Virgil - Survival Hunter [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Moderátoři: Joul, Warlord, Class Leader, Raid Leader

Virgil
Class:: Hunter

Virgil - Survival Hunter [TEST/POHOVOR/PRIJATY]

Příspěvekod Virgil » pon 17. srp 2015 21:31:50

Nick : Virgil
Class/ main spec : Hunter - Survival
Věk : 20
ItemLvL : 360 ilvl
Link na armory : http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Artemis&cn=Virgil
FPS : 40-60, nemám problém pri žiadnom encounteri

Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?

Presne to spočítané nemám, ale twin je už 3. server na ktorom hrám (predtým FakaHeda a Mystiq) a vyexpil som cca. v polovici Naxx sezóny. Po doexpení som bol v guilde Mizerové kde som sa naučil základy, po odchode vedenia (koniec ToC) som si podal prihlášku do Endless Agony kde hľadali práve huntera do main raidu a zaradil sa do progresu. Dost som to hrotil a po čase ma to už nebavilo tak som s hrou skončil a za neaktivitu som dostal kick. Po pol roku som chcel znovu hrať (január 2014) a podal som si prihlášku ku vám a po úspešnom test raide som mal mať pohovor na ts. Prihlášku som stiahol lebo ma pár kamarátov zavolalo do Čiernej Ruky. V ČR som bol viac ako rok ale vo februári tohto roku začali odchádzať ludia a guilda sa rozpadla - odišiel som asi mesiac pred odchodom celého vedenia keď už sa neskladal pravidelný raid (niekedy neboli ľudia ani na 10ku). Zakotvil som znova v EA kde som poznal dosť ludí, vačšina ČR kvalitných hráčov prestúpila do Exalted. Raidy som už aktívne nechodil iba ak bolo treba zaskočiť za niekoho, celkom mi aj chýbala dobrá nálada čo bola v ČR a chodit 10man ma nebaví.

Váš raid time?

Viem si nájsť čas každý deň, aj počas semestra - ak je to dopredu dohodnuté

Definujte svůj PvE skill

Na WotLK sezóne a začiatku Cata som točil ako vačšina hunterov z top guild, vačšinou bez failov. Nestrácam dps pri pohybe a občas sa rád povŕtam v logoch, ak viem že by som mohol točiť viac, aby som našiel kde sa ešte dá zlepšiť.

Vypište svůj progress na Twinstaru: (Pokud jste hráli i jinde, můžete se zmínit)

BoT 1/5 HC
BWD 4/6 HC
Tot4W 0/2 HC

Na ICC sezóne progress ICC HC. Sezóny predtým to bolo skôr len tak light, na žiadne RF sme neútočili.
Cata : Po tom ako otvorili HC raidy som toho už veľa nestihol, vidieť to aj na mojom eq (normal BiS, pár HC itemov) ale viem čo stláčam a občas z toho niečo aj vytočím :)

Máte s Cataclysmem nějaké zkušenosti? (na jakém serveru, raidy, classy)

Drakthul, hunter - neraidoval som seriózne, vždy si zvyknem kúpiť na pár mesiacov offik po novom datadisku, pozrieť si nové mechaniky a prebehnúť q

Screen vašeho UI a výpis + vysvětlení používaných addonů:

http://i61.tinypic.com/2zhl73n.jpg

z tých klasických DBM, Bagnon, Sexymap, OmniCC, Recount - to asi vysvetlovať netreba

Grid - raid frame
TMW - uptime DoT
Dominos - bindy, bary
Pitbull - UnitFrame
IceHUD - Health/Focus bar okolo charu

Zdroje informací o vaší class a WoW obecně:
google, twinhead bugreport, youtube videa a keď treba nehanbím sa opýtať

Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů:
Je to poriadne rozpísané vyššie v prihláške tak to už nejdem znovu písať

Jak jste se dozvěděli o <SFU> ?
Po spojení Phobosu/Deimosu som tu mal prihlášku, od vtedy o vás viem

Proč chcete jít právě do <SFU> ?
skladáte 2x 25man so šancou dostať sa na sekundár pre huntera, občas zajdem nejaký world raid čo skladá niekto od vás a ste v pohode

Koho znáte v <SFU> ?
nikoho o kom by som vedel ale možno sa niekto nájde, už hrám dosť dlho a poznám na twine veľa ľudí

Co nám můžete nabídnout?
kvalitného hráča a pohodovú povahu, viem sa ozvať na ts ak je treba na raide a nemávam problém zapadnúť do nového kolektívu

Používáte TeamSpeak 3 a máte mikrofon se sluchátky?
áno

Vypište svoje alty :

nemám 85lvl altov, mám :

80 - rogunu - Virgile
63 - sham - Meliann
64 - priest - Priestsuxx

Napište nám něco o Vás: Tento rok som oslávil 20. narodeniny, študujem v Bratislave na FEI STU informatiku a popri PC (hranie a programovanie) rád čítam fantasy a hrám stolné hry (hlavne strategické). Za mladi som robil atletiku ale život programátora to zmenil, teraz si už iba občas zájdem do posilky ale aj to flákam. Nepohrdnem ani dobrým pivom a v poslednom čase som tryhardil ešte aj Hearthstone. Zvyšok si nechám na ts ak bude niekto ešte zvedavý ;)
ziarovka
[ SFU Clen ]
Class:: Death Knight
Kontaktovat uživatele:

Re: Virgil - Survival Hunter

Příspěvekod ziarovka » pon 17. srp 2015 22:15:55

Ahoj. Dneska sme sa videly na Raide a zdaš sa mi v pohode. No však moje oči Skor zabruslili na STU FEI!!! chcel by som sa stebou stretnut a pobavit sa o tejto veci mam zopar otazok. Tak ak by si si našiel čas tak mi napiš bud správu na fore alebo by som mal byt pravidelne na TS.

Zdal sa mi celkom v pohode som ZA test raid.
Obrázek
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Virgil - Survival Hunter [-/-/-]

Příspěvekod Praedator » úte 18. srp 2015 6:15:07

1. Zoraď mi pls tieto staty, ako sa najviac oplatia na huntra: Expertise, Haste, Crit, Mastery, Agility, Strength, Hit (vypíš aj capy tam kde treba)
2. Na čo všetko sa dá hunter použiť v raide okrem dps? Kľudne môžeš uviesť príklad na jednotlivých bossoch...
3. Aký je najvhodnejší pet do raidu? A prečo?
4. Ktorý item sa chodí non-set pre T11,5?
5. Keď ti poviem, že 2 tvoje talenty by som dal niekde inde, tak prídeš na to, ktoré myslím a prečo by som ich prehodil?
6. Ak by sme ťa zobrali a Černá ruka by sa znova zložila, pôjdeš zase ku nim? Prečo áno/nie?

P.S.: Nemusíš odpovedať ihneď, daj si kľudne načas ale daj si na odpovediach záležať.
Obrázek
Bohus
Class:: Death Knight

Příspěvekod Bohus » úte 18. srp 2015 11:13:49

Na pondelkovom world raide som u Virgila žiadne faily nezaznamenal a po raide sa aj pýtal ako sme na tom s Huntrami, hneď na to podal aj prihlášku. Okrem tých chvíľkových dropov údajne kvôli búrke nemám čo vytknúť. Predbežne som ZA test raid.
Virgil

Příspěvekod Virgil » úte 18. srp 2015 14:34:44

1. Agility > Hit Cap (961) > Crit > Mastery > Haste > Expertise a Strength (useless) , v inej prihláške som tu videl nejaký "soft haste cap" 757 haste rating - podľa mna sa nevyplatí, testoval som na dummy aj v raidoch už dávnajšie a ak sa nikto nehral s mastery tak je lepšie reforgovat všetok haste do critu a ak sa nedá tak do mastery až do vtedy kým je cast Cobra Shotu ešte pod 1,66 alebo o niečo menej (6 sec explosive cd - 1 sec GCD = 5 sec v ktorých môžem dať 3x Cobra Shot). Reforgovat do hastu by sa mohlo oplatiť pri možnosti dosiahnuť cast time Cobry 1,25 sec ale neviem či to bude možné (momentálne je ten cast znížený aj set bonusom) a výhodné na dalších contentoch.

2. Slow addov (frost trapa - Magmaw, Chogall), dispell (magic, enrage - Maloriak, addky), kick (control u Chogalla), občas sa hodí taunt+deterrence ak behá niečo v raide a ak tank zaspí, Missdirection na aggro pre tankov keď naraz ide viac addiek

3. záleží na tom aký buff raid potrebuje - ak je všetko, tak sú najlepší Ferocity peti kvôli najlepším PvE talentom (Rabid, Call of the Wild)

4. Legy - Twilight Scale Leggings, mám zatial ruky pretože boli hc a dali nejaká staty naviac

5. 2/2 Point of no Escape zvyknem často prehadzovať do 2/2 Entrapment ale občas addky root nedostanú alebo sa bugnú a ostanú na mieste až kým nezomrú (samozrejme že som to nikdy nebugoval u chogala :)), môže sa hodiť aj 2/2 Survival Tactics napríklad u Valiony alebo na fightoch kde sa veľa behá - disengage -4sec cd za zíde

6. Ak sa znova zloží ČR už to budú iný ľudia, ale aj keby neboli, nemyslím si že by som chcel odísť. Z nejakého príliš impulzívneho rozhodovania som dúfam vyrástol, snažím sa problém riešiť a odchod je až posledné čo zvažujem a aj keď sa viem rýchlo začleniť do kolektívu nikdy sa zo starého neodchádza ľahko.
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 19. srp 2015 6:26:19

okej, dostav sa tento štvrtok 20.8.2015 od 18:00 - na test raid - vedieť taktiky (aj HC) a 17:55 sa hlás Raid Leadrovi - Dropluk/Ratslayercz
Obrázek
Virgil

Re: Virgil - Survival Hunter [TEST/-/-]

Příspěvekod Virgil » stř 19. srp 2015 6:55:33

mám ID na BoT, bol som ho s vaším world raidom trchu sa ukázať aby mi to možno pomohlo ku prihláške. Ostatné dva mám volné tak budem rdy, neviem v akom poradí to chodíte
Joul
[ Warlord ]
Class:: Priest

Příspěvekod Joul » stř 19. srp 2015 6:56:31

začínáme BWD takže ideální
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me !!!
Pouze skilled hráč je schopen ODHADNOUT rozsah své nevědomosti...
Virgil

Příspěvekod Virgil » čtv 20. srp 2015 19:59:36

Dostal som za úlohu ohodnotiť seba a raid tak teda -

So svojím výkonom som pomerne spokojný, myslím si že som failol 2x - u magmawa som chytil jeden Massive Crash a raz som chvilu stál v Sonic Breath u Atrameda. Mal som trochu bordel v pohybe s raidom (nie všetko sme chodili uplne rovnako) tak občas som postrácal dps. Nabudúce to bude možno o niečo lepšie :)

Inak raid sa mi páčil, bolo to bez zbytočného zdržovania. Niekedy som si nestihol hodit ani pre-trap na lepší opening, máte kratšie /dmbpull na ake som zvyknutý

Dúfam že ste boli spokojný aj vy. Ak máte niečo čo som nerobil podla vašich predstáv, píšte a dám si na to pozor nabudúce
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pát 21. srp 2015 8:58:43

jak už jsem zmiňoval včera, moc jsem si tě nevšiml, což je v tomto případě pozitivní, protože si asi moc neumíral nebo nefailoval, nechám huntery aby ohodnotili DPS z logů

za mě bych dal ještě jeden test...
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » sob 22. srp 2015 10:21:14

Podľa logov taká normálka, nič zvláštne, aj keď je pravda, že na dummy ako Chim som ťa očakával vyššie.. ale renomé si si vylepšil na Neffovi, čo sa týka failov, tak sám si si ich priznal, a ak boli aj iné, tak máš šťastie, ostatní si ich zrejme nevšimli :) ... každopádne nechávam na radu Raidleadra, pošlem ťa ešte na jeden test, takže 27.8.2015 opäť od 18:00, tentokrát ideálne všetky raidy :)
Obrázek
Virgil

Příspěvekod Virgil » sob 22. srp 2015 10:30:41

Na svoju obranu k chimaeronovi - pred fázou som dostal caustic slime a nedohealovalo sa to = dead vo faze, potom mi samozrejme spadol dmg/dps. Tešim sa na ďalší raid vo štvrtok ;)
Joul
[ Warlord ]

Příspěvekod Joul » pon 24. srp 2015 6:49:15

ve čtvrtek 18:00 druhý test raid BOT a BWD
Praedator
[ SFU Clen ]

Re: Virgil - Survival Hunter [TEST/POHOVOR/-]

Příspěvekod Praedator » ned 30. srp 2015 0:43:09

nič zlé som z testu nepočul, takže posúvam na pohovor, ktorého dátum si ešte behom týždňa upresníme upresníme :)
Obrázek
Virgil

Příspěvekod Virgil » ned 30. srp 2015 15:49:58

ok, teším sa :) okrem pondelka tu viem byť každý deň ak sa dopredu dohodneme
Jelasha
[ SFU Clen ]
Class:: Druid

Příspěvekod Jelasha » úte 01. zář 2015 18:48:03

Napis si o invite na ve ctvrtek mezi 17:45-18:00 na nick Ziarovka nebo Jelasha.
1010 101 1100 1 10011 1000 1 :roll:
Spoiler:
Pouzij anglickou abecedu (26 znaku) a dvojkovou soustavu .... 8-)
Praedator
[ SFU Clen ]

Příspěvekod Praedator » stř 02. zář 2015 18:04:37

Ako písala Jelasha, zajtra pôjdeš sekundár ešte ako "test" ale rovno po ňom bude pohovor, tak sa priprav (fyzicky aj psychicky) :)
Obrázek

Zpět na “>>>>>Vyresene prihlasky<<<<<”