Class/ main spec: Druid Restoration
Věk: 18
ItemLvL: 351
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Tyliriel
FPS: 80+
1.Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Wow hraji řekněme 8 - 9 let. Moje WoW historie začíná na offiku když mi Táta dal acc s tím že teď na to nebude mít čas. Na začátku jsem prošel pár PvP guild. O PvE jsem se začal zajímat na novým datáči WoTLKU. Na Offiku jsem prošel všechny 4.0.6a raidy N/HC, Rise of Zandalari, Firelands N/HC sezóny. Potom se mi už nechtělo platit offik tak jsem přešel na Twin na WoTLK a po nějaký době na tak rok a půl +- fungující Ice-Wow kde mám clearnuté taky všechny dosavadní raidy co tam jsou jak na normál tak na heroic.
2.Váš raid time?
- Přes prázdniny mám brigádu ale chtějí po mě abych pokračoval dál a neseknul s tím tak u těch dnů zatím nahodím * později můžu upřesnit -
Pondělí 16:00-24:00
Úterý *
Středa 16:00-24:00
Čtvrtek 16:00 - 24:00
Pátek *
Sobota 16:00 - 24:00
Neděle *
3.Definujte svůj PvE skill:
Reflexy mám dobré, přemýšlet o tom kdy odpalovat CD umím taky a taktiky myslím že znám dobře popř. si mě můžete nějakým způsobem vyzkoušet.

4.Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Twinstar - Na Cataclysmu na hordě kde jsme měli s guildou 3/6 BwD, 2/5 BoT ostatní normál. Taktiky jinak znám BoT 5/5, BwD 6/6, Tot4W jsem tu zatím na HC nebyl.
Ice-Wow - BoT, BwD, Tot4W, Firelands zabité na Heroic i Normal mode.
Drak'Thul - BoT, BwD, Tot4W, Firelands na Heroic i Normal mode.
5.Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Viz. otázka 1. a 4. S classami mám hodně zkušeností hlavně na Cataclysm patchi kde jsem vyzkoušel každou možnou classu do PvE

6.Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Bartender4 - uspořádání UI podle sebe.. nemám rád classic blizzard bar.

Grid2 - Pro mě nejpohodlnější addon na healování.. zkoušel jsem i VuhDO ale moc mi ten addon nesedl. Nahozený 25-man frame na screenu - první mám tanky potom healy a dpska.
ShadowedUnitFrames - Lepší player, target apod bary bohužel nemám screen z raidu aby bylo vidět kompletní UI.
DeadlyBossMods - PvE základ
Decursive - Používám u bossů kde jde potřeba hodně dispellů např. Chogall last fáze - corruptiony myslím že to jsou.
Recount
7.Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Guidy, Elitistjerks většinou jsem si hledal soft / hard capy hastu apod.
8.Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Tady na Twinstaru jsem se zase po nějaké době když jsem si dával pauzu před koncem školního roku. Takže jsem prodal character na hordě a začal jsem expit Druida u Aliance a momentálně jsem bez guildy byl jsem akorát v nějaké expicí guildě abych měl aspoň základní perky.
9.Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Občas jsem viděl něco na worldu - nějaký to náborový macro apod. plus jsem si všiml že skládáte v Pondělí 25m raidy s worldem myslím že to byl někdo s nickem Lasrael nebo podobně

10.Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Co jsem se dozvěděl tak hledáte lidi do sekundáru na 25-many a jelikož hledám nějakou guildu a dnes se mi náhodou ozval váš člen jestli bych neměl zájem jít k vám, tak jsem si řekl proč bych nechtěl, že ?

12.Koho znáte v <SFU> ?
Peterk- Ten mi právě sám od sebe napsal jestli bych nechtěl k vám, dal mi potřebné a důležité informace o guildě na Teamspeaku.
13.Co nám můžete nabídnout?
Můžu vám nabídnout svoje zkušenosti s PvE - Myslím tím Firelands sezónu, která se nejspíš nebude moc lišit od Officialu když se tak podívám jak raidy fungujou tady na Twinstaru. Co se týče raidů, tak semnou není problém - Internet mám stabilní, stroj taky v pořádku plus za peníze z brigády budu další měsíc kupovat nějaký novější komponenty.

14.Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano, Ano
15.Vypište svoje alty (stačí level 80): (Formát: Nick - class / spec - GS - aktivita)
Zatím nemám žádné alty ale plánuju si něco dalšího vyexpit
- Napište nám něco o Vás: Jmenuji se Jirka a zatím studuji na střední škole - strojnický obor.. Doufám že se vám přihláška bude líbit a přeji Vám hezký den