Anastaszia - Resto shaman [-/-/NEPRIJATA]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Kytina
Class:: Shaman

Anastaszia - Resto shaman [-/-/NEPRIJATA]

Příspěvekod Kytina » stř 22. črc 2015 23:26:34

Nick: Anastaszia
Class/ main spec: Resto shaman
Věk: 18 let
ItemLvL: 337 - Bloodthirsty wristy a pásek (ilvl se nejspíše bude měnit, jelikož stále sbírám nové věci)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... Anastaszia
FPS: velmi nestabilní - na vysokých detailech cca 35-40, v raidu odhaduji takových 10-15, ale pokud by bylo třeba, po snížení detailů pod 25 neklesne :)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW jsem začala hrát s příchodem TBC, hraju tedy zhruba 8 let. Začala jsem na Drahýho serveru, poté přešla na Narnias, který po čase přešel na WotLK, mezitím jsem hrála i na Posterusu. Po nějaké době jsem začala hrát na Twinu (WoTLK) a zhruba před rokem jsem přešla na Ice-wow na Cataclysm. Pár měsíců zpátky jsme s přítelem začali hrát tu na Twinstaru a postupně přestali hrát na Ice-wow. Je to trošku zamotané, za to se omlouvám :)

Váš raid time?
O prázdninách a víkendech není problém tu být kdykoliv je třeba, klidně i do brzkých ranních hodin, přes školní rok to vidím v pracovní dny zhruba od 17:00-18:00 do 23:00-00:00 - musím naspat alespoň těch 5 hodin :)

Definujte svůj PvE skill:
V raidu dokážu být poměrně klidná a zachovat chladnou hlavu (pokud se tam někdo ovšem nechová jako nevychovaný sprostý buran :) ), připomínky a rady si beru k srdci a snažím se dělat vše, co je v mých silách. Nehraju pouze jako robot s naučenou taktikou, ale když je třeba, dokážu improvizovat a zapojit i zkušenosti z PvP a zabránit tak např. wipu nebo nějaké nehodě. :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Na Twinu jsem ještě žádný raid nebyla (nedávno jsem doexpila), nicméně na Ice-wow jsem chodila hlavně FL 10 normal FC, také BH. BWD a BOT jsem byla párkrát a vždy to bylo poměrně dost chaotické, nicméně nějaké taktiky znám, zbytek není problém se doučit. :) (Mnohem více zkušeností mám s WotLKem - NAXX 10/25 FC, ULD 10/25 hc FC, TOC 10/25 hc FC, ICC 10/25 normal FC a 10 hc)

Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Co se týče raidů, vše jsem vypsala výše. Ohledně class mám na cata zkušenosti s holy/disco priestem, arcane mágem a surv huntem. :)

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
K healování používám HealBot - viz screen, pak už pouze DBM a Recount, ale mám spoustu dalších addonů, které mám vypnuté z důvodu zatěžování PC.
Jak jsem již psala, žádný raid jsem zatím nebyla, takže jsem udělala screeny mimo instanci - pokud budete chtít, mohu udělat screeny třeba z dungu :)
http://screenshot.cz/JO91X/
http://screenshot.cz/O3LLB/
http://screenshot.cz/NUC6N/
http://screenshot.cz/UALVT/
http://screenshot.cz/HA6PF/

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
http://www.icy-veins.com/
http://www.tauri-veins.tk/
http://forums.elitistjerks.com/

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
unknown losers - stále zde jsem kvůli bonusům, byla to hlavně guilda na expení, je zde většinou mrtvo a samozřejmě žádná PvE nebo PvP aktivita :)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Myslím, že pokud máte zapnutý world, tak si pozvánek do Vaší guildy nejde nevšimnout. :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Zaujalo mě hlavně to, že míváte srazy a tím pádem bych i z vlastní zkušenosti řekla, že u vás bude dobrý kolektiv, jinak by moc srazů nevyšlo. Takže kromě toho, že jste co se týče PvE jedni z nejlepších, je pro mě velmi důležité, že máte to srdce guildy, to že fungujete jako skupina přátel, ne jako klub hráčů bez zájmu s jinými navazovat kontakt :)

Koho znáte v <SFU> ?
Nevím jestli se to dá brát jako známost, ale z Vaší guildy jsem měla tu čest s Heimdallrem, který mi odpověděl na spoustu otázek nejen ohledně shamana. :)

Co nám můžete nabídnout?
Loajálního člověka s dlouholetými zkušenostmi s WoW; s trochou equipu i velice se snažícího a snad i dobrého healera. :) A doufám, že i jednu milou a příjemnou tvář navíc rozdávající nejen rady, ale i dobrou náladu. :)

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
To je pro mne už pár let samozřejmost.

Vypište svoje alty (stačí level 80):
Žádné alty nad lvl 80 nemám, jenom spoustu altů pod lvl 60. :D

Napište nám něco o Vás:
Žiji společně se svým přítelem v Praze (také si u Vás bude podávat/podal přihlášku) a pokud zrovna nejsme zalezlý za kompem, chodíme na procházky se psem, zaházet si na koš nebo si třeba zaplavat. Nyní mám prázdniny, ale jinak studuji Architekturu. Krom toho, jako správná ženská ráda peču a vařím. :D
Vojel
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue

Re: Anastaszia - Resto shaman

Příspěvekod Vojel » čtv 23. črc 2015 5:17:03

eqp teda nic moc ale zarazila mě věta
V raidu dokážu být poměrně klidná a zachovat chladnou hlavu (pokud se tam někdo ovšem nechová jako nevychovaný sprostý buran

Co když někdo takový bude, jak se zachováš a co budeš dělat.? Oo
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » čtv 23. črc 2015 8:30:37

jak jsi na tom s ID na BWD a BOT na dnešek, samozřejmě je to na rychlo, ale když budeš moct dnes bylo by to ideální
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Vision13
[ SFU Clen ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Vision13 » čtv 23. črc 2015 8:47:35

Moc hezká přihláška.
Je vidět, že o místo u nás opravdu stojíš. Musíš umět hrát za svou postavu a znát taktiky.. Eq je jen otázka času.
Musím se optat na nepříjemnou otázku a to....
Pokud si u nás dá přihlášku i tvůj přítel a nebude přijat ?
Půjdeš k nám a budeš u nás i bez něj ?
Jsi si jistá, že tě pustí na víkendový sraz s Guildou i když on bude sedět doma ?
Je pravda, že i kdyby se k nám nedostal jeden z vás, tak i tak se vám naskytne opravdu hodně herních příležitostí. Vím, že to jsou otázky na tělo, ale toto si musíš dobře promyslet.
Každopádně držím palce a přeji hodně štěstí, protože tato Guilda za tu snahu opravdu stojí.
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !
rokkazz

Příspěvekod rokkazz » čtv 23. črc 2015 9:09:20

prihláška pekná :)
takže:
1. nápis mi nicky postav na ice-wow
2. vypíš mi prioritu statov.
3. aký je haste cap?
4. obľúbený seriál?
Obrázek

Spoiler:

keď sedím doma, Rokkazzko má malé R-ko, no keď vyjdem von, vedia, že Maroško má veľké M-ko, obrana pred svetom, snáď to chápeš, Ferko
Kytina

Příspěvekod Kytina » čtv 23. črc 2015 13:34:20

Přeji krásný a konečně ne tak parný den.
Budu odpovídat postupně aby v tom nebyl zmatek:

Jak se ptal Vojel, jak bych se zachovala kdyby v raidu byl nějaký člověk co se chová opravdu špatně... Myslela jsem to hlavně na TS, pokud je někdo takový v raidu, ať je, to je na Raid Leaderovi, aby se o něj postaral - ovšem nejspíš bych si ho dala do ignoru, pokud by mi jeho chování vadilo a rušilo při hře. Co se týče TSka, většinou mutuju, ale dělám to nerada, protože mám ráda přehled o každém člověku v raidu, kdyby něco potřeboval apod. (to samé s ignorem). Bohužel jsem zažila i několik agresivních výstupů, které slušné chování neviděly ani z vlaku, mířené nejen na mou osobu, ale třeba na kamaráda z guildy a pak jsem byla nucena to řešit s vedením. :|

Joule, já i můj přítel nemáme samozřejmě ID vůbec na žádný raid, jelikož s naším eq (především můj otřesný regen many) nemá smysl chodit world raidy, kde by nás stejně po zkouknutí equipu ihned kickly. :) Takže pokud by bylo místo, rádi bychom se na Vašem raidu v 18:00 účastnili, do té doby budeme chodit nějaké RHC.

Visionku řeknu to narovinu, protože tak to prostě je - oba budeme dělat maximum, abychom Vás zaujali a dostali se do Vaší guildy, ale pokud se dostane jen jeden, domluvili jsme se, že bohužel Vás bude muset odmítnou a budeme smutní hledat guildu jinou. Neexistuje u nás, aby jednou byl na raidu jeden a druhej byl odstrčenej a naopak, kdybychom to takhle dělali i v jiných věcech, náš vztah by stál za kuloví, to prosím všichni pochopte. :)

Pro Rokkazze:
1. Marmelady - disco priest, Andromed - arcane mage, Affroditta - mm/surv hunt
2. Pokud tu na twinu vše funguje tak jak má, tak platí, že Intellect>Spirit>Haste>Mastery>Crit
3. Ohledně haste capu, tak jich je několik, první je na 12,5% - to by měl být další tick u Earthliving efektu, (mezitím na 7,1% je další tick Riptide a na 10% je další tick Healing Rainu);
na 21,4% se dostáváme k dalšímu ticku Riptide a na krásných 30% hastu máme opět další tick v Healing Rainu :)
4. GoT, TWD, The 100 :D
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » čtv 23. črc 2015 14:21:23

Dobře nebudu to psát do obou přihlášek, každopádně, dle situace v daný okamžik a po dohodě se zbytkem raidu rozhodnu zda vás vezmeme a nebo vám dáme čas si nějaký gear posbírat...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » čtv 23. črc 2015 14:46:41

Potom je tu ešte možnosť, že test raid "pozastavime" do bodu, kedy budete mať nejaký ten eq na urovni, ale zaroven vas pošleme na moj LFG raid, tkorý býva v pondelok od cca 18-tej (podla toho ako pridem z prace) , kde by som hold vynechal HC bossov, a dal by som taký fast run normalov. Ale to sa tiež musíme dnes dohodnúť.
Kytina

Příspěvekod Kytina » čtv 23. črc 2015 15:53:56

Jestli chcete, můžeme oba dorazit na TS, kde by byla domluva přímá a snad i snažší než takhle přes komentáře :)
Sarger
[ Class Leader ]

Příspěvekod Sarger » čtv 23. črc 2015 16:00:41

tak šup .. ts.sixfeetunder.cz .. cakame na vas :)
Vojel
[ SFU Clen ]
Class:: Rogue

Re: Anastaszia - Resto shaman [-/-/-]

Příspěvekod Vojel » ned 26. črc 2015 14:17:52

Jak se ptal Vojel, jak bych se zachovala kdyby v raidu byl nějaký člověk co se chová opravdu špatně... Myslela jsem to hlavně na TS, pokud je někdo takový v raidu, ať je, to je na Raid Leaderovi, aby se o něj postaral - ovšem nejspíš bych si ho dala do ignoru, pokud by mi jeho chování vadilo a rušilo při hře. Co se týče TSka, většinou mutuju, ale dělám to nerada, protože mám ráda přehled o každém člověku v raidu, kdyby něco potřeboval apod. (to samé s ignorem). Bohužel jsem zažila i několik agresivních výstupů, které slušné chování neviděly ani z vlaku, mířené nejen na mou osobu, ale třeba na kamaráda z guildy a pak jsem byla nucena to řešit s vedením. :|

Nemám rád lidi co žalujou a neřeší věci na rovinu, btw. jak by jsi si mohla dát do mute třeba Raid leadra který si rád dělá srandu ( je tp jen modelový příklad)

Visionku řeknu to narovinu, protože tak to prostě je - oba budeme dělat maximum, abychom Vás zaujali a dostali se do Vaší guildy, ale pokud se dostane jen jeden, domluvili jsme se, že bohužel Vás bude muset odmítnou a budeme smutní hledat guildu jinou. Neexistuje u nás, aby jednou byl na raidu jeden a druhej byl odstrčenej a naopak, kdybychom to takhle dělali i v jiných věcech, náš vztah by stál za kuloví, to prosím všichni pochopte. :)

Bohužel todle je nepřijatelné, když chceš do Guildy musíš dělat vše pro Guildu, kdyby se náhodou tvůj přítel nedostal na Raid nešla by jsi, nebo kdyby byl kicknut za něco odešla by jsi s ním, takové lidi tu nepotřebujeme.

Omlouvám se ale za mě bohužel "PROTI"
Obrázek

Nemůžu Milovat vše, ale můžu se to alespoň pokusit Vojet ;)
Kytina

Příspěvekod Kytina » pon 27. črc 2015 18:03:24

Zdravím, ráda bych stornovala svou přihlášku. To samé platí i pro mého přítele, ale ten se vyjádří sám. Hledali jsme guildu, která samozřejmě chodí raidy a má dobrý kolektiv, ale pro nás je WoW zábava a odreagování, nechceme sem chodit jak na vojnu a vyřizovat si v práci volno, aby náhodou člověk nechyběl na raid. Samozřejmě to vůči nikomu nemyslím špatně, ale prostě tohle není náš styl hraní a omlouvám se za sebraný čas nad touto přihláškou. Nepotřebujeme k životu ani zabité HC bosse, ani nejlepší eq co zle získat, jen si užít pár pohodových raidů, kde občas někdo něco failne ale jde se dál bez urážení a hádek. Přeji vám všem spoustu úspěchů ve světě WoW i mimo něj. :)
Vision13
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Vision13 » pon 27. črc 2015 20:04:49

Spatne rozhodnuti pro hru, ale dobre pro život. Přeji hodně štěstí a rádi Vás uvidíme na world raidech :P
Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli ! Ty v domečku máš svatý klid, můžeš chodit do hospody, karty mastit, pivo pít ! Rozmysli si, Jíro, rozmysli ! Na své štěstí dobře pomysli !

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”