Class/ main spec: Rogue Assassinaation
Věk: 19 let, skoro 20
ItemLvL: 358 - full PvE, většina za valory / bot
Link na armory: ARMORY
FPS: minimálně na 25manu mám 30fps, kdybych vypnul recount tak i více

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie: Wow hraju celkem 6-7 let, začínal jsem na deffenderu na 3.0.3., kde jsem dělal Event Mastera. Paka nás celý tým vyhodili a založili si vlastní server Relegation, jenže to nedopadlo a přišel jsem na twinstar v době Ulduaru. Na Twinstaru jsem ovšem dělal Event Mastery také

Váš raid time: Vždycky jsem tu denně tak 2-4hodiny online, kvůli raidu bych to klidně protáhl !

Definujte svůj PvE skill: mám projeto vše od naxxu po BWD, ovšem na cata mám naa hc složeno Halfuse a Vali, BWD nemám na hc zatím tady na tomto charu a serveru nic :/
Vypište svůj progress na Twinstaru: Jak jsem řekl, tu mám dole halfuse a valionu. BWD tu nemám nic, ale jsou to lehčí taktiky než na BOT.
Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti: Cataclysm hraju pouze 6 měsíců a s world raidem, tudíž jsem toho nestihl dát tolik down :/
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
Gemování - agility všude, kde je bonus socket výhodný, agi + mastery, agi + hit
Prio - agility > hit 17% kvůli spell hitu > mastery > haste > exp 26 > crit / slyšel jsem, že tu expertise nefunguje, jak by mělo, tudíž nevím jestli se vyplatí 26/26 exp
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: WOTLK - EA - dala jsme si pauzu, TFC - přechod na cata, OSB - přechod na cata
CATACLYSM - za priesta The Den - prodávám char
Jak jste se dozvěděli o <SFU>: už z wotlku, kde patřila k top guildě a po včerejším raidu pod vedením SFU jsem se utvrdil, že bych chtěl do SFU i prý přes vetší počet rogun

Proč chcete jít právě do <SFU> : Je to jedna z mála top guild na alianci a co jsem slyšel včera na world raidu, tak i přátelský kolektiv

Koho znáte v <SFU> : Osobně bohužel nikoho, spíš ze slackování v SW stále Bohuše
Co nám můžete nabídnout : Mohu nabídnout svou aktivitu, zkušennost a velkým hrocením wow. Chci se stát znovu top rogunou s top guildou !!
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky : TS3 používám, bohužel muj mikrofon je nějaký rozbitý a hrozně to šumí, takže ho raději nepoužívám
Vypište svoje alty (stačí level 80): Deepest - 85lvl Priest 345ilvl, chci ho prodat
Napište nám něco o Vás: Jmenuju se Patrik, je mi 19 let a jsem z Plzně. Studují střední školu ekonomickou a letos doufám budu maturovat

Dále bych chtěl říci, že tato roguna je koupená, z důvodu, že jsem přestal hrát a prodal chary, aby mě to nelákalo. Ovšem opak byl pravdou a lákalo mě se podívat na cata a tak jsem od kámoše dostal 70lvl priesta, kterého jsem vyexpil a udělal malinký equip. Ovšem priest pro mě neznamená tolik jako roguna a tak jsem si nakoupil hv a koupil rogunu a nějak jsme se snažil jí dostat na slušnou úroveň. Snaad to nebude vadit v případném vstupu do guildy.
Děkuji za Vaší pozornost, Patrik / Deepest