT 4/4(Normal), BoT 2/5(HC).
Guilda z které jsem odešel + důvod proč:
Rejected From Society + Fire Clan
[Fire Clan]
VaT na HC se mi povedlo dát v guildě Fire Clan na TEST raidu, kam jsem se ještě před prázdninami hlásil. Jenže poté tak sem byl dlouhodobě neaktivní kvůli škole, nastali totiž nečekané problémy.
Tak sem guildu leavnul stím že si dám oraz dokud nebudu mít školu vyřešenou, přišlo mi to jako nejrozumnější řešení, stejně by mě časem vykopli sami si myslím..
Stejně se ve škole nezadařilo a závěrečky mám až v září.. Já vím že leavovat guildu bez nějakýho většího vysvětlení je blbost, ale prostě real life má před wow přednost.
[Rejected From Society]
Celkově to stálo v té guildě za prd, kolikrát se ani nesložil raid na kterém jsme byli domluvení.
Guilda nebyla schopná se posunout v progressu HC dál než za prvního bosse v BoT, zkusili jsme 5 - 10 pullů dalšího bosse a vzdalo se to. Takže jsme se v progressu nepohnuli nikam.
V BwD tak sme zkoušeli Magmawa, Onmotrony na HC, a bez šance. Takže v BwD sem neměl ani možnost si ty HC nějak vyzkoušet. Ale není problém pročíst taktiky a doučit se.
Nebylo tam ani schopné vedení, komunita stála taky za prd, furt jsme se navzájem dohadovali o různých kravinách a to mě už nebavilo.
Něco málo o mě: Mé jméno je Marek za pár dní mi bude 19 let, sem docela ukecaný

To je asi tak vše. Pokud mě přijmete mezi vaše řady budu rád. A omlouvám se že přihláška není asi podle vzoru, ale udělal sem si jí trochu po svém.