Nick postavy: Garodin
Class/main spec: Warrior / momentálně PVE protect, ale doslechl jsem se, že bych spíš k vám měl jít jako Arms, není problem, jsem univerzální
Věk: 27 let

ItemLvL: (min 350ILvL)
Link na armory: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Garodin
Jak dlouho vlastníte tento char: cca 2 roky
FPS: (při 25man) kolem 25
Jak dlouho hrajete World of Warcraft a vaše WoW historie?
WoW hraju cca od 17 let. To jest něco kolem 10 let hraní. Začínal jsem na serveru Spojka - cca pár měsíců a pak jsme s kamošema přešli na server BlackSun. Tam začala ta moje pravá WoW kariera

Váš raid time: Můj raid time není stabilní, neboť dělám flexibilní práci, nevím kdy mohu být na 100% na WoW.
Vaše DPS na: DPS jsem si ještě neměřil, neboť nemám dostatečný PVE DPS EQ
Vypište svůj progress na Twinstaru: Bohužel, co se týká Cata, tak mám tak maximalně progres HC dungeonů

Screen vašeho UI: http://i58.tinypic.com/4khhyu.jpg
Zdroje informací o vaší class a WoW obecně (theorycraft): wowhead, wowwiki, google, hráči ve hře
Vypište vaše všechny předcházející guildy a důvody odchodů: Tak to si bohužel nepamatuji, jak říkám, rok jsem tu nehral a poslední současná guilda je ta, kterou jsem založil s pár lidma, za ten rok upadla...
Jak jste se dozvěděli o <SFU> ? Od vašeho člena, chodíme spolu areny 2s
Proč chcete jít právě do <SFU> ? Protože mi to váš člen nabídl jako možnost a zároveň chuť zažít opět tu dobrou partu na TS při zdolávání nástrah pro mě nového světa Cataclysm.
Koho znáte v <SFU> ? Feelia
Co nám můžete nabídnout (co Vás odlišuje od ostatních)? Nebudu vám mazat med kolem pusy. Jsem dlouholetý hráč, co měl rok přestávku a upřímně, s Cata instancema se budu seznamovat, takže co se týká tohodle tak bohužel nic. Svojí classu hraji od počátku svého hraní takže z 80% znalost své classy, těch 20% jsou novinky na Cata. Pohodovost na TS, nejsem nervak!!!

Vypište svoje alty (stačí level 85): (Formát: Nick - class / spec - Ilvl - aktivita) Eviltomcat - druid/feral -
Napište nám něco o Vás (info z real lifu): Starý hráč, co má WoW jako odreagování od všedního života. Jinak pracuji jako ..... to vám možná časem prozradím, Nápověda je, že jsem státní zaměstnanec. Sportovní typ: Léto Windsurfing, Zima Snowboarding. Kolo fotbal, hokej zkrátka cokoliv kde je pohyb. Mám rád zábavu, pivo, hudbu,dívky.