Class/ main spec : Hunter - Survival
Věk : 20
ItemLvL : 360 ilvl
Link na armory : http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Virgil
FPS : 40-60, nemám problém pri žiadnom encounteri
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
Presne to spočítané nemám, ale twin je už 3. server na ktorom hrám (predtým FakaHeda a Mystiq) a vyexpil som cca. v polovici Naxx sezóny. Po doexpení som bol v guilde Mizerové kde som sa naučil základy, po odchode vedenia (koniec ToC) som si podal prihlášku do Endless Agony kde hľadali práve huntera do main raidu a zaradil sa do progresu. Dost som to hrotil a po čase ma to už nebavilo tak som s hrou skončil a za neaktivitu som dostal kick. Po pol roku som chcel znovu hrať (január 2014) a podal som si prihlášku ku vám a po úspešnom test raide som mal mať pohovor na ts. Prihlášku som stiahol lebo ma pár kamarátov zavolalo do Čiernej Ruky. V ČR som bol viac ako rok ale vo februári tohto roku začali odchádzať ludia a guilda sa rozpadla - odišiel som asi mesiac pred odchodom celého vedenia keď už sa neskladal pravidelný raid (niekedy neboli ľudia ani na 10ku). Zakotvil som znova v EA kde som poznal dosť ludí, vačšina ČR kvalitných hráčov prestúpila do Exalted. Raidy som už aktívne nechodil iba ak bolo treba zaskočiť za niekoho, celkom mi aj chýbala dobrá nálada čo bola v ČR a chodit 10man ma nebaví.
Váš raid time?
Viem si nájsť čas každý deň, aj počas semestra - ak je to dopredu dohodnuté
Definujte svůj PvE skill
Na WotLK sezóne a začiatku Cata som točil ako vačšina hunterov z top guild, vačšinou bez failov. Nestrácam dps pri pohybe a občas sa rád povŕtam v logoch, ak viem že by som mohol točiť viac, aby som našiel kde sa ešte dá zlepšiť.
Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)
BoT 1/5 HC
BWD 4/6 HC
Tot4W 0/2 HC
Na ICC sezóne progress ICC HC. Sezóny predtým to bolo skôr len tak light, na žiadne RF sme neútočili.
Cata : Po tom ako otvorili HC raidy som toho už veľa nestihol, vidieť to aj na mojom eq (normal BiS, pár HC itemov) ale viem čo stláčam a občas z toho niečo aj vytočím

Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)
Drakthul, hunter - neraidoval som seriózne, vždy si zvyknem kúpiť na pár mesiacov offik po novom datadisku, pozrieť si nové mechaniky a prebehnúť q
Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:
http://i61.tinypic.com/2zhl73n.jpg
z tých klasických DBM, Bagnon, Sexymap, OmniCC, Recount - to asi vysvetlovať netreba
Grid - raid frame
TMW - uptime DoT
Dominos - bindy, bary
Pitbull - UnitFrame
IceHUD - Health/Focus bar okolo charu
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
google, twinhead bugreport, youtube videa a keď treba nehanbím sa opýtať
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Je to poriadne rozpísané vyššie v prihláške tak to už nejdem znovu písať
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Po spojení Phobosu/Deimosu som tu mal prihlášku, od vtedy o vás viem
Proč chcete jít právě do <SFU> ?
skladáte 2x 25man so šancou dostať sa na sekundár pre huntera, občas zajdem nejaký world raid čo skladá niekto od vás a ste v pohode
Koho znáte v <SFU> ?
nikoho o kom by som vedel ale možno sa niekto nájde, už hrám dosť dlho a poznám na twine veľa ľudí
Co nám můžete nabídnout?
kvalitného hráča a pohodovú povahu, viem sa ozvať na ts ak je treba na raide a nemávam problém zapadnúť do nového kolektívu
Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
áno
Vypište svoje alty :
nemám 85lvl altov, mám :
80 - rogunu - Virgile
63 - sham - Meliann
64 - priest - Priestsuxx
Napište nám něco o Vás: Tento rok som oslávil 20. narodeniny, študujem v Bratislave na FEI STU informatiku a popri PC (hranie a programovanie) rád čítam fantasy a hrám stolné hry (hlavne strategické). Za mladi som robil atletiku ale život programátora to zmenil, teraz si už iba občas zájdem do posilky ale aj to flákam. Nepohrdnem ani dobrým pivom a v poslednom čase som tryhardil ešte aj Hearthstone. Zvyšok si nechám na ts ak bude niekto ešte zvedavý