Class/ main spec: Warlock / Destro
Věk: 25let
ItemLvL: (345ilvl)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Madashii
FPS: 60locked (ultra detaily)
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju uz od doby co vyšlo, tj. od roku 2004 jestli se nepletu ? Sem tam proběhla nějáká ta pauza. Jinak jsem hrál 7let na offiku. WoW jsem ukončil když vyšlo Warlords of Draenor. A nedavno jsem znovu začal hrát zde na Twinstaru

Váš raid time? (Ve formátu - Pondělí od xx:xx do yy:yy, Úterý od xx:xx do yy:yy, . . .)
Můj raid time je momentalně trošku složitejší. Pracuji v Casinu jako krupiér a mam změny každých 14dní. Momentálně budu nastupovat do jiného casina, tak snad budu mit už normílni a stálý pracovní rozvrh

Definujte svůj PvE skill:
Můj PvE skill mohu definovat tak, že jsem byl HC player co se nebál progressu

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
Můj progress na Twinstaru je nulový. Z dob offiku mam odprogressováno full HC Firelands / Dragon Soul aka tank/heal/dps. Jsem presvedcen o tom, že multifunkční člověk se vždy do raidu hodí

Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Viz. otázka o jedno pole výše, Full [color=#FF0000]HC FL/DS .. ( mam zabito i BwD a BoT ) ale upčímně bych si musel hodně oprášit pamět abych si na tyhle dva raidy vzpomenul

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
Screen dodám později pokud nevadí, postavu jsem pořidil nedávno a chybí mi ještě 2addony. Pokud je to samozřejme nutnost, pošlu i nekompletní.
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Co si neošahám sám to nevím, to máte jako s ženskou

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Jelikož na twinstaru hraju teprve chvilku tak ani guildu nemám. Mam jednu na priestovi, ale to aby mi přestali chodit ty spamy

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
O SFU jsem se dozvěděl skrze '' Pronet '', nábor ve worldu. Po společném projednání mé situace s charem a classou jsem na to konto koupil warlocka

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
Do SFU chci jít z důvodu toho, že se mi líbí Váš progress a určitě v raidu platí nějaká disciplína a žadné emo

Koho znáte v <SFU> ?
v SFU znám jen Proneta skrze debatu tom co jsem psal o pár řádků výš.
Co nám můžete nabídnout?
Nabídnout Vám mohu, zkušenosti v nadcházejícím kontentu a samozřejmě sebe. Uznám vlastní chybu a nehádám se kdyz to není nutné.
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
Ano mikrofon mám, a sluchátka ofc taky

Vypište svoje alty .
Madashi - Human Priest 85lvl (shadow)
Reaper - Undead Rogue 80lvl
Napište nám něco o Vás:
V jistém slova smyslu jsem hovedo

Díky za Váš čas a přeji krasný zbytek večera