Madashi - Warlock [-/-/NEPRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Madashi
Class:: Warlock

Madashi - Warlock [-/-/NEPRIJATY]

Příspěvekod Madashi » čtv 13. srp 2015 20:59:59

Nick: Madashii
Class/ main spec: Warlock / Destro
Věk: 25let
ItemLvL: (345ilvl)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Madashii
FPS: 60locked (ultra detaily)

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju uz od doby co vyšlo, tj. od roku 2004 jestli se nepletu ? Sem tam proběhla nějáká ta pauza. Jinak jsem hrál 7let na offiku. WoW jsem ukončil když vyšlo Warlords of Draenor. A nedavno jsem znovu začal hrát zde na Twinstaru :)

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy, . . .)
Můj raid time je momentalně trošku složitejší. Pracuji v Casinu jako krupiér a mam změny každých 14dní. Momentálně budu nastupovat do jiného casina, tak snad budu mit už normílni a stálý pracovní rozvrh :)

Definujte svůj PvE skill:
Můj PvE skill mohu definovat tak, že jsem byl HC player co se nebál progressu :) Trávili jsme dny a noci aby jsme byli realm top aka 25man a dařilo se nám to. Sami asi víte jak je náročné sjednotit 25lidí :)

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Můj progress na Twinstaru je nulový. Z dob offiku mam odprogressováno full HC Firelands / Dragon Soul aka tank/heal/dps. Jsem presvedcen o tom, že multifunkční člověk se vždy do raidu hodí :) Jinak mám za sebou full HC content Pandarie, ale te se tu zde asi dlouho nedočkáme :)

Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Viz. otázka o jedno pole výše, Full [color=#FF0000]HC FL/DS .. ( mam zabito i BwD a BoT ) ale upčímně bych si musel hodně oprášit pamět abych si na tyhle dva raidy vzpomenul :) FL a DS znám jeste vicemene zpaměti.[/color]

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Screen dodám později pokud nevadí, postavu jsem pořidil nedávno a chybí mi ještě 2addony. Pokud je to samozřejme nutnost, pošlu i nekompletní.

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Co si neošahám sám to nevím, to máte jako s ženskou :) Musíte si s ní pohrát a pak zjitíte jak to s ní de :)

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Jelikož na twinstaru hraju teprve chvilku tak ani guildu nemám. Mam jednu na priestovi, ale to aby mi přestali chodit ty spamy :)

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O SFU jsem se dozvěděl skrze '' Pronet '', nábor ve worldu. Po společném projednání mé situace s charem a classou jsem na to konto koupil warlocka :)

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Do SFU chci jít z důvodu toho, že se mi líbí Váš progress a určitě v raidu platí nějaká disciplína a žadné emo :)

Koho znáte v <SFU> ?
v SFU znám jen Proneta skrze debatu tom co jsem psal o pár řádků výš.

Co nám můžete nabídnout?
Nabídnout Vám mohu, zkušenosti v nadcházejícím kontentu a samozřejmě sebe. Uznám vlastní chybu a nehádám se kdyz to není nutné.

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano mikrofon mám, a sluchátka ofc taky :)

Vypište svoje alty .
Madashi - Human Priest 85lvl (shadow)
Reaper - Undead Rogue 80lvl

Napište nám něco o Vás:
V jistém slova smyslu jsem hovedo :) Cholerik a Flegmatik zároven. Miluju ženský, pc hry a bez hudby nežiju :) Byl jsem težkej nolifer za éry kdy jsem jestě studoval, a i dnes se dokážu seknout u pc na celé dny když mám volno :) Jinak ještě hraju CS:GO (rank LEM). Sem tam zapnu World of Tanks a Rocket League.
Díky za Váš čas a přeji krasný zbytek večera :)
Pepíkus
[ Class Leader ]
Class:: Mage

Re: Madashi - Warlock

Příspěvekod Pepíkus » pát 14. srp 2015 0:37:41

Přihláška pěkná, ale chtělo by to dodat ten screen UI z raidu, nejlépe z 25tky. Dále vylepšit gear alespoň na 359 ilvl. To se na mě nezlob, ale s tímhle bych tě na raidu vidět nechtěl. Do té doby než s tím něco uděláš máš mé proti.
Správce GB /// "Winter is Coming" ...STARK
Madashi

Příspěvekod Madashi » pát 14. srp 2015 1:27:27

Pepíkus píše:Přihláška pěkná, ale chtělo by to dodat ten screen UI z raidu, nejlépe z 25tky. Dále vylepšit gear alespoň na 359 ilvl. To se na mě nezlob, ale s tímhle bych tě na raidu vidět nechtěl. Do té doby než s tím něco uděláš máš mé proti.

Čekal jsem takovou odpoved, ale je to takto dohodnute s Pronetem. Momentalne nic s gearem neudelam. + jsem hovoril jeste s nekym, a udajne v tom problem neni. Tak se asi musite domluvit mezi sebou. Kazdopadne diky za odpoved :)
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » pát 14. srp 2015 6:31:55

domluv se v pondělí by měl Sarger skládat world raid, takže by jsi se na 1-2 ID mohl k nim přidat něco pobrat a pak se ukázat na test raid v lepším gearu...
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Sarger
[ Class Leader ]
Class:: Paladin

Příspěvekod Sarger » pát 14. srp 2015 13:57:49

Ja tu do stredy nebudem, takže si to ešte teraz musí zobrať pod krídla niekto iný.

Každopádne mám rovnaký názor, kým trošku neporiešiš gear, tak na test by som to nevidel. Skúsenosti máš, ale musíš si ich oživiť, a zistiť, ako to ide na twine.
Madashi

Příspěvekod Madashi » pát 14. srp 2015 17:52:53

Sarger píše:Ja tu do stredy nebudem, takže si to ešte teraz musí zobrať pod krídla niekto iný.

Každopádne mám rovnaký názor, kým trošku neporiešiš gear, tak na test by som to nevidel. Skúsenosti máš, ale musíš si ich oživiť, a zistiť, ako to ide na twine.

Na test mohu jit s priestem pokud je ten gear takovy problem. :) Mam volne ID na bwd, jestli budete chtit, za me neni problem jit za shadow priesta :)
Pronet
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pronet » stř 19. srp 2015 7:15:37

24.08. By měl Sargy skládat word raid, takže pokud by jsi měl zájem, tak zareaguj na tento příspěvek a on ti napíše, kdy bude skládat.
Pronet
[ Class Leader ]

Příspěvekod Pronet » sob 22. srp 2015 9:16:15

Toodyo
[ Raid Leader ]
Class:: Warrior

Příspěvekod Toodyo » sob 22. srp 2015 17:14:38

Madashi píše: Mam rad srandu, nesnasim lhare

TO je teda super :-)