Nick: Yaxa
Class/ main spec: Arms Warrior
Věk: 24
ItemLvL: 346 aktuálne, snažím sa zbierať gear a toto číslo sa mení
Armory: LINK
FPS: 60+
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hrám už asi nejakých 5 rokov, možno viac, už to nepočítam. História je celkom pestrá, začínal som na WotLKu na drahy.com, odtiaľ sme sa s pár kamarátmi z guildy presunuli na server Anathema (od Projectu Nemesis, tiež WotLK), tu som zotrval asi tak 3 roky a pokoril všetko, čo sa dalo. Server začal upadať, tak nastal ďalší presun, tiež s pár guildmates. Zakotvili sme na Cataclysm datadisku, na serveri Warmane. Mnohí ho možno poznajú pod jeho starším názvom Molten-wow, takto sa volal pred spojením so servermi Arena Tournamentu. Dostali sme sa do malej československej guildy, kde sme pokorili FL 7/7 (5/7hc), DS 8/8 (5/8hc). Komunita však začala postupne upadať a chcelo to zmenu, tá prišla v podobe Twinstaru.
Váš raid time?
V podstate som časovo neobmedzený, jediná výnimka by bola vtedy, keď by som bol odcestovaný.
Definujte svůj PvE skill:
Dlho som rozmýšlal, čo napísať do tohoto bodu. Skill je v podstate zhrnutie komplexných zručností hráča do jedného slova. Ak sem patrí schopnosť improvizovať, schopnosť obetovať sa pre raid, schopnosť počúvať pokyny na TS a riadiť sa nimi, tak skill mám. Naschvál sem nepíšem schopnosť mačkať bindy v správnom poradí, to už beriem tak nejak ako automatiku.
Vypište svůj progress na Twinstaru:
Na Twinstari som pomerne nový, postavu som doexpil asi 2 dni dozadu. Za ten čas som stihol zájsť všetky RHC dungy a BH 10 man.
Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti?
Ano mám, viď moju wow históriu vyššie. Avšak asi vás veľmi nezaujímajú úspechy z contentov, ktoré tu ešte nie sú

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
SCREEN
Addony: DBM, Omen, Quartz, Power Auras, Titan Panel, Prat, Recount, TidyPlates.. to sú také hlavné addony, ktoré využívam. U warra používam klasický blizzard raid frame, inak VuhDo.
DBM - kvôli timerom a prehľade aktívit u bossov
Omen - threat meter
Quartz - cast bary
Power Auras - kvôli lepšiemu zobrazeniu procov talentov, buffov, cds
Titan Panel - všeobecný prehľad o stave goldov, miesta v bágloch, fps, latency atd
Prat - rozšírené možnosti chatu
Recount - čísielka musia byť
TidyPlates - prehľadné nameplaty
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
http://www.warmane.com, http://www.tauri-veins.tk, google
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Za môj krátky pobyt tu, som ich veľa nestihol vystriedať. Momentálne som v guilde Undercover, ktorá je viac menej neaktívna a mám ju len kvôli guild perkom.
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Niekoho som sa pýtal, na prehľad najlepších guild a medzi nimi figurovalo aj SFU.
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
A prečo nie? Chcem byť súčasťou výbornej guildy a výbornej komunity, zájsť si výborné raidy a zasmiať sa s luďmi na TS. Zatiaľ som mal možnosť prehodiť pár slov len s dvomi členmi tejto guildy a ich prístup mi bol sympatický.
Koho znáte v <SFU> ?
Sarger - bavil som sa s ním ešte ako malá 70tka a informoval ma o vašej guilde
Bimmer - dnes som sa ho spýtal na nejaké rady ohľadom warra a odporučil mi napísať si prihlášku

Co nám můžete nabídnout?
Môžem ponúknuť seba, svoj čas, svoje čísla v recounte, ench a tail, a svoj hlas (+ štekot susedových psov) na TS.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Áno, používam a áno, mám.
Vypište svoje alty (stačí level 80):
Altov momentálne nemám, som čerstvá 85 a mám kopec roboty s jednou postavou. V budúcnosti pribudne feral hybrid/resto druid.
Napište nám něco o Vás:
Volám sa Marek, bývam 20km od Nitry. Študujem v Bratislave na zdravotníckej univerzite, konkrétne odbor rádiológia. Bývam v rodinnom dome, tak ako vo wowku, aj doma mám niekoľko petov, vrátane mladšieho brata. Medzi nejaké také záľuby patrí volejbal, kanoistika, túry, počúvanie počúvateľnej hudby, tvorba v Photoshope a kedysi aj kreslenie. Nejak ma už nič nenapadá čo dodať, takže v prípade ďalších otázok, som pripravený odpovedať