Class/ main spec: Druid balance, OFF: Feral tank
Věk: 24 (oslavil som pred par dnami

ItemLvL: 333 (nejake PVP itemy sa najdu)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Keidicka
FPS: 55-60, na raidoch 14-35
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hram asi 7-8 rokov (s kratkymi prestavkami), cize som zacal hrat po tom co skoncilo TBC, cely cas hram hlavne druida ale mam skusenosti aj s inymi charmi (asi az na wara a rouga som hral vsetko). Wotlk som hral na niekolkych funkach (spiderwow, altron, deffender, posterus). Na posteruse som po urcitom case robil CL druidov v niekolkych guildach (aby ste to nepochopili tak ze som leaver na danom servery sme boli skupinka aktivnych hracov, ktory spociatku boli v jednej TOP guilde serveru, ktora poprogresovala vsetko co tam slo napr. mali sme first realm LK normal/hc, prof HC, bohuzial sa guilda rozpadla po tom co GUM prestal hrat a my sme prechadzali z guildy do guildy, v ktorych sme pomohli s progresom, nanestastie sa vzdy rozpadli z roznych dovodov). Cata som zacal aktivne hrat asi pred rokom na ICE a pred par mesiacmi ma priatelka dotiahla sem na TWIN.
Váš raid time?
Kedze som momentalne na PN tak mam v podstate cas kazdy den. Nanestastie mi PN o par tyzdnov konci. Po skonceni cez vikend budem mat cas ale cez tyzden to bude rozne (pracujem na 3 smeny ale vzdy tyzden dopredu dam vediet).
Definujte svůj PvE skill:
Ak ide vsetko podla planu tak nieje problem a ak sa nieco pokazi tak problem riesim s chladnou hlavou, nerobi mi problem zaimprovizovat v obtiaznych situaciach a chopit sa iniciativy .
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Bohuzial na TWINe nemam zadny progress, kedze je toto moja prva doexpena postava.
WOTLK (hlavne na Posteruse): ToC 25n/hc, 10n/hc - all
ICC 25n/hc, 10n/hc - all
RS kym som tam hral nefungoval
CATA (ICE wow): FL 10n - all
BoT, BWD 10n -all (raidy boli troska chaoticke ale taktiky by som mal ovadat, popripade si ich znova prejdem)
Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti?
ICE wow: raidy - FL, BoT, BWD, BH
classy - Druid (all spec), DK (blood, frost)
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://oi58.tinypic.com/vnf7o6.jpg
DBM (na screene nie je): to hadam netreba vysvetlovat
GRID: healovanie, CR a prehlad co sa deje s ostatnymi v raide
ICE hud: abych mal vsetko pokope - moje HP, targetove HP, moja mana(energy, rage, runing power), eclipsy...
Recount: taky asi nemusim vysvetlovat
a nejake PVP addony
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Ak sa mam priznat zdroje informacii mam hlavne hracov. Jediny guide, krory som precital bol na WOTLK balance druida (aj to skor zo zvedavosti) vacsinou talenty si robim vlastne (samozrejme viem si obhajit preco mam talent tam a nie tam), ale necham si aj poradit.
Co sa tyka raidov mam radsej strucne vysvetlenie na TS ako nejake videa.
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
ja neviem us - guilda len na expenie, v podstate nema ziadny raiding
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Priatelka prisla s novinou ze pre nas nasla guildu

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Rad by som isiel do guildy s dobrym kolektivom a s poriadnym raidingom a s nejakymi PVP hracmi na nejake to PVPcko

Koho znáte v <SFU> ?
Momentalne nikoho
Co nám můžete nabídnout?
Cloveka s niekolkorocnymi skusenostami s WoW, ktory je loajalny voci guilde a ma rad PVE ale nezebuda ani na PVP.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Samozrejme
Vypište svoje alty (stačí level 80):
80 lvl este nemam ale mam DK lvl 67

Napište nám něco o Vás:
Zijem s priatelkou, s ktorou vo volnom case hravame hlavne WoW, popripade chodime na vychadzky so psom alebo plavat.
P.S. mam miernu dislexiu a disgrafiu cize ak mam v prihlaske nejake hrubky dopredu sa ospravedlnujem.