Class: DK (Frost)
Věk: 23
Ilvl: 355 (pvp itemy nemám na sobě žádné)
FPS: Přesně nevím, ale wow i při max. detailech se nikdy v raidech neseká, nebo nedělá jiné problémy.

Armory:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Valjakov
(upozornění - Nemám na zbraních 2x F.C. ale F.C na main a Razorice na off , ta armory to ukazuje špatně...a chybí mi ench na ramenech, pracuje se na reputaci

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraji již od TBC (sice jsem měl wow koupené již od základu, ale to jsem byl ještě malý špunt a neměl jsem na měsíční platby

Váš raid time?
Na toto je pro mě docela těžké odpovědět, protože jsem student a tedko mám prázdniny (poslední v životě

Definujte svůj PvE skill:
Jestli se tím myslí theorycraft tak ten mám následující
Str. - Hit (8%) - Expertise (26) - Haste - Mastery - Crit
1. Držet na targetu dotky, 2.Obliterate - do O. cpát co možná nejvíce run, 3. H.Blast při procu Rime, 4. F. Strike na spalování r. power (při procu k. machine používám výhradně Obliterate, u f. striku používám k. machine jen když nejsou na obliterate runy)
Na zvýšení dps používám Pilar of Frost, Ghoula, Army of Dead. Dále lahve a potiony na str.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Zde na Twinstaru mám prošlé pouze BH 10 a 25. Hrál jsem ale i na jiných serverech (ice online) kde mám odchozené jak BoT, tak i BwD desítky i dvacet pětky.
Taktiky ale znám, dokonce je mám vypsané na papíře vedle monitoru .

Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Cataclysma jsem začal hrát v té době kdy byl na free serverech alespoň trochu hratelný.

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://www.imghosting.cz/images/44WoWSc ... 15_200.jpg
Jsem stará škola, tak se snažím hrát bez všemožných addonů a kravinek.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Tak převážně Tauri-veins (snad se to tak píše

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Ghost Diviision - opravdu velká guildovní nečinnost
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Na worldu někdo (omlouvám se, ale jméno jsem zapomněl) pořádal nábor do SFU.

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Protože mám rád PvE a u SFU vidím velkou snahu a chuť pořádat různé raidy a pve celkově.
Koho znáte v <SFU> ?
Bohužel nikoho.
Co nám můžete nabídnout?
Za DK hraji už nějakou tu dobu a myslím si že svou class ovládám, takže mohu nabídnout pomoc v raidech v podobě slušného dmg.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
TeamSpeak 3 používám a sluchátka s mikrofonem určitě budou někde v šuplíku.

Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Mám jediného alta na 80+ a to je Staraskola (Druid-resto/balance-347-takřka stejně jako main)
(nepovinné) Napište nám něco o Vás:
Tak myslím že jsem vše nejdůležitější shrnul a že si budete o mě muset udělat obrázek sami.