Botzu - arcane mage [TS/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Botzu
Class:: Mage

Botzu - arcane mage [TS/PRIJATY]

Příspěvekod Botzu » čtv 01. srp 2013 13:20:01

Nick: Botzu
Class/ main spec: Mage / arcane
Věk: 30
GearScore: 5703 GS
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&cn=Botzu
FPS: 50 až 60 FPS při raidu

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie? WoW hraju 8 let, 7 let je mainem mage. Historie ? No WoW jsem hrál jenom na ofiku od vanily až po finále Cata, před panadarií jsem odešel sem na Twin a hrál jsem tady Wotlk i TBC.

Váš raid time? Můj raid time = raid time guildy, když se jde raid tak jdu, jediný problém by mohl nastat v pátek a v sobotu to jsou dny, kdy relaxuji a věnuji se RL.

Definujte svůj PvE skill: Nedokážu definovat svůj skill, to by měli udělat lidi, kteří se mnou delší dobu hráli. Umím použít ovci a counterspell, vím kdy dát blink, wardu nebo kostku. Používám decursive.

Vypište svůj progress na Twinstaru: Na Twinu mám progress jenom v ToC a ICC ve Wotlku. TBC je nepodstatné, tak to psát nebudu. Jinak na offiku všechny endgame instance vyčistěny.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů: (Screeny uploadujte nejlépe z raidu a na stránce http://tinypic.com/ ) http://tinypic.com/view.php?pic=59uf89&s=5 - nemám PS z raidu tak postuju aktuální.
Používám Omen, GC, decursive, DBM, recount a jako Ui mám CTmod2.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně: maxdps, mmo-champion a wowhead

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Na twinu je to v podstatě jedna guilda a to Warriors of Nightwish. Předtím jsem byl ještě v jedné ale ta se rozpadla ještě před tím než otevřeli ICC (už si ani nevzpomenu jak se jmenovala). Důvod k odchodu z WoN ? Není progress, to bude ten nejdůležitější důvod. Jeden den v týdnu pro raidování je prostě nedostačující pro progress, navíc když se vám v raidu neustále točí lidi a tím pádem předchozí úspěchy nebo pokroky přicházejí vniveč.

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Už nějakou dobu se pohybuju na stejným serveru a dívám se kolem sebe a na členech SFU se projevuje úspěch v raidech v podobě rostoucího GS.

Proč chcete jít právě do <SFU> ? Máte progress a podle mě vystupujete jako guilda a ne jako skupina lidí, kteří si jenom chodí chatovat na gchat.

Koho znáte v <SFU> ? Nejspíš nikoho, maximálně jsem byl s někým v nějakém world raidu.

Co nám můžete nabídnout? Sebe, můj čas, moje postavy.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky? TS3 mám, mám sluchátka i mikrofon.

Vypište svoje alty (stačí level 80): Darkvermin - DK / Unholy - 5,5k GS - jednou za reset si zajde ToC nebo ICC10, Thagri - pala / prot - 4,2k GS - jenom tak na daily HC

(nepovinné) Napište nám něco o Vás: Jsem letitý hráč wowka, hrával jsem hodně a často :-) nakonec se to ve mě nějak zlomilo a začal jsem se wowkem víc bavit než se hnát za equipem a nějakýma smyšlenýma bodama. Za dob Wotlku a Cata na offiku jsme měli stálou desítku s opravdu dobrýma kámošema a hráčema se kterýma jsme se u wowka bavili a odráželo se to na kvalitním progressu. Ale pak dorazila Pandarie a naše společenství se nám rozpadlo. Dal jsem si pauzu a pak jsem začal hrát na Twinu čistě pro zábavu, ale pořád mám chuť si užívat raidování a proto píšu tuhle přihlášku, třeba to klapne a třeba taky ne.
Jinak v RL jsem relativně pohodář, rád hraju pokr s kámošema na dvorku, mám rád červený víno a dobrou whisky. Nemám rád lidskou hloupost a předsudky.
Blokong
Class:: Shaman

Re: Botzu - arcane mage

Příspěvekod Blokong » pát 02. srp 2013 19:26:03

PRO na test raid.
Marty

Příspěvekod Marty » pát 02. srp 2013 20:03:09

Působíš sympatickým dojmem, ale před posunutím na test raid ti položím pár otázek.

1) Které všechny spelly využiješ na Championech v ToGC? (Počítej s tím, že můžeš i kontrolovat..)
2) Jaká je nejlepší rotace v arcane? Jaké sockety by si volil? Kolik je hit cap? (číslo, ne %)
3) Kde v ICC použiješ frost a kde fire wardu?
4) Potion of Speed nebo Potion of Wild Magic?
5) V případě, že by si byl první kousnutý na BQ 25, koho by si kousal v druhém kole aby to nejvíc pomohlo raidu?
6) LK - Harvest Soul, co musíš udělat po vtažení do meče?
7) Jaké jsou BiS trinkety pro arcane ? (z ToC/ToGC a ICC)
8) Jakými způsoby si můžeš shodit aggro?

Dej si na odpovědích záležet, závisí na nich tvoje šance pro zkoušku na test raidu ;)
Botzu

Příspěvekod Botzu » pát 02. srp 2013 21:21:09

1) Které všechny spelly využiješ na Championech v ToGC? (Počítej s tím, že můžeš i kontrolovat..)
Spellsteel, blink, counterspell, mana shield, damper magic, slow, frost nova - prakticky všechno jako v PvP.

2) Jaká je nejlepší rotace v arcane? Jaké sockety by si volil? Kolik je hit cap? (číslo, ne %)
4x Arcane Blast + Arcane Missile (samozřejmě s procem Missile Barrage)
Sockety ? No nejlepší je čistě SP, pokud má arcane mage minimálně soft cap na haste.
Hit cap je 446.

3) Kde v ICC použiješ frost a kde fire wardu?
Frostku třeba u prvního bosse nebo sindry, fire wardu třeba u princů. Prakticky tam kde boss dělá příslušný frost nebo fire dmg.

4) Potion of Speed nebo Potion of Wild Magic?
Potion of Wild magic ( použít s ice veins a mimo heroismu)

5) V případě, že by si byl první kousnutý na BQ 25, koho by si kousal v druhém kole aby to nejvíc pomohlo raidu?
Pokud bych byl první znamenalo by to že jsem asi top dmg v raidu takže bych kousnul druhýho nejlepšího dmgera v raidu (osobně uznávám u Queeny říct si dopředu kdo koho kouše)

6) LK - Harvest Soul, co musíš udělat po vtažení do meče?
Jestli si dobře vybavuju tak použiju counterspell a přeruším channeling :-) Přiznávám, že si za boha nevzpomenu jak se ten channeling spell jmenuje.

7) Jaké jsou BiS trinkety pro arcane ? (z ToC/ToGC a ICC)
ICC - Dislodged Foreign Object + Muradin's Spyglass
ToC / ToGC - Reign of the Dead

8) Jakými způsoby si můžeš shodit aggro?
Pokud rychle přešvihnu tanka tak kostku a radši počkám než aggro nabere z5 tank, jinak klasika invis (bohužel se mi zdá že iluse nefungují tak jak by měly a aggro nezhazují).

Takže asi takhle bych odpověděl na dané otázky.
Athena
Class:: Paladin

Příspěvekod Athena » sob 03. srp 2013 9:44:50

vypadá to na kvalitního chlapce, PRO
Crafty
[ Warlord ]
Class:: -

Příspěvekod Crafty » sob 03. srp 2013 11:18:32

Uvidime jak se ukazes na test raidu
Obrázek
V boji s lidskou hloupostí nemůžeme nikdy vyhrát. Ale nikdy v něm nesmíme ustat.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo smát se smát všemu ostatnímu, co mu k smíchu připadá.
Marty

Příspěvekod Marty » pon 05. srp 2013 11:33:45

Ve čtvrtek, 18:00 test raid ICC 25 + některé HMs..

Kdybys chtěl probrat taktiky, odchytni si mě ingame (nick Martyy).. A udělej si screen z DMG na Lady, Saurfangovi, Rotface, Fester, Professor a Lich King a DMG taken na Marrowgar, Rotface a Professor ;)

Good luck
Botzu

Příspěvekod Botzu » úte 06. srp 2013 10:39:33

OK, ve čtvrtek budu připravený :-)
Janclik
Class:: Paladin

Příspěvekod Janclik » úte 06. srp 2013 14:08:34

nejsem odborník na mágy ale...
Hit cap je 446. neni to kapku blbost? Marty ty si mi ale leadr asi chceš hodně nejakého mága že? xD
Marty

Příspěvekod Marty » stř 07. srp 2013 14:34:18

Tak já si to vyložil jako, že to myslel bez sh / balance.. Každopádně je to overhit jako prase, kterej je ale víceméně způsobenej offhandou a botama, což může s trochou štěstí lootnout za jedno ID.

Mága sice potřebuju, ale ne tak akutně.. Abych to nemusel zase poslouchat na poradách tak požaduju, aby mágové topovali a hlavně nekapali (Mirotanovi se to docela daří, dobrej kauf :D ) tak doufám, že splníš očekávání Botzu :)
Botzu

Příspěvekod Botzu » čtv 08. srp 2013 23:22:31

Tak tady jsou ty screeny :-)

Morrowgar - http://tinypic.com/view.php?pic=qznh4x&s=5

Lady - dmg http://tinypic.com/view.php?pic=2cermn9&s=5 , dmg taken http://tinypic.com/view.php?pic=anivq&s=5

Saurfang - http://tinypic.com/view.php?pic=20ie1jq&s=5

Rotface - http://tinypic.com/view.php?pic=2dvmoex&s=5

Festergut - http://tinypic.com/view.php?pic=35jwh7t&s=5

Profesor - dmg http://tinypic.com/view.php?pic=sqla4m&s=5 , dmg taken http://tinypic.com/view.php?pic=24ginab&s=5

LK - http://tinypic.com/view.php?pic=do4ccy&s=5

Faily - Sindra - připletl jsem se mezi lidi co měli dostat kostku a odpálil jsem se backslashem ( no prostě jsem si odpálil trinkety a už to bylo :-D )

Jinak bych spíš přivítal postřehy z raidu, určitě to nebylo nijak ostlnivé vystoupení.

Co se týče dmg, tak tam jsem se taky moc nepředvedl, na to že mám 5,7k GS mám hodně velký overhit, což může ubírat na dmg. Není to výmluva ani nějaká obrana, prostě na sobě mám to co mi padlo :-)

Každopádně chci poděkovat za šanci a i když to možná bude znít zvláštně tak jsem se opravdu bavil. Po hodně dlouhé době jsem nebyl na raidu, kde se neustále slackuje, ale byl jsem na raidu kde lidi chtěli opravdu vyčistit instanci (nezávisle na výsledku raidu).
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » ned 11. srp 2013 22:45:33

Raid nebyl ideální, ale šlo to, jak říkám může být hůř, ale snad už nikdy nebude, nebo je zabiju :-), nehrál jsi špatně, je hodně co vylepšovat (ale failů jsem si vyloženě nevšiml, Ta Syndra :-) ) a v tuto chvíli je na tobě, jestli na sobě chceš pracovat, pokud si odpovíš ANO, rád tě uvidím na pohovoru...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Botzu

Příspěvekod Botzu » pon 12. srp 2013 11:38:33

Díky Joule :-)

rozhodně mám zájem se ve svý hře posunout dál a byl bych velmi rád kdyby to bylo u SFU :-)

Každopádně bych se poradil s Martym co bych mohl zlepšit, i když si nejsem moc jistý co by to mělo být :-)

A k tí Sindře .... no ta paní mě prostě nemá ráda od prvního momentu co jsem k ní vlezl :-D
Marty

Příspěvekod Marty » úte 13. srp 2013 18:45:39

Fajn, i když si na prvním test raidu nic moc nepředvedl tak jsem ochotnej ti dát ještě jednu šanci :)) Takže zase ve čtvrtek od 6 a zase si udělej screeny :) .. Snad ti to půjde líp, gl
Botzu

Příspěvekod Botzu » úte 13. srp 2013 18:52:00

Ok Marty, budu tam
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 16. srp 2013 7:43:26

Projdu tvoje výsledky s CL, a dáme vědět
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Marty

Příspěvekod Marty » ned 18. srp 2013 19:40:41

Posunut na pohovor, zítra (tj pondělí), 19:00 ;)

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”